4 Läs mer >>
Idag har vi vart på försäkringskassan. Inte en enda människa var det där när vi kom dit men när vi gick var det lång kö. Ibland har man turen med sig. Aja. Dom är ju halv struliga där måste jag säga fast tanten som hjälpte verkade ganska vaken och hon var jätte trevlig, det hjälper alltid tkr jag!
Det är nämnligen såhär va, jag får pengar fast jag sagt och knappat in att jag inte ska pengarna än. Jag måste spara på mina dagar utifall att jag inte får nått jobb sedan. Men dom skickar pengar ändå. Hon sa att det brukar ju vara klagomål åt andra hållet, alltså när folk inte får sina pengar i tid eller kanske inte alls. Jag får fast jag inte vill ha :P Men men, hoppas det ordnade sig, det lät så iaf. Lite dumt bara att dagarna försvinner för mig när dom gör fel. Men vi överlever!

Efter det gick mamma och jag på en prommis sen vidare hem till mormor. Där passade vi på att fika macklunch. Efter fikat har mamma och jag lekt frisörer. Så nu är vi så fina i håret satt ni kan aldrig trot. :P 

Nu sitter oskar och jag här, eller ja, han sover på min arm som vanligt. Vi väntar på att robin ska komma hem så vi kan äta. Jag skulle ju iof kunna börja med maten :D Bra idée frida!

Just ja, tänkte ju skriva vad ylva gjorde förrut. När vi kom hem från mormor la jag oskar i sin sittgrej (som han även kan ligga i) och gick till köket och plockade ur diskmaskinen. Oskar låg i grejen i vardagsrummet själv och ylva var med mig i köket. Rätt var det var så smög hon iväg. Jag tjuvkikade såklart, men följde inte efter eftersom jag ville se vad hon skulle göra. Då smöög hon fram till oskar, började sakta vifta på svansen samtidigt som hon nosade på honom. Därerfter fick oskar en mkt försiktig och en mkt typisk ylvapuss. Hua, hon var så fin, alltså snäll med honom. Vart nästan lite tårögd. Hon fick massa beröm för att hon var så försiktig och go, det lovar jag!


Måndag

2 Läs mer >>

Så kom du då till oss du älskade barn,     
och grep våra hjärtan med kraft.           
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
är vi din tryggade borg.




Av: Jessica Marie Nilsson
(del av dikt)

älskade du

0 Läs mer >>
Hakuna matata, de är ord som är bra
Hakuna matata, gör att man blir glad
Inga bekymmer, man är lycklig var dag

Rolig bild

0 Läs mer >>
Igår hade vi som sagt besök. Dom var super trevliga och nettan hade köpt gott fika..

Vid sju hade nettan och pelle precis åkt hem. Då funderade robin och jag på om vi skulle käka nån middag. Det blev en halv middag :P Vi skulle först inte äta så vi värmde bara lite på ett fat men det slutade med att robin värrmde mer så vi konstaterade att vi hade ju kunnat göra riktig middag ist. Mennmen. Vid nio packade vi in alla barn hundar och vuxna i bilen och for till njurunda och pelle och nettan för varma mackor.

Idag har vi bara myst, oskar och jag. Robin och ylva gick på en lång långis imorse, ylva sover fortfarande tror jag. Nu kollar oskar och jag på singing bee och han tycker jag sjunger bäst av alla ;)

Ylva vaktar lillebror!


Söndag

2 Läs mer >>
Haha Oskar är rolig han. Han vet nog att det är bäst för han att han gör det han ska i blöjan och inte på skötbordet. För då riskerar han en mamma som står över toan och spyr. Däremot vet han att sin pappa tkr bajs och kiss är roligt så han passar alltid på att göra allt sånt fräscht när blöjan har åkt av. HAHA! Robin skrek precis: Friiiidaaa kom och hjälp mig. Så jag fyllde på blöjor och skrattade lite sen gick jag igen. Då hör jag: jävlar! Haha då är det bajs och kiss överallt!!

Mysigt inlägg, jag vet :D Haha!

