1 Läs mer >>

Flytthelgen är äntligen över.

Började med en ledig fredag. Vaknade med feber och ont överallt! Men upp skulle vi! Efter frukost och promenad med Ylvahjärtat så packade vi släpvagnen och åkte till nya lägenheten. Sen vare bara att göra om proceduren tills klockan började närma sig 4, då robin skulle till banken. På lördagen skulle robin och leka soldat, ylva var hos mormor, och jag då? Jo jag fick ta med mig linda på jakt efter ett bord. Kom hem 4 timmar senare, utan bord!

Igår skulle vi hämta lite grejer i mammas hus, bland annat en kandelaber, men det slutade med att vi fyllde en släpvagn med grejer som skulle flyttas från huset! Less på kartonger var bara förnamnet!!!! Måste vi alltid flytta samtidigt :/ Nästa gång ska vi tajma!

Idag ska vi (isa & hanna) redovisa vårt projektarbete och därefter ska vi hem till oss. Tror vi ska ta med oss ylva och köpa nått gott fika! Mysiiiiiiiigt! ;)

Äh, ska Isa sina lägenhetsbokningar (Hejaaa)

Puss!

Måndag

1 Läs mer >>
Det känns som det vart helg i två veckor eller nått nu. Men jag ska inte vara den som är den och klagar på ledighet.
för alla intresserade ska jag skriva vad vi har gjort i helgen. (KUL)
I fredags var vi hemma och packade och åt gott.

På lördag packade vi lite till och myste i solen med ylva. Därefter åkte vi till mamma och käkade middag. Hela familjen, vilket typ aldrig händer. det var nog nått år sedan sist. Men hur som, det var mysigt. På kvällen, typ från 10 till 1 körde linda introtävling för mig och mamma. Hah, as kul vare. Jäklarns vilka sångröster vi hade. Pappa och Robin tyckte att det lät som att vi hade så kul så dom sällskapade med oss, och mätte muskler ;) som vanligt.

Ehhhhhhmmmmm. Igår for vi nästan raka vägen till robins stuga efter vi hade vaknat osv. Riktigt härligt väder. Havet var spegelblankt och blå himmel. Och färg fick ja! Mmmmm. På kvälen var lindis här och vi käkade wienerbröd, färgade håret och kollade på film. Myspys!

Puss

Måndag

0 Läs mer >>
Mmmm, solen. Älskar värmen!
Efter jag hade skjutsat Robin för att hämta bilen for jag till mormor. Vi gick och satt och på balkongen och njöt. Solen var verkligen hur varm som helst. Det var så himla mysigt, vi pratade om skolan och livet och bara myste i solen. Därefter kom Robin och bytte plats med mormor i solen. Mormor fixade fläskfilé tills oss och robin och jag pratade politik i solen. Mmm, mysigt!

Nyss ringde Linda. Jobb på Pipeline imorn. Kul, jag som inte kan nånting. Men vi ska nog få till de endå. Efter det får vi se vad vi hittar på.

Jaja, åter till Spårlöst! Puss

Torsdag

1 Läs mer >>
Nu är jag galet nyfiken på hur mitt prov gick. Jag har verkligen ingen aning, det kan ha gått hur som helst. Håller tummen för det bästa (annars vore jag ju osmart). Efter provet var det bara att traska hem, uppför alla backar i en halv meter snö (nästan) men som tur va så kom Tholin efter halva vägen så jag slapp gå sista backarna. Tur för mig! Tills nu har jag bara legat i fåtöjen och halv sovit. Skööönt!

Nu borde Robin snart komma hem, då ska vi till vår hjärtetjej som är hos robins farmor och farfar.  Pusskalas!

 Imorgon ska vi göra nå judofjant på idrotten. Jobbigt att åka iväg, meeeen jag hoppas på att det är roligt. Det sägs så iaf.

Jaja hejsvejs
image97

fort. onsdag

0 Läs mer >>
Sådär ja, nu är allt som det ska igen. Isafisa är finally tillbaka till oss. Skönt de,så man har koll ;)
Happ, prov i historia senare som sagt. De kmr gå så obra de bara går. Jag kan ingenting och jag börjar tro att mitt iq har försämrats kraftigt (inte helt omöjligt). Men det får gå som det går. Hoppas bara jag inte får ett jädra omprov att göra efter skoltid.

Snööööööö! Kanske blir en tur på skåjtern ikväll då efter middagen hos robbsans farmor. Vi får se. Känner mig nästan sugen på det, men vi får se.

Nu ska jag gå på jakt efter min dator. Hoppas den är hel nu!!

