3 Läs mer >>

Oskar pratar ofta med lnda i telefonen. Vi antar och tror att det är mosterlinda i göteborg han pratar med. Dock är han alltid knäpp tyst när hon är i luren på riktigt. Han berättar även på filmen vad vovven säger ;)

28 februari

1 Läs mer >>

Oskar äter smörgås.
Vilket underbarn :D

28 februari

7 Läs mer >>

Igår gjorde Oskar sig illa. Han ramlade rätt in i en dörrkarm med pannan. Vi trodde inte det gick så illa först eftersom han brukar ramla och bara skaka av sig det. Men han grät och kräktes lillstackaren. Den här bilden är tagen max 1 minut efter att han slog sig.
 
Fy, när jag fick syn på det onda så skakde hela jag. Robin var lugn och sa att barn slår sig. Det vet jag! Men när det blir så här svullet och blått på 30-60 sekunder så känns det som att han måste ha slagit sig rejält. Vi ringde sjukvårdsupplysningen, som ringde tillbaka efter två timmar. Robin var på väg till ett skottjobb och jag gjorde mig klar för att åka och jobba. Oskar var med sin mormor. Iaf, sjukhuset ville att vi skulle komma in mied Oskar. Så robin fick vända hem och hämta Oskar. För att snabbspola hela sjukhusvistelsen så gick det bra, ingen fara med Oskar. Han skulle få blåöga, men än så länge är det bara i pannan.
Jag väntade i timmar på jobbet efter samtalet " Dom gjorde allt de kunde, men det fanns inget att göra". Måste sluta se på Greys anatomy, jag vet!



Idag ser det lite bättre ut. Men han hade en orolig natt. Säkert några mardrömmar och lite ont.
Min lilla busunge!

28 februari

0 Läs mer >>

Hjälp. Någon har höjt budet på mitt hus. Jag känner hur det sakta glider ur händerna på mig. Men hoppas dom accepterar budet så det inte förfaller totalt.

28 februari

3 Läs mer >>

Duktiga Oskar

28 februari

1 Läs mer >>
Jag har haft en riktig struldag på jobbet idag. Hoppas det är lite lugnare på strulfronten imorgon.

Hörs imorgon kanske :) Trevlig helg!

26 februari

2 Läs mer >>

Det här kan bli kul! Välkomna tillbaka för fortsättning ;) 

Oskar står och äter middagsmaten ur soptunnan nu, måste gå ;)

25 februari

2 Läs mer >>

"Får jag inte som jag vill så skriker jag"

25 februari

0 Läs mer >>
Varför är det ingen som köper mitt drömhus och tar bort annonsen från hemnet. Ska det vara så svårt. Dom nästan ger ju bort huset. Jag har renoverat och snart möblerat hela huset. Det är några lister kvar bara. Allt det hinner jag med innan jag somnar varje kväll. Ni ska se sovrummet, ojoj. Men... det kommer ni aldrig få göra. Fasiken att huset ska stå så långt bort.

25 februari

0 Läs mer >>

SOLSTRÅLEN ♥

25 februari

4 Läs mer >>

;)

22 februari

1 Läs mer >>

Konsten att vägra gör som man blir tillsagd är Oskar riktigt skicklig på.

22 februari

1 Läs mer >>

Det ultimata sättet att trötta ut Oskar är sång + bus med barnen hos Eva.

22 februari

1 Läs mer >>

Snart kan han allt....

22 februari

5 Läs mer >>

En söndag i soffan

21 februari

2 Läs mer >>

Oskar sover och jag tvättar. Robin åker skoter. Fast nu ringde han och sa att han struntade i det eftersom vädret är så pissigt. Smart kille!

Igår var vi tidigt på stan. Samma visa varje gång. Robin står i provrummet och gnäller att han vägrar prova. Tillslut blir vi ovänner och han får leta det han vill ha själv. Jag går då 20 meter bakom som en trogen hund och nosar upp alla gobitar han går förbi. Vänner och 3 par byxor rikare gick vi hem. 1 par ska dock tillbaka. Vi passade på att införskaffa en febertermometer för örat också. Super bra!

Efter en kort visit till Birsta (helt i onödan) for vi hem och köpte semlor och sedan raka vägen hem till christoffer och viktoria. Typiskt nog var varken Viktoria eller Emilia var hemma. Vi har som en tendens till att pricka in när inte alla är hemma. Men vi får försöka igen ;) Dom har det så mysigt ute i Juniskär.

21 februari