4 Läs mer >>

Världens bästa unge!!

Oskar

0 Läs mer >>

Mitt busfrö med den rätta kamerablicken ;)

Fröt

3 Läs mer >>

Vårt sovrum.
 Gaveln är inte färdig och sista finischen ska dit men det börjar ta sig.


Sängen ska vara mysigt bäddad och dofta nytvättat...

Vår lilla svit

1 Läs mer >>
Fy vad sur jag blev nu när jag läste en blogg som jag ofta läser. Men såklart är det svårt för personer som inte sätts i den sitsen att förstå. Hoppas jag har missuppfattat det hela bara! Dumt uttalande iaf...

=(

Suraminer

2 Läs mer >>
Nytt golv i sovrummet- check
Trött familj i säng & soffa - check
Mkt att städa imorgon - check

Japp, nytt golv i sovrummet. Super fint, faaast sämst passform i hela världen. Så synd! Men det är fint endå. Jacke kom förbi och hjälpte Robin. Oskar och jag var visst inte till så stor hjälp. Nu är det bara en golvbit kvar, den läggs imorgonbitti, och listerna som ska på plats. Sen är det bara mitt jobb kvar. Tur att mamma kommer förbi imorgon så jag får lite hjälp att underhålla Oskar medan jag städar.

Robin jobbar enda till halv 10 imorgon första dagen efter fem veckors semester. Så imorgon ska Oskar och jag nog bara mysa järnet på kvällskvisten, bara vi två i soffan med en bra film tänkte jag säga,eller snarare med en nalle puh bok och välling om humöret tilltåter.

Nu har Robin ångest. Jag skulle gärna byta med honom, om jag bara hade körkort för lastbilar. Jag vill jobba!  Snart ska jag nog börja söka på allvar, bara jag vet att det ordnar sig med Oskar. Fan vad härligt att gå till jobbet och träffa folk och tjäna pengar. Jag tänker inte leva av skattebetalarnas pengar längre än jag behöver, det lovar jag :D

Dröm sött!

Söndag

1 Läs mer >>
Tänk att han är din och min, Robin.

Det går inte att förstå.

Han är för fin. Vårat hjärta!

Liten med ack så värd...

3 Läs mer >>
Ikväll for vi ut och lånade lite golvgrejor i Grönviken.Vi tänkte lägga nya golvet i sovrummet imorgon. Det blir samma vita som det vi har i hallen. Det kommer bli så fint! I köket ska vi lägga ett mörkt golv istället. Det blir så mkt vitt annars, plus att det är så opraktiskt med vitt i ett kök.

Kalas för Linda ska vi också hinna med. Presenten är ju faktiskt redan fixad så det blir nemas problemas.

Vår storkille!


Vittititti

1 Läs mer >>

Efter 11 maskiner med tvätt är tvättkorgen något som den nog inte vart sedan den var ny. TOM... Skönt! Robin var ner och bokade tvättstugan till mig??!?!?!?(du har tvättstugan kl fyra idag Frida. Tydligen är jag tvätterska på det här stället) och där går det ju faktiskt undan.

Oskar har kommit på en ny syssla som han utövar medan jag hänger tvätten. Han rullar fram i gåstolen så att han lägligt hamnar under torkställningen. Därefter sträcker han på sig allt vad han kan och drar ner tvätten, först smakar han på den rena tvätten sen kastar han det på golvet. Första gångerna var det roligt som ni kanske förstår, men sen blev det faktiskt lite irriterande. Han blir nog en gangster.....


En till lustig grej är att han börjat fatta tycke för vatten. Äntligen.. Fram tills nu har han avskytt smaken av vatten. Nu gapar han i duschen och dricker ur flaskan när vi ger honom. Det känns bra. Vatten är ju faktiskt viktigt att gilla, tycker jag.

Lördagsmys

0 Läs mer >>
Hej!
Kvar på alnön ,i regnet. Oskar somnade nyss. Förhoppningsvis sover han en stund, så han är pigg och glad sedan. Det vore skönt!