Puss

Onsdag

0 Läs mer >>

Tråkdag! Hanna och jag har precis suttit och gjort musik till vår idrottslektion som vi ska ha nästa torsdag. Men sen får det vara nog. Hoppas hon kan bjuppa på ett vg till mig och ett mvg till Hanna. Annars ska jag nog skippa den där skiten. Så tråkigt ändå.

Senare tror jag vi har mekom, då ska vi göra klart det sista på hemsidan och sno ihop en grafisk profi.
Efter skolan är det provplugg som borde gälla va? robin ville fara till stugan och leka lite med skotern och då måste jag följa med.

Måste hjälpa Jensstackrn nu.

Puss hej!

Tisdag

1 Läs mer >>
image95image94

Underbara sommar!!

Sommar & sol

0 Läs mer >>

Vad säger man egentligen om det här vädret? Man blir ju deprimerad. Robin bara tjatar om snö och jag vill bara ha 35 grader varmt. Aldrig blir man nöjd heller!

Förrut var vi och kikade på lägenheten igen, samt lämnade handpenningen. Den kändes mkt större den här gången, konstigt nog. Men det är iof bara bra. Jag vill flytta in nu!! Jag vill greja och dona, skruva ihop möblerna och göra fint! Men jag får ge mig till tåls, som vanligt. Jag undrar jag hur mkt av livet man bara väntar och längtar bort. Kanske är för skrämmande för att ens ta reda på. Jag längtar jämt till saker. När vi flyttat in kmr jag längta tills vi köper nya vitvaror eller byter bil. Alltid kmr jag på nått, de lovar jag!

Jag hoppas verkligen att det här med jobb och allt som hör till ordnar sig och att jag snart får ett besked. Vore så skönt att kunna slappna av och veta att jag kmr ha nån inkomst efter skolan. Annars får jag flörta med robins chef så han får löneförhöjning så jag kan vara lyxhustru! De vore verkligen nått. Kanske ska göra ett försök? Äh.

Inte orkar jag plugga till provet heller. Det finns väl inget tråkigare än prov i historia!!?? Provet är iof på onsdag så jag kanske hinner (orkar) imorgon. Annars får jag väl så lov att ta mig i kragen.

Pusshej

Måndag

1 Läs mer >>
Blir ett till inlägg som ni märker.
Inte för att Robin nånsin skulle läsa en blogg men iaf. Grattis älsklings du!

image93

Robin 22 år!

0 Läs mer >>
Jag kan inte förstå varför jag har fått för mig att jag vill ha en Mitsubishi Galant. Jag känner, va säger man(?), begär/behov av en sån. Och det konstigaste av allt är att jag vill ha en ljusblå bil. Jag som hatar bilar med färger, förrutom röda och svarta eller en helt ny bil som precis kommer från fabriken och är vit (det räknas inte!!!) Jag kanske håller på att acceptera bilar med färg, eller så börjar jag bli sjuk, i huvet! Nej, då skoja de var jag redan sen tidigare. Men de kanske är okej med färg på en bil? Ja vet inte, jag ska nog suga på den en stund.

Så länge ska jag iaf njuta av att ha den på skärmen!
(och om det är nån som försöker sälja bilen nedan gör jag lite reklam för den. galet snygg!!)
image92

Fredag

4 Läs mer >>

Oj, talk about effektiv vecka för mig och Hanna. Från halv 9 till 5 alla dagar tror jag. Det kontigaste av allt är att det har vart skit roligt, verkligen. Vi kan snart bocka av projekt arbetet, bara isa godkänner och tycker att det har blivit bra, plus att vi har gjort en till mega uppgift. Fan va bra!

Jag förstår som inte hur det är möjligt att bli skoltrött så här i slutet. Eller jo kanske, om man bara har uppsats på uppsats och sånt tråkigt, då kan jag förstå. Men annars, fan va gör man efteråt. Om jag inte har fått ett jobb inom en månad så är det paniksök som gäller för hela slanten, på heltid ;) Men äh, de ska nog ordna sig.

Just ja, den 25 flyttar vi! Kanske tidigare, de beror på om tjejen som bor där nu hinner flytta ut tidigare. Så jävla bra. Vissa vägrar ju släppa nyckeln bara för de betalt till ett visst datum men hon var verkligen great. Och de bästa av allt är att jag knappt kommer hinna längta nått för de kommer gå så jädra snabbt! Ah, kul som fan!

Nä, nu ska jag forstätta skriva om Islam. Rätt intressant men stundvist galet konstigt. För att ni ska förstå hur sjukt konstigt det är ibland så kan jag ju förklara genom att berätta för er att man tror att alla ord i Koranen är exakt de som Gud sagt. Jag kan förstå att man kan tro att gud har sagt nått liknande som står i de heliga skrifterna men inte att man kan tro att exakt alla ord är hans. Nåväl, man får tro vad man vill. Jag tror på tomten!

image91

Torsdag