1 Läs mer >>

Ehm, vad är grejen med förlovning om man är emot att gifta sig? Löljligt, vad är då grejen? Bara roligt? När Robin och jag förlovade oss -05 var det självklart med någonting större i sikte. Några dagar senare ryckte han in i lumpen och det var hemskt. På ett sätt var det säkert bra att han delade de med mig och ingen annan tjej eftersom vi fick lära oss mycket om varandra men på ett annat önskar jag att vi hade sluppit den tiden. Men nu är lumpen över för länge länge sen och vi är fortfarande kära, och förlovade.. Just nu har vi siktet inställd på nått stort och underbart. Jag hoppas verkligen jag får leva hela mitt liv med Robin och förhoppningsvis nångång i framtiden bli hans fru. Jag älskar honom av hela mitt hjärta! Japp, det var jag som tog hem jackpotten!

24/6-2005

0 Läs mer >>
Nu har jag fikat och läst alla blogginlägg som jag missat att läsa nere hos linda. Har inte kollat på tv på 6 dagar, men nu så, nu är tvn på fast jag inte ens tittar.. Precis som de ska vara!
Vi har gått massa på stan och en hel del annat. Vi har ätit ute varje dag utom i måndags. Vi skulle gå på stan hela dagen och shoppa hade vi planerat. När vi kom in till stan klockan 1 bestämmde vi oss för att boka klipptid. Vi fick tid klockan 2 så då gick vi och åt lunch en bit därifrån sen gick vi och satt oss i stolarna.. Klockan 6 var vi klara, mitt tog som vanligt tok lång tid så mormor och linda fick sitta och vänta på mig.. Så de vart ingen gå på stan dag. Indiska var allt vi hann med innan vi for hem.
Men som sagt nu är vi hemma igen. For hem me jenny först och pratade en stund med mamma sen åkte vi och hämtade mina älsklingar hemma hos robins familj. Jag har inte kännt att jag har saknat ylva nått men de kände jag att jag visst hade när hon kom och la sig mellan oss i sängen igår kväll.. Mysigt! Ska gå ut med henne nu hade jag tänkt, sen måste jag nog städa lite här hemma. Känner för att antingen göra om eller möblera om men de ska jag försöka hålla mig i från... skönt att vara hemma med min robin igen, Älskar dig!

@home

0 Läs mer >>

Igår skickade jag in bilderna jag fotade.. Snacka om dålig prestation.. Jag trodde inte att jag var tvungen att använda dom utan jag trodde att jag skulle få göra om det.. Eftersom jag hade en bild på mig att få en bra bild, de går ju inte.. Man kan tro att nån har skämtat när man ser bilderna, ena har inga färger och är skit dåsig och den andra är över exponerad och alldeles för hård i färgerna.. Och friläggningen ska vi inte ens prata om, verkligen tråkigt att redigera när man vet att de bara blir skit ändå.. jaaajaa.

Idag går vi bara i skolan ungefär en halv timme skulle jag tro, börjar halv 1.. hehe skönt men onödigt.iof äre ju så jävla många som stannar hemma så fort det är prov så dom kanske får göra de..
imorn ska jag mormor och en tant gå ut med vovvsingarna, ylva felix och tutti ( eller om hon heter frutti? ) Sen ska vi på banken och fixa massa.. de blir bra de..

nä nu ska jag se på superhus.. puss hej

pinsamt

0 Läs mer >>
Jösses vilken dag. Tänke nästan inte gå till skolan, kände mig sjuk och galet trött men jag tog mig i kragen och åkte dit iaf. Där hade vi prov och alla klarade de, isafisa fick nästan alla rätt, men ja må säga att hon är lite klantig ;) men han ser att hon är duktig ändå så hoppas hon får bra betyg.. Sen skyndade vi oss att äta, isa skulle nämnligen med bussen. Sen när jag var på väg att gå hem ringde mammsen och frågade om jag ville gå med henne på stan. Jag hade ju planerat att gå hem och sova hela dagen men så vart inte fallet. Opeppad och osminkad sa jag ja tillslut och de är jag glad för.. Asbra shopping :D Vi hittade massor och mamma hade spenderarbyxorna på sig så de blev ju billigt och bra för mig.. Hihi.. Jag köpte tilloch med gympaskor, som jag har tjatat men aldrig hittat några fina.,. När vi först såg alla skorna höll vi på kräkas båda två, de är ju alltid massa krussiduller på träningsskor, men tillslut så hittade vi ett par som passade mig :D toppen !!!! Efter fika och massa mer shopping skulle vi åka hem, efter mamma hade vart och köpt tequila( har inte en aning om hur de stavas :D ) så då sprang jag över på expert, och där hittade jag en telefon.. Mohaha, as bra.. dock fattar jag inte ett piss av den men den är ju fin iaf.. haha, de är sånna där knappar fram som man bara ska nudda, läskigt och ovant.. jag lyckades välja ylva som bakgrundsbild men jag fattar verkligen inte hur man skickar sms.. de måste jag lära mig, plus att jag måste lägga över alla nummer, jooobbigt!

nu sitter jag och äter frysta hallon och väntar på att robin ska komma hem så vi kan åka till hans famillia och myse..

ont i hela kroppen !!...