Det verkar som vi ska hem och tvätta sedan. Det behövs! Tvättkorgen bara växer fastän att jag tvättar jämt tycker jag. Egentligen skulle vi till stugan och klyva ved, men det verkar inte bli något av den planen.

Kanske ska förbi Jacke och Mys nya lägenhet sedan också. Spännande. Det låter så himla roligt när det snackas om renovering. Längtar tills vi ska börja riva och göra fint i köket. Hoppas det blir snart!

Robin klev inte upp förrän halv 12 idag, så idag har jag en utvilad sambo. Kanske borde åka med honom på ikea, men jag har faktiskt ingen lust. Hah, jag ingen lust med Ikea? Hoppas lusten snart kommer tillbaka...

Lördagsregn

0 Läs mer >>
Tänkte få be och tipsa om en mysig sida med massor av härliga inredningsdetaljer. nogautvalt.se
Såg att dom sålde Oskar fleecepläd där, vilket sammanträffande...

Söt blomlåda som jag gärna hade klickat hem om vi hade bott i hus..

Utvald

0 Läs mer >>
Smart sängbord för er som vill ha det. Själv är jag antisängbordstjej...Den här verkar lättstädad vilket måste vara super. Tycker alla sängbord är så stökiga....

bordet

0 Läs mer >>
Kanske någon tycker den här anslagstavlan passar bättre hemma än den från IKEA. Den är från Design Torget och kostar 350 kr....

Anslagstavla

1 Läs mer >>
Visst ser han nöjd & go ut?

Lion king

1 Läs mer >>

Jag tänkte på en sak. Eftersom jag alltid skirver vad vi gjort eller någon händelse, så pass länge sen efter den har ägt rum så blir det inte alls lika roligt att läsa. Man glömmer ju så otroligt snabbt har jag märkt. Man kan ju inte komma ihåg de små sakerna som var så himla roliga om man skriver om det två veckor senare. Tror jag måste börja liveblogga. Jag menar, det är ju så många jag måste underhålla. Hela 60 pers! Vad skulle ni göra utan min blogg.
Eller tittar ni bara för Oskars skull?

Isa vill bara vara med mig om jag har med mig Oskar när vi ses, för det har simon sagt. Fy bubblan. Passa dig så du inte får vara barnvakt ;);););););)

Bästa bloggarn i världen och hennes bloggkompanjon, vars blogg visst ligger nere för tillfället....

Minnesförlust

0 Läs mer >>
Man kan ha roligt med gröt...

Varför skrattar alla?

Mer gröt

0 Läs mer >>
Välkommen till Älgstigen!


Isas familjs sommarhus var så himla fint och hemtrevligt. Oskar ogillade resan dit men väl där var allt frid och fröjd.
Haha, nu är det ju snart en hel vecka sedan vi var där så jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva. Ömmm.

Det var så jäkla mysigt där. Restaurang och kamping fanns där. Affärer och sevärdheter. Vackra vyer och mkt folk. Lite annat än vad Robin och jag är vana vid. Vi går ju typ och slänger soporna när vi lämnar gårdarna i våra stugor, men där kunde man ju se sig omkring och ta långa promenader vid vattnet. Nästa gång ska vi se till att solen skiner så vi kan få se stället på dagen också, i dagsljus. Eftersom vi gick sent på kvällen fick vi ju bara se Norrfälls by night, visserligen duger det fint det också men är ju annat att se i solsken.

Här vankas det mat, jag är hungrig. Brittis gör god mat :D

Eftersom vi bara stannade över natten så bestämde vi att vi skulle fortsätta roligheterna på Ikea dagen efter. Vi började med en god lunch och därefter shopping. PERFEKT!!!!!
Ni är bäst!

Nu stänger jag ner här en stund. Får se om jag skriver mer ikväll. Trevlig helg då....
Härligt va?

Kommer gärna igen