0 Läs mer >>
Igår övningskörde jag för första gången. Alltså lagligt för första gången. Mormor och jag körde tok mycket. Men de gick skit bra, nästan bättre än jag trodde. Vi får se när vi tar nästa sväng, hinner inte i helgen för då är vi i Sthlm. Robin tyckte jag skulle köra en bit ner till Sthlm, men de känns kanske lite smått otryggt att köra Dodgen. Men vi får se.

Idag på mediekommunikationen så gick vi ner till kulturmagasinet och läste i tidningar från 1865. Hanna och jag hittade tillslut de vi hade valt att fördjupa oss om, Titanic. Jag tycker sånt där är så otroligt häftigt. Alltså inte med stora kryssare som sjunker utan att se hur man tillexempel skrev och formulerade sig förr. Sen fick jag syn på massor av skit coola bilder som nån Hans hade fotat. Jag vet inte varför jag blir så fascinerad men jäklar va häftigt jag tycker de är. Aja.

Jag har mått skit dåligt ända sen jag gick och la mig igår. Men nu känns det bättre. Kan ju inte gå och bli sjuk när vi ska och träffa Linda.

Efter skolan gick jag hem. På vägen hem var jag tvungen att säga åt två killar som kastade en burk precis där dom stod, vi väntade på gröngubbe. Iaf, sen skämdes dom så dom gick, sen blåste burken ut i trafiken. Jag kan bli tokig på såna där människor. Fel och bara lägga burken i en sopkorg!!! Jag är inte dirket insatt i hur naturen mår, men alla ser väl hur äckligt de ser ut överallt. De ligger sopor och skit vart man än tittar. De tycker jag är synd.
Så, jag kom på att man inte bara borde få pant på flaskorna och burkarna man går med till ICA m.m utan även alla snorungar man lyckas hitta och lägga i en påse. På så vis skulle landet bli aningen renare och trevligare! De tror iaf jag.

Hur som haver, ha en trevlig helg. De ska vi!
Puss & kram!
image12

Pant på snorungar

1 Läs mer >>
Haha ! Hej kanske man ska skriva.. Igår var skolan en fröjd. Riktigt kul. Men eftersom jag har engelska nu så får ni gå in på Hanna och Isas blogg.

---> http://www.isabellehellstrom.blogg.se            http://hannaf.blogg.se

Skriver nog mer sen. Puss & Kram

Älsklings kamrater

0 Läs mer >>

Då vare slut på helgen då. Skönt, för då blir de vanliga dagar och då kmr sommaren snabbare.

Igår var vi på boxning och kalas. Kalaset var nog snäppet mer händelserikt.
Jag trodde man skulle kämpa och ta i när man boxades. Men nej, de va de mest fjantiga jag sett. Dom träffade knappt varandra + att så fort dom träffade varandra med handskarna så skulle dom hoppa runt den resterande tiden. FJANTIGT! Vill man se en riktigt fajt så gåre bra att ringa och boka sittplats till när Robin och jag bråkar. Nog om de!

På fredag morgon tar vi räcer Dodgen ner till Sthlm och träffar Linda. Som ingen av oss har träffat sen i augusti, skandal. Hoppas de blir en trevlig visit. Felix får stanna hemma hos mams och paps Sandström.


Aja har inget att skriva överhuvetaget. Så, hej då.

image11

Wrooom

0 Läs mer >>
Såja, nu har Desktop dragit igång. Verkar väl sådär. Säkert helt okej när vi börjat med upg och så.
Jag är kissis och jag fryser. Tråk. Plus att jag har en tröja som knapparna envisas att åka upp på, så urringningen är stundvis ner till knäna ungefär. Aja nog om de här, nu är rasten slut.

Puss & kram

Dtp

0 Läs mer >>
Igår var det en i särklass skön dag. Först hade vi engelska med Dimitrie (som kom en halv timme för sent eftersom han somnade på soffan, påklädd och klar), vi skulle göra nått papper inför NA proven. Men de tyckte vi var tråkigt, eftersom vi gjort samma upg flera gånger förrut. Iaf, 10 över 10 smet vi och åkte bil ist. Vi var ju som tvungen att kolla om Isa verkligen kunde köra. DE KUNDE HON! woho, toppen! Sen på eftermiddagen började jag en ny kurs, dock kom ingen lärare. Så alla gick hem. Tråkigt att skolan inte kan fixa sånt där i tid, så allt bara flyter på. Då gick jag upp till Hanna och Johan och lekte i ljudstudion med dom. Men eftersom man inte kan komma ifrån att vi är busungar ( :/ ) så var vi tvungen att busa, men vad vi gjorde vågar ja inte skriva för de kan lätt uppfattas som vi inte var snälla. Men ingen skada skedd.

Idag hade vi bara mediekommunikation så kl 11 fick vi gå. Då gick jag hem och städade lite, och nu är det fint och luktar vanilj. Gott!

Nu verkar det som alla mina tillstånd för att få övningsköra har kommit. Tog ett tag innan vi fick iordning på de där, eftersom allt bara har jävlats. Som alltid, eftersom familjen Ahlinder älskar att ha oordning på papper, iaf mamma och pappa ahlinder  (Linda och jag blev visst som ordningen själv, eller?) Jag har önskat mig körkortet när jag fyller år, pengar eller nått till de antar jag. Det verkar faktist ha gått fram för till och med pappa visste! ( tro de eller ej men han verkade ha koll på de, iaf lät de så nu när ja pratade med han) Håller tummarna för att ja hinner fixa allt innan skolan börjar efter sommarlovet, men de lär väl va längsta kön på länge såklart.

Hoppas på fin väder för då ska vi få grillat på klockarberget, och de vill vi!
Annars så blir nog helgen bara lugn, förhoppningsvis.

Världens absolut bästa katter som sover föralltid nu. 
Mia & Trolle!

image10  image9

Paradis

0 Läs mer >>

Idag har jag vart med mormor och Felix och gjort pass. Jag råkade skriva en prick ovanför a:et i Frida. Så de kommer stå Fridå. Hoppas de funkar endå. Iaf så ska mormor och jag börja övningsköra på riktigt då( lagligt). Så jag hinner fixa körkortet innan skolan börjar och sommaren är över.

Efter vi hade gjort passet så gick vi vidare till stan och köpte glass. De tyckte mormor va svårt så jag blev arg. Men tanten kom iaf på en nödlösning och tog choklad. Efter de så strosa vi omkring en stund sen gick jag och mötte Robin. Vi åkte och gjorde lite jobb sen åkte vi och köpte Ajax och massa super goa rengörningsmedel, alltså dom luktar gott. Har inte kommit för mig att smaka medlena så jag kan inte yttra mig om smaken. Robin köpte ett gevär, eller nått. Men de va fