1 Läs mer >>

God morgn,uhj! Tä-plikoi88u......
Tack Oskar för hjälpen :)

Oskar och jag lyssnar på musik och dansar. Vi väntar på att klockan ska bli lite mer så vi kan åka på dagis och jobb. Längtar tills den här veckan är över. Jag känner mig sjuk, Robin åkte till jobbet förbannad (vaknade på fel sida) och Oskar stackarn måste på dagis där endast två från hans avdelning är. Resten är hemma med lediga föräldrar... Känns som en trist vecka!

Nu är det dags för den härliga stunden då alla vantar, mössor och långkallingar ska på. Ha en bra dag.

Oskar nu

29 dec

1 Läs mer >>

Finaste Oskar! Bilden har Oskars farfar Pelle tagit!
Tack :)



26 dec

3 Läs mer >>

Oskar gillar den nya puffen :)

26 dec

0 Läs mer >>

Idag var vi och öppnade lite julklappar. Jag fick en ljuslykta som inte kunde ha blivit mer rätt. Den här psalmen sjöngs på Oskars dop och jag har sjungit den många gånger för Oskar som gonattvisa. Har haft många tankar på just den här psalmen och jag tycker så mycket om den

26 dec

1 Läs mer >>

Sämsta julen någonsin men jaja. Bättre lycka om ett år.. Magsjukan kom till oss i torsdags kväll. Oskar piggnade på sig tills på fredag förmiddag men Robin och jag mådde sämre. Ringde mamma och bad henne komma och hjälpa mig att ta undan. Eller ja, ta undan åt mig eftersom jag bara inte klarar av det. I vårt sovrum var hela sängen nerspydd och i Oskar rum var sängen full i bajs. Så mamma kom och drog på sig en handduk över huvudet och fixade åt oss. Sen erbjöd hon sig att ta Oskar resten av dagen och kvällen. Precis som en bästa mamma i hela världen ska göra ♥ Så Oskar fick en bra julafton ändå men tomte och paket.
Ikväll har vi vart hos mormor som fixade middag åt oss, eftersom vi halft svalt ihjäl här hemma :P Så med lite mat i magen som alla utom Robin fått behålla mår vi bättre.

Får se vad morgondagen bjuder på. Förhoppingsvis är vi helt återställda. Det vore skönt att få må bra en hel dag innan en ny jobbvecka drar igång.

Jag ligger så jäkla skönt nu! Ni ska bara veta. Jag sålde bäst på en tävling på jobbet och vann en Fatboy. Den är ritkgit fet, alltså stooor som en säng. Känns så bra att jag kom på första plats. Flest streck i säljtävlingen vann och jag var tvungen att sälja dubbelt för att få ett streck. Endå vann jag :D SÅ stolt och det känns som jag bevisat att jag kan sälja, precis som jag sa på min arbetsintervju!

lillemannen och Robin har gått och lagt sig för kvällen. Robin ska jobba natt så han börjar typ halv 2 inatt. Oskar och jag planerar att sova gott hela natten.

Då ses vi! Och tack familjen för att ni ställe upp och tog Oskar utan att vi behövde fråga om det! Känns skönt att Oskar fick en rolig jul med släkterna och massa paket. Som han såklart lekt järnet med hela dagen!

Första priset nu i vårt vardagsrum :D

25 dec

5 Läs mer >>

Imorse var både Oskar och jag rejält trötta. Och inte för att tala om Robin som började jobba 4 imorse. Överkörd av lastbil fyra gånger minst. Men upp kom vi. Allesammans!

Nyvaken kille äter frukost innan dagis






God natt !

22 dec

0 Läs mer >>

Idag saknar vi Ylvan vår. Oskar ropar efter Ula och pekar på lilla hjärtat.
Men det känns inte som rätt läge att åka enda dit idag. Det får bli efter jul. Hon har det så bra endå ♥ 


Oskar och jag har myst framför en tomtefilm nu på morgonen och Robin har tagit sovmorgon. En härlig söndag.
Oskar och jag la alla julklapparna under granen imorse efter frukosten. Det tyckte han var roligt och det kliade i fingrarna. Öppa Öppa var det enda han sa hela morgonen. Nu har jag tagit undan dom igen, taskigt att fresta honom sådär ;) Men snart ska dom fram igen, fast inte under vår gran. Om några år kanske vi får lägga alla våra paket under vår gran och alla kommer till oss. Det vore oslagbart! God jul tills vidare ♥

19 dec

5 Läs mer >>

Tredje helgen med vin nu. Förstår inte vad som hänt. Först var det 40 års fest för härliga Mats, sen var det bästa kompishäng och igår var vi bort bjudna på middag till Robins gamla lumparkompis och hans tjej. Rödvin super god mat, smarrig glögg och nya bekantskaper sådär en lördag efter jobbet. Trevligt. Jag var tyvärr jätte trött och Robin gäspade på rätt bra han också. Oskar var piggast och härjade med sina bilar på golvet.
Idag har vi inte gjort många knop och jag låg kvar i sängen jätte länge. Det var skönt! Robin tror att jag är bakis och det låter jag han tro för då behöver jag inte hjälpa till så mycket ;) Smarta jag.

Jag tänkte tända lite ljus här hemma förrut. Ingen tändare fungerar såklart så jag tänker att jag ska fylla på dom. Varje gång jag fyller på braständaren så får jag all gas över handen och ni som fått gasen över händerna vet hur kallt det blir. Men idag tänkte jag till och tog en trasa som skyddade. Robin stod och bytte en bajsblöja. Eftersom jag var rädd om bänkskivan så höll jag mig över diskhon när jag började fylla gasen. Fyllde ett par gånger så den skulle bli full. Sen måste jag ju såklart testa om jag fått i gasen överhuvudtaget och woooofff säger det och jag skriker. Ropar på Robin som hört smällen. Jag brinner! Shit alltså! Håret tröjan och handen brann, och ni kan ju tänka er eldbadet i diskhon. Haha vilket klantarsel. När jag sedan undrar varför Robin dröjde så länge innnan han kom svarar han men du måste ju säga att du brinner! Bra att veta ;) Nu har jag ont i handen :(

Furuvik 2010

12 dec

1 Läs mer >>

Oskar pyttebäbis. Bara någon dag♥

Min finaste kille och jag i sommras. Tänk vad han växer ;)

8 dec

4 Läs mer >>

I fredags var Robin och jag på bio med Eleni och Patrik. Kanske sista bion på ett tag för de blivande föräldrarna :)
Igår efter jobb och mys hos Robins farmor och farfar åkte vi ner till Hanna och Daniel och fortsatte myset där. Bubbel, chips, bus och biteline tills sent på kvällen. Oskar busade järnet och fick lyxa till det med grillchips och saft. Nöjd kille :) Idag efter jobbet blev vi bjudna på mat av Robins faster så där har vi vart ikväll. Tvspel och god mat, så bra! Landade i soffan för en stund sedan med en stor nybakt semla. Life is good




5 dec

0 Läs mer >>

Julklappsinslagning till våra kära ♥




5 dec