0 Läs mer >>
De här med plugga har nog aldrig vart min grej riktigt. Vilket faktist är synd, för när jag väl gör nått så är jag inte så dum. Har iaf läst igenom instuderingsfrågorna en gång nu, ska leta fram blocket och kolla genom de med, det kanske står nått viktigt. Måååste verkligen börja med uppsatsen också, den ska snart vara inne och jag har inte ens nån frågeställning :/ Får försöka klura på de imorn efter provet. 
Fan va skönt att skolan snart är klar, dock lär det inte bli nån semester men de tar jag gärna. Vilket lättnad att inte behöva bevisa allt man gör och alltid måsta visa allt man kan. Herregud, va skööönt! 

Ska nog gå och sova nu. Har gått och lagt mig 9 varje dag nu iveckan, utom i går, då vart det en riktig uppesittarkväll, var vaken ända till 10.. De är så härligt att sova länge, fast de är ju inte så smart att jag vänjer mig vid att gå och sova såhär tidigt för då kmr jag aldrig kunna vara pigg på helgerna. Jag blir dötrött efter 9 alla dagar :/ ?! Då äre ju lika bra att sova. Ylva, hon sover redan, men de är bra de för då är sängen varm när jag ska sova.

♥ Pöss på Robin

Sova sova sova

1 Läs mer >>

Nu har jag precis kommit hem. Haha, kan knappt skriva för händerna skakar. Men jag gör mitt bästa. Vi hade nämnligen box på idrotten, vet inte om de är samma som boxning :P men nått liknade antar jag, vi sparkades å sånt, kanske de som är annorlunda. Hur som, Isa och jag slet kan jag lova. Det var jobbigt som FAN! Man vart alldeles svettig och äcklig. Förstår inte nöjet i de här med att träna, visst de var verkligen skit kul men de är väl inte särskillt fräscht att bli så där svettig och varm. Nä fy, jag blir nog hellre fet ;) Fast de går inte heller så bra, jag står som stilla, vilket kankse är bra annars skulle jag inte få plats i soffan ens.

Jag har precis gjort lite te och 2 mackor och om en kvart börjar drömhus, de ska jag se. Sen ska jag försöka börja plugga lite till provet som vi har imornbitti, obraaa.. Hoppas de går vägen och att jag är duktig ;)

Alltså, som det verkar är jag ledig hela nästa vekca? Mohaha, sen veckan efter är det lov. Skönt skönt. På tors åker mormor och jag ner till syster linda i göteborg. De blir mysigt. Sen åker vi hem på tisdagen och på torsdagen kommer hannie hem. MMMM längtar till hon kmr hem!

Nä, puss och hej

Svetto

1 Läs mer >>
Igår var vi på klockarberget och åt massa gott och myste.. Sedan vart jag så trött så vi åkte hem. Medans robin och ylva var ute och pinkade var jag tvungen att kolla en grej tills idag då jag ska fota åt ata. Sen var jag tvungen att spela några omgångar av diamantspelet, ja fick över 6000, haha mitt mål i förrgår var typ 1500. Värsta bra, snart är jag med i matchen på riktigt..

Imorse när jag gick ut med ylva vare ganska mysigt. För här uppe ligger snön faktiskt kvar, de är alldeles vitt, plus att solen lyste och värme skönt. nää nu hinnner jag inte skirva mer, ska se på " medan du var ute"  på travel & livning, kanon fjantligt och bra..

PÖSS

Lördag

2 Läs mer >>
Äntligen fredag, riktigt skönt. Har inte direkt haft en tuff skolvecka men jag har vart trött och hängig. Idag känns det bra! Wihi. En himla lång helg blire, är ledig hela måndagen också. Riktigt härligt!
Idag bjöd hanna och isa mig på lunch, dock insisterade jag på att betala själv men dom är så jävla bra så dom ville bjuda. Vet inte hur mycket tur jag kan ha egentligen, ni är dom bästa tjejerna någonsin! Hela tiden är ni så jävla snälla och ställer alltid upp! mmm utan er vore ingenting riktigt lika bra! ♥10000 BJÖRNKRAMAR TILL ER BÅDA! ♥ Efter vi hade ätit gick vi en sväng på stan och bara myste, sen kom daniel och hämtade hanna och mig i en cab? Mitt i kalla hösten ;) aja, riktigt snällt att jag fick åka idag igen. Men nu åker dom till thailand på söndag och är borta i 2 ½ vecka, alldeles för lång tid. Tur att isa stannar hemma iaf, så vi kan sakna hanna tillsammans. Sen när hanna kommer hem är hon stora tjejen och har fyllt 18 år, då ska hon få fler björnkramar!

