1 Läs mer >>
Läste precis om ett test som Sveriges Provnings- och forskningsinstitut hade gjort om spjälsängar. Två av tretton sängar klarade de fastställda säkerhetskraven. De låter ju inte särskillt roligt! En av sängarna som klarade kraven var Gulliver från Ikea. 

Åtta av sängarna som var med i testet hade så allvarliga brister att de bedömdes som potentiella dödsfällor med risker för strypning eller kvävning. Sängarna ska återkallas från både butiker och köpare.
Då vet vi de med, hurrni!

Idag har jag nån konstig smärta i magen :/ Läste att levern satt precis där. Dags att betala för mitt ryktade alkoholdrickande kanske ; ) Nä, men vi får hoppas att de går över. Nu när jag tänker på det så tror jag att jag hade så här för ett tag sen också, fast värre. Och då sa farbror doktorn att de inte var nå farligt. Så :D kvällen är räddad, jag är inte döende. Skönt!


None


♥ Du har gått 25 fullgångna veckor och 5 dagar
♥ Men du är i 26:e veckan
♥ Du är i 7:e lunamånaden av 10
♥ Du är i 6:e graviditetsmånaden av 9
♥ Du har gått 180 dagar av 280
♥ Och har cirka 100 dagar kvar till förlossningsdagen
♥ Beräknad förlossningsdag 2009-02-07 +/- 2 veckor

Fredag

1 Läs mer >>
Idag har jag släpat med mig mormor på Ikea. Tror hela Sverige var där på besök. Men de gick väll ändå rätt smidigt.
Haha, de är så jäkla underhållande att se på alla bilar som står på parkeringen. INGEN kunde pricka rutorna nu när det låg några snöflingor på golvet. Allt var bara fel fel fel, och ingen fick plats på grund av alla felparkeringar. Knäppgökar!

Iaf, köpte ben och sängkappa till sängen plus en klocka till köket (alt hallen). Sen vart det lunch, en baota räkmacka och morotskaka fick det bli. Det uppskattades av skrutten i magen tror jag bestämt!

Ikväll ska vi visst till macken och byta däck på några vagnar. Fast jag blir nog mest den som står brevid med varm choklad och kollar medan Robin gör allt jobb. De blir bra de.

Nu var det nog inget mer. Ha det så bra och happy halloween!!


Vi ses till jul, Linda ♥

Torsdag

3 Läs mer >>
Nu är tapeterna köpta, sängen utsedd och kartongerna packade. Kan dock bero på att dom har stått packade i garaget hela tiden. De ska verkligen bli skönt att få packa upp dom igen och pynta lite med sina egna grejor. Yta kmr kännas guld värt. Men än är det inte dags såklart, cirkus en vecka kvar :D De ska bli så mysigt.

Förkyldningen verkar trivas i mig. Så än är jag inte av med det trammset. Kanske är det för att jag inte har tagit nått piller som jag brukar göra. Alvedon och ipren brukar vara min lunch när jag är sjuk annars men nu vill jag inte ha sånt strunt.  För då kanske skrutten blir groggy eller börjar otrivas i magen. Och de vill vi ju inte, nä stanna där du är du ett tag till tack.

Om en halv timme stänger jag, sen är jag ledig ända tllls på lördag klockan 9. Gött som fan!

Imorn får vi gomat av faster kicki. De ska också bli gött som fan ;) Sen blir det däckbyte för hela slanten. hoppas turen hem går bra ikväll, alla säger att de är så halt. Fast omtänksamt nog så kom robin förbi förrut och bytte bil med mig så jag fick nettan och pelles räcer med dubbdäck hem. så de ska nog  gå smärtfritt :D

Fortfarande en halv timme kvar till stängning. ÅH!

25+2
None

Tisdag

1 Läs mer >>
Om det har vart skönt att vara ledig i två dagar kan ni ju gissa. Jag har sovit på heltid ;) Tror jag har blivit lite piggare faktiskt och halsen har börjat kännas bättre nu på kvällskvisten. Så imorgon är det nog som det ska.

Nu hittade jag en påse med kubb. En sån får det bli, även fast det mest smakar papper om sånna tkr ja.

