4 Läs mer >>

Idag har vi vart i matfors hos anna & mats m. barn. Vi blev bjudna på middag & efterrätt. Smarrigt! Barnen & vi har busat tills sen på kvällen. Ossy sover gott nu kan jag lova er.

Små killarna med myror i brallan

26 mars

0 Läs mer >>

Arbetsdag 11 av 11 done! Fan vad gött. Som jag jobbat för att få den här lediga helgen. Känns skönt att förtjäna två dagars ledighet. De är då man kan njuta!

Imorgon kör vi barnkalas och resten är oskrivet. Hörs ;)

 

25 mars

2 Läs mer >>


Solen skiner men det är kyligt. Längtar till sommaren. 
Oskar kommer älska den här sommaren. Vi ska ha så roligt! 
Men tills dess ska vi njuta av att slippa svettas i solen.
Nä nu ska jag klä på mig och hämta lillbusen på dagis.
Hej!

14 mars

4 Läs mer >>

Äntligen helg! Nu har vi landat i soffan och nu handlar det nog bara om minuter innan jag slocknar.

Var på middag hos en arbetskompis igår med nästan hela gänget. Riktigt trevligt hade vi. Det ska vi absolut göra om. Så skönt att jag hittade en arbetsplats med härliga kollegor igen. För egentligen är det ju det som är det viktiga!

Vid 12 blev vi hämtade av en av tjejernas kille. Åkte raka vägen ner till stan och mötte Eleni och hennes sällskap och dansade loss en stund. Gissa om jag är glad att jag fick jobbet på guldfynd, för om inte så hade jag aldrig träffat bästa eleni :D Skit kul hade vi iaf, och de ska också göras om!! Kom hem vid 3 och fick lite små panik, hur skulle jag ta mig upp till jobbet?? Jag som hoppar i säng 10 i vanliga fall. Men upp kom jag och nu är ytterligare en dag averkad på jobbet. Mat fick vi hos robins syrra, perfekt en dag som den här.  

Känns skönt att slänga upp fötterna i soffan och känna sig nöjd! Imorgon ska vi förhoppningsvis en sväng till en jobbarkompis och bara njuta av att vara lediga tillsammans, som vi nästan aldrig lyckas vara nu för tiden...

Trevliga helg ♥
Oskar myser med Maya (Elenis lilla tjej)

12 mars

3 Läs mer >>


I drömmarnas värld ♥

8 mars