Nu ska jag spela spel :p diamantspelet, så jävla beroende framkallande.. Sen ska vi till klockis och få god mat, tror det är min favorit :D
Hejsvejs

äntligen fredag

2 Läs mer >>
idag vart det åter igen en kort dag. Hanna och jag satt och spelade ett spel i 3 timmar nu på förmiddagen sen åkte vi hem. Jag fick skjuts av hannas daniel, de va riktigt skönt för jag har ont i huvet och magen :/ obra känns de.. Men nu har jag fixat lax och makaroner :P så nu börjar de kännas bättre tror jag.. Kallt som fan äre dock! alltså inne, jag sitter och skakar och huttrar.. Jag är sugen på att baka :/ men jag känner ingen ork, då kanske man skulle kunna säga att jag är sugen på att äta bakat ist ;)
igår var inte heller nån bra dag, eller jo en stund på kvällen men sen vart de bajs.. Tråkigt som fan att formuleringen blev så, men men de är väl bara att vänta och se om de blir bättre! Jag är iaf glad att jag har hittat en sån bra kille som robin är, de är verkligen skönt.. Puss på dig, älskar dig!

kortis

0 Läs mer >>
I morse när jag vaknade hade jag inte en aning om vad klockan var. De var rätt mörk och Ylva sov som en stock, men jag var pigg?! Jag är ju aldrig pigg på morgonen, iof inte på kvällen heller. Jag trodde klockan var 10 minst men den var visst bara halv 8. Då klev jag upp och väckte snosan och sen gick vi ut. De är kaaallt ute idag! Tror det var 2 grader bara.

Ikväll ska vi kolla om de finns nåra halv billiga tågresor ner till linda.
Sen MÅSTE jag städa, hua.. Ylva har haft ont i magen i några dagar så hon har fått torsk och ris, gissa om det luktar trevligt :/ blä, här hemma skare lukta nystädat jämt!
Idag ska vi göra våra sista tal på svenska c:n.. Hoooppas de går braaa!

Tidigt på dagen

0 Läs mer >>
Igår var anna, våran Mepro lärare sjuk. Då frågade vi, kloka som vi är om det var någon idée att komma på morgonen. Men ja, de vare ju såklart. Super viktigt, 10 minuters mentorstid kan man inte ta nån annan gång!! Och anna skulle ju vara frisk idag. Men icke, känns som det här är Jb i ett jävla nötskal. Så nu sitter vi här i 3 timmar utan lärare och kassa instruktioner från en mobiltelefon! Jag hade ju kunnat vart hemma med Ylva, hon som ändå är sjuk! Men men.

Ikväll ska robin jag och ylvisen till robins farmor och äta middag. Gött gött! Fick välja och de blir nått gott, höh.. måste skriva mitt hyllningstal till sv c också, men jag kommer inte på om vad ?!?!?!

Puss hej

G O D M O R G O N E ...

0 Läs mer >>
Jag skrev ett inlägg igår, ett långt, men de försvann tydligen.
Idag vare en riktigt tråkig dag på skolan. Vi var helt värdelösa på illustrator, och när ingenting funkar blir allt tråkigt.. Sen hade vi idrott i skogen, vi hittade en kontroll?! eller två, kmr inte ens ihåg. Jag fick så ont i magen precis i början så jag var inte så koncntrerad. Vet inte vare är för fel på mig, känns som jag är på väg att bli sjuk fast jag nyss var förkyld :/ nått som inte stämmer, får feber på kvällen och är jätte trött. Inte toppen kankse men jag överlever. Efter skolan gick jag hem till ylva och vi gick ut på en gång, efter en stund när robin kom hem gick vi en sväng. Sen gick vi alla tre och la oss i sängen och pratade, ylva somnade. Efter en kvart sov vi alla tre, och 2 timmar senare kl 10 över 6 vaknade vi. Då fick robin åka ner och köpa pizza, de va gott :D!

nu tänkte jag gå och sova i soffan och sen förflytta mig till sängen och fortsätta med sovningen. Puss hej

vet inte