Snaaaaart får vi lägenheten :D De ska bli så roligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen om inte tiden skyndar sig på lite. vi var där i tisdags kväll och mätte lite för nya tapeter osv, ooooo de kmr bli så mysigt. Jag saknar mina möbler och alla mina goa ljus. mmmmmm.
None

Torsdag

3 Läs mer >>

Imorgon blir det en ny vecka för han därinne. Starten på vecka 25. Tills jag har tagit mod till mig att visa hur tjock jag har blivit, som ni verkar så nyfikna på, så får ni ha en annan bild tillgodo. Vi är ändå rätt lika ;) Tjocka och fula bägge två! Äh nog om det. På internet står det att man ska tänka på att vila mkt, de ska jag nog kunna greja =)


























Idag har vi vart på "loppis". Fast vi kom hem utan fynd. Sen tog vi oss i kragarna och tog en prommis med Ylva. De va nog bra de, annars hade jag inte vaknat än. På hemvägen köpte vi munkar som vi smaskade på :P

Imorn har vi mkt att göra, fast vad kommer jag inte ihåg :/ äh, vi kmr väll på nått.


Nu ska jag jobba vidare! Puss

Lördag

3 Läs mer >>

Snart ska jag påbörja mitt byggprojekt. Robin tror att jag är helt okunnig när det gäller byggeri, snickeri kanske de heter förresten. Men när han väl får se mitt mästerverk kommer han tappa hakan och älska mig i all evighet. Så jäkla bra kmr det att bli. Och jäkla roligt kmr de bli att bygga =) Vänta ni bara, jag lovar att visa bilder. De här kanske rent av blir en byggblogg. Jag har nämnligen dolda kunskaper, de är jag säker på ;)

Imorn jobbar jag från 1 tills mamma kmr tillbaka runt 6-7. Jisses va härligt! Kvällen blev räddad förrut när mamma påminde mig. Och tur var väl de eftersom jag helt glömt bort det. Men en sak glömmde vi mamma, jag fick aldrig gå och pinka ju!! så nu är det bara att försöka hålla tätt i 2 timmar till. Kanske går bättre om jag slutar dricka på en stund, men njaaa. Kissar hellre på mig! 

---

Nu jäklar har jag fått tips om hundträning. I cirka 45 minuter, så nu kan jag allt. Ylva ska bli en vapenhund när jag kmr hem. Fan va häftigt! Hundar är så smarta så de är helt otroligt.  Passa er för min vovsing hurrni =)

Vet ni vad jag gjorde igår? Jo, jag drack den första julmusten. Och de va så gott så jag tog en till idag. Herregud, snart är det jul :D

julmust

Torsdag

3 Läs mer >>

Det är alltid i början på veckan känns de som. När jag än känner efter. Men va gör de, egentligen.
Jag har tråkigt nog börjat bli så jäkla trött på dagarna, vet snart inte vart jag ska ta vägen. Men jag får väll igen för att jag hittills inte haft några bekymmer med alla omställningar kroppen håller på att göra. Såklart kan man inte bara få vara pigg och glad!

Imorse var vi på koll på vårdcentralen, hos våran favorit Åsa :P haha eller nja!!! Fast de spelar nog ingen roll vilken tant jag blir tilldelad, känns lika fånigt ändå. Men hur som,  the good news --> Allt var precis som de skulle. Hjärtat slog, högt och tydligt och han var i den storleken han skulle vara. Perfa!! Men va sjutton stod de på väggen, 30 cm om några dagar? Hur jäkla stor tänkte han bli egentligen? Jag som hade planerat en smärtfri förlossning ;) Men shi fick jag. Eeeh vad mer bra fick vi veta? Jo, mitt blodsocker var bra. Vem fan hade kunnat gissa de? (Inte robin tror jag :P ) Så inget negativt, sköööönt! ♥ 23+2 veckor har gått. hur många som är kvar får vi se ;)!


Efter vårdcentralen var det tänkt att mormor och jag skulle gå en sväng med hundarna. Hon skulle bara pinka med dom en sväng medans jag var där. Men Jag hann hem före henne och då hade ju dom vart ute i 1½ timme, så jag slapp =) Hann med en sväng på banken till pappsen, men annars så har jag halvsovit hela dagen fram tills tre. Kaffe och äppelkaka slog helt ut mig. Somnade på mormor säng och vaknade av att klockan var tre och dags att jobba.


Nu är jag inte lika trött =) Piggiluren vettni!


