5 Läs mer >>
 
 

Älsklings Isak

3 Läs mer >>

Nu är det isfritt på armsjön minsann! Det var på tiden tycker vi som är badsugna. Nu ska solen få värma ett tag sen ses vi i plurret!

I dag gjorde Oskar & jag något vi inte tidigare vågat. Lite kaotiskt & dåligt tajmat men verkligen på tiden. Rakat som pappsen ska de va ;)!

Nu slipper vi hårband/ snoddar/ hårspännen & vit panna i sommar. Det där rackarns håret växer verkligen föör fort. Skönt att vi slipper bråka på salongen också :)

 

5 maj

3 Läs mer >>
 
 
 

Finaste killarna på h...

2 Läs mer >>
Igår var jag & killarna i stugan från tidigt på morgonen tills sent på kvällen. Oskar & jag krattade & hjälptes åt på gården. På eftermiddagen kom Robin, Hanna & Daniel. Medan alla killarna eldade så passade Hanna & jag på att måla köket & trappan. Längtar tills det är klart, även om det är roligt att hålla på så kan jag knappt vänta tills vi får ställa möbler & pynt till rätta.
 
Golvet vi ska lägga var tyvärr slut så nu hinner vi inte lägga det förrän Robin kommer tillbaka från Stockholm igen. Men men, vi har det vi gör ändå. Imorgon om det inte är tråkväder sticker vi ut igen, den här gången med mormorn som sällskap. Hoppas vi får godkänt på krattningen ;)
 
 
Skruttungarna på bryggan i vårsolen ♥
Påväg!
Inte så jobbigt att jobba till sent på kvällen när vi har det här att titta på :)
 

3 maj

4 Läs mer >>
Lördagen 27/4-2013
En dag vi aldrig glömmer!
 
Allt blev fantastiskt fint & bra på alla sätt & vis. Enkelt men speciellt, precis som vi ville ha det.Nästan alla vi bjöd kunde dela dagen med oss & det är vi väldigt glada för. 
 
Kvällen spenderade vi med våra närmaste vänner på en resturang i stan & det var ett superbra avslut på dagen. Hotellnatt & sedan smarrig frukost dagen efter blev som pricken över i:t.
 
Nu är båda killarna döpta & vi är gifta. Känns som att det dröjer innan kyrkan ser oss igen ;)
 
 
 

1 maj