Bajs och kissoskar

2 Läs mer >>

Styleroom.se är en livsfarligt bra sida om man är intresserad inredning och renovering. Man kan verkligen hitta allt där och alla fina bilder får mig att vilja göra om hela lägenheten (förrutom vardagsrummet som är nytt såklart!). Tänkt vad vissa har det fint hemma. Blir så sugen på att börja slita ner tapeterna och byta köksluckor så det kliar i fingrarna på mig. Vinner jag på lotto ska jag banne mig renovera hela lägenheten alt. köpa ett ruckel och renovera precis som jag vill ha.
Det dumma är ju att man måste bestämma sig hur man vill ha det på en gång i stort sätt när man har flyttat hemifrån. Blir halv dyrt att byta stil och greja varje månad. När jag bodde hemma målade jag ofta om och möblerade om heela tiden. Mamma har nog burit lindas och mina möbler ett stort antal gånger när vi tröttnat på våra rum och velat byta. Hoppas Oskar blir lika som jag och vill möblera om och fixa hela tiden :D

Jag är lite fundersam på om mitt blodtryck är högt igen. Har ont i huvet hela tiden tkr jag. Hoppas det är som det ska :/

Igår kom Kicki och Jessica hit på kvällskvisten. Kicki hade lagat TRE olika maträtter som vi fick, plus en super god kladdkaka. Vi har tur vi ;)


Idag får vi besök. Ska gå och dammsuga nu tänkte jag. Ylva släpper så sjukt med hår och det verkar inte vara slut på långa vägar. Jätte trevligt!


Trevlig helg

Lördag

3 Läs mer >>
Oskarpussar är dom bästa!! ♥

Oskarhjärtat

4 Läs mer >>
Första tavlorna! Ett stort steg för oss ;)

Förstoringarna

0 Läs mer >>
Idag har det vart en lång dag. Klev upp 7 och fikade. Oskar somnade om en timme och sov tills 8. I sin egna säng till och med. Inte illa ;)

Vid halv elva kom mamma. Vi for ut till birsta i jakt efter gardiner men det slutade med att vi hamnade i stan. Där passade vi på att fika en sväng också.
Vi hittade ett jätte fint tyg. Mamma trodde jag skulle låta tanten på affärn sy tydet till gardiner åt mig och frågade snällt hur mkt hon tog. Hah, vilken mamma. Trodde du verkligen att jag skulle vänta med att sätta upp mitt fina tyg? Neru, satte mamma i arbete på direkten när vi kom hem och nu sitter gardinerna uppe. Bra där!

Vi har ätit middag hos bosse och brittis idag igen. Lika gott som förra gången samt alla gånger innan det. Och ja, vi gillar att bli bjudna på middag! ;)

Och vet ni, igår åkte de första tavlorna upp här hemma. På tiden kan man ju lätt tycka men jag väntade faktiskt på oskars ankomst så han kunde fotoas och förstoras i ramar. Nu, äntligen sitter det två fina förstoringar i vardagsrummet. Herregud vad händer näst? Kanske uppläggning av gardiner i sovrummet. Nää, skoja så hemmastadda ska vi inte bli här.





Torsdag

2 Läs mer >>
Nu ni! Nu börjar jag komma på hur hallen ska se ut. De ska bli så fint! Fast jag tänker inte berätta vad jag kommit på. Vill som vanligt överraska alla med ett färdigt restultat. Robin blir galen när han inte får säga till nån vad jag hittar på men det skiter jag i. Jag kanske inte ens kan hålla mig, men ska försöka.

Robin borde ta och kliva upp nu snart tkr jag. Tjatar inte jag så får han det stressigt men han får skylla sig själv. Oskar och jag, vi har vart uppe länge nu. Sedan strax före sju tror jag. Nu sover han brevid mig i soffan. Han är så söt! Han vill inte somna men man ser tydligt hur ögonlocken väger ton för honom och ögonen går i kors. Vill man inte sova så skriker man tror jag han har kommit på. Tog ett tag, men efter många pussar och efter att jag lagt mig brevid honom kunde han slå sig till ro och sussa en stund.

Han är så mysig nu när han kan vara vaken ett längre tag och bara titta runt. Inte skrika och somna direkt efter maten som förrut. De spelar ingen roll vad klockan är och hur trött jag är, så finns det inget bättre än att ligga brevid honom i sängen och bara titta på varandra och bara mysa.