Baaaaaj

Tisdag

6 Läs mer >>

Vad tjänar det till att man är schysst och ser mellan fingrarna? 
Jag ska berätta, eftersom det här är en så pass liten station så har vi mestadels stamkunder som man lär sig att känna igen efter typ en dag här. Och då och då händer de, på tok för ofta, att våra smarta kunder har glömt plånböckerna hemma och vill skriva upp på ett kvitto och betala nästa dag. Detta innebär, som inte folket här verkar förstå, att vi måste ligga ute med dom pengarna. Handlar det om en mjölk är det väl inte hela världen. Men vem fan åker till en bensinstation och tankar upp bilen och sen OOJojojj glömmer plånboken hemma?!!
Imåndags hände nästan samma sak, en gubbejävel kommer och tankar. Men hoppsan när han ska betala fungerar inte kortet. Eller jo, själva kortet är det inge fel på. Bara hans bidrag som visst redan va slut. Så jag gav han tills nästa dag på morgonen att komma in och betala sin skuld. Tror ni han vart här än? Nej! Och svarar han när vi ringer? Nej!! Så de va sista gången han tankar på under mitt pass. Och jävlar anaåda va mamma ska skälla. De har jag beodrat!
Och varför gör inte våra sketna poliser nått? De är ju för fan stöld! AAAH ja blir så förbannad på er, hela jävla kvissleby.

Och hur schysst är det att tanka för 700 spänn och två sekunder senare vara på väg till Finland. Jävligt rättvist mot min familj som försöker få ett företag att gå runt. Diskriminering my ass! Här ska diskrimineras så de tamme fan skriker om det! Även fast de blir så sjukligt orättvist mot dom som sköter sig så blir dom ju drabbade, och lita på de ni!

Fattar inte att så många misslyckade människor har lyckats hamna på samma skitställe. De gjorde ni bra ;)
Just ja, jag kan ju stolt berätta att jag tog min första tjuv igår. Och ut for han fortare än kvickt! Så ikväll är jag på hugget!!!!


Nu tror jag att jag har avreagerat mig klart för stunden =)
Kanske skriver en sväng till senare om jag får för mig det..

Ha en trevlig vecka, hoppas era byxor sitter bättre än mina ;)

Onsdag

0 Läs mer >>

Skulle behöva äta, men vad? Jordgubbarnas säsong är över för länge sen!

Måndag

3 Läs mer >>

God kväll!

Imorse, trött som jag var, åkte jag in till stan för att få träffa mina guldklimpar. Iaf en av dom till att börja med, den andra hade åkt till fel ställe (BRAA DÄR, ISA). Tillslut så hittade även hon dit och vi fikade en god och varm macka. De va väldigt härligt att träffa er igen måste jag säga =) Men vi glömde att planera hälsa-på-trippen till Umeå. Så jag undrar jag när vi ska komma iväg. Snart, sen om ett tag kanske blir bra. 

Efter stan for jag hit till jobbet och här är jag ju kvar. Men efter jobbet tar jag räcern raka vägen till mormor och en tallrik med porterstek. Hah, finns de godare sås? Nejnejenjenjej de är så jäkla gott. Fast de hade ju förståss vart trevligare att äta innan klockan slagit halv 11 och att äta samtigt som robin, mamma och mormor men dom är mattokiga så dom kunde inte hålla sig i några timmar extra ;)    

Kanske ska ta och göra nån nytta nu? Dammsuga lite eller äta ett äpple? That´s the question....

Ajöken då!

Lördag

2 Läs mer >>
Nu ska lille killen vara runt 19 centemeter från huvudet till stjärten och han ska väga runt 500 g. Kan inte tänka mig hur stor han är om man mäter från huvudet till fötterna. Tokstor minst! Jag fattar inte att han får plats. Så jäkla stor mage har jag inte, även om jag nu mera blir kallad tjockis av han som ska vara snällast, jo precis Robin såklart.
Om två veckor ska vi på en till koll, vet dock inte va som kmr hända då men jag antar att tanten ska mäta och skriva in i datorn. Hoppas allt fortfarande är som det ska vara! ♥

Igår var vi och skrev klart alla, ja ALLA 100 tusen, papper på banken. Så igår ägde Robin två lägenheter och jag en. Vi hade lån på runt 800 tusen. Haha, de kändes härligt ;) Men idag blir det klart med allting, så efter att köparna på vår gamla lägenhet har vart på banken och betalt lägenheten så har vi inget mer med den att göra. Nu har vi bara vår 3a som vi snart får flytta in i. Hääärligt härligt!

Klockan 4 börjar jag jobba i eftermiddag. Tror jag ska jobba kväll tills nästa torsdag. Men skit samma! Jag får ju iaf jobba och tjäna pengar så vi kan skämma bort lillplutten sen. 


Hejsvejs
None

   

Torsdag