Verkar som min telefon tjuter inne i sovrummet. Inte ens det väcker en sovande björn verkar det som.. Ska gå och kika nu.. Puss och hej

Onsdag

1 Läs mer >>

Idag har vi faktiskt vart ute på en långis. Vi gick ut klockan 12 och kom hem halv 3. Då blev det en sen lunch och sedan vid halv sex kom robin hem. Vi gick först på ica och sen bort till mormor och åt middag. Så det blev många turer med vagnen idag.. Skönt, fast jäkligt kallt. Jag trodde det var jätte varmt och tog bara en fleecetröja på mig. Men turligt nog så hade jag packat ner en jacka.

Linda Rosings program, är det ett skämt? Behöver man verkligen ett tvprogram för att hitta sällskap. Jag ville se äntligen hemma men de fick jag bara göra i sovrummet. Går jag in dit somnar jag på direkten och då kan jag ju lika bra sitta kvar här..
Men jag ska nog gå in dit endå så robin får passa oskar en stund. Han tkr nämnligen att jag ska hämta och fixa allt när jag är i närheten.

Puss och kram hela dan

Tisdag

3 Läs mer >>
Ylva och Robin är på promenad. Oskar och jag myser i soffan...
Det lutar åt att vi snart går in till sängen och fortsätter vårt mysande i sovande form. God natt!

Mitt lillhjärta slänger en puss till er! ♥

måndag

3 Läs mer >>

Idag har vi vart på bvc igen. Nu har han gått upp strax under ett kilo sen han föddes. 5200g väger han nu. Härligt. Nu ska bara magen ordna till sig och förkyldningen ge sig så är han på topp igen.

Jag har fortfarande feber. Blir så less när jag vaknar och fortfarande mår dåligt. Men nog gnällt, det blir väll bättre.

Igår var först Maria. Vi drack te, skvallrade och beundrade skrutten. Vid 6 nångång kom Yrla och Marcus. Eller tja, dom hämtade upp mig (jag hade rymt hemifrån, robin var dum) då. Sen åkte vi hem och fikade världens godaste kakor som Yrla så husligt hade bakat själv. MMMMM en sån vore inte helt fel nu känner jag.. Dom tyckte såklart han var fin. Yrla blev nog lite kär och ville helst av allt låna hem honom ;) Presenter fick vi också, så många så jag inte ens har lust att skirva alla (tar sån tiiid då :P). Men den bästa var nog mössan som julia, ylras syster, hade gjort. En riktig Oskarmössa. Hur fin som helst. Vi trodde den var köpt så men sen berättade Yrla att dom hade gjort texten själv. Då blev den ju om möjligt ännu sötare.

Igår bestämde jag att jag skulle gå ner alla j*vla extrakilon. Och det hade jag tänkt lyckas med på en vecka. Efter middagen kändes det som om jag nog skiter i det. Äh, jag får se...

Oskar myser i sin nya mössa innan läggdags.

Måndag

4 Läs mer >>

Tjenis!

Dagen har bestått av kalas och barn samt god mat och skrikande bäbis med magont.
Vi började med att fara till birsta och leta presenter. Robin har nog aldrig vart så possitivt inställd till att handla paket. Det var nämnligen "fyrhjulingsgrejer/kläder" vi var ute efter. Att sånt där kan vara så roligt. Tyvärr hittade vi bara ett par handskar till Lucas för allt var för stort till kalasbarnet Liam. Så det blev som jag sa från första början, Barnens hus. Det fick bli en verktygslåda och det verkade som det var godkänt av Liam. Turt ;)

Efter kalsandet for vi till Brittis & Bosse och fick super god mat. Vet inte om det är för att jag är sjuk som jag tyckte det var så fasens gott eller om det helt enkelt bara var brittis som överträffat sig själv.. Hur som, gott vare!

Imorgon på förmiddagen kmr Maria hit och det ska bli så roligt eftersom vi inte träffats sen i sommras och det var ju bara en liten stund på vår studentdag. Så det är verkligen på tiden att vi myser en stund. Efter 5 nångång kmr Yrla och Marcus och hälsar på. De var också på tiden!!! Hoppas bara jag blir friskare tills imorgon. Just nu rinner snoret och halsen gör ont. Men jag brukar inte vara sjuk så länge så det har säkert gått över tills imorgon. Hoppihoppi!

Pappa kom för en stund sen. Vi har druckit kaffe och kikat på träsktävlingen. Nu sitter han och Robin och snackar räntor. Skit kul! Gissa varför jag satte mig vid datorn.

Ska kika om det är nått på tvn nu tror jag. Borde hänga tvätten men jag oooorkar inte. Måste isåfall ta bort den torkade tvätten och vika den först. Fy, tänk om man kunde få ha ett hembiträde.


Tjingtjong...




Lördag

4 Läs mer >>

Just nu sover Oskar till Aladdin- En helt ny värld. Den är så fin och Oskar ser ut att njuta av lite musik. Jag tänkte att det nog var dags att han börjar lyssna och gilla musik eftersom Linda snart kommer hem. Då blire nog sång och musik dagarna i ända. Mysigt. Nu ska vi lyssna lite på Tarzan- Two worlds. Disneymusik är så mysigt!

Imorse låg vi och myste hur länge som helst, hela familjen ♥. Robin höll inte på att hinna till jobbet och frukost fick han skippa. Han tyckte de vart värt det och Oskar gillade nog att mysa med både pappa och mamma sin.

Igår skulle det egentligen har vart första gången på föräldrargruppen. Jag klev upp innnan klockan hade ringt till och med bara för att slippa stressa på morgonen. Precis när jag var klar ringde en snäll tant och sa att hon som skulle leda gruppen var sjuk. Men de gjorde mig ingenting för jag vill egentligen inte ens gå. Jag tycker bara sånt där är ansträngt och fjantigt. Vill jag prata om min förlossning gör jag väll med sånna jag känner och jag bryr mig faktist inte så mkt om hur alla andras barn bajsar och sover på natten.

På dagen var vi hos mormor som fyllde år. Hon fick en förstoring på Oskar som jag egentligen skulle ha själv men blev halvt tvingad att ge till henne. Jag får beställa en ny hit hem helt enkelt. Dom är jn så himla fina!
På kvällen var vi och firade Robins faster och kusin som också fyllde år. Där blev vi kvar ända tills Oskar vaknade och ville äta vid halv 9.

Oskar och jag är inte riktigt friska. Fast det är såklart mest synd om skrutten. Vore skönt om jag kunde få vara friskt och må bra nu när han mår lite dåligt och är extra gnällig. När han är vaknen så är han orolig och skrikig och de gör att han blir så trött och hängig så han sover som tur är ganska mkt . Hoppas det går över snart så han får må bra.

Jag tycker så synd om Oskar nu när han är sjuk och vi släpar i väg honom på kalas och stojj. Fast han kanske är så lite så att det egenlitgen inte gör nått. Han sover ju mest.. Hoppas han inte tkr det är jobbigt. Jag kan ju bara tänka på mig själv när jag är sjuk. Då vill jag helst ha lugn och ro med mys hela dagen. De gör ont i mitt nyblivna mamma-hjärta när han är sjuk. Blir livrädd när han hostar som han gör, mamma och robin bara skrattar åt mig för att jag är så fjompig. Hoppas en dag ner bäddad gör oss friska...

Började nog skriva här för över en halvtimme sen. Det tar rätt lång tid när man ska pussa på skrutten och njuta av hans blåa ögon hela tiden.

Trevlig helg, hoppas ni får känna er friskare än vad vi gör här hemma.
Nu ska vi mysa vidare med Sofia Källgren & Tommy Körberg - Skönheten & Odjuret



12.29 Upd. Nu har jag feber. Oskar sover fortfarande. Jag ska bädda ner oss i sängen och ligga där tills Robin kmr hem och pussar oss i pannan så vi vaknar(nästan, oskar ska såklart äta mellan varven)

Puss!

Fredag

2 Läs mer >>

Om en halvtimme ska vi åka till stugan. Hur ska jag hinna bli klar tills dess? Såg att tiden började rinna iväg så jag tänkte nä men ett inlägg måste de få bli innan jag väcker Oskar och gör oss klara. Jag gillar att arbeta under stress förstår ni. Japp, nu börjar det bli stressigt! Ha en bra dag i solen

En fin bild på oss :) ♥ Kmr snart förbi!

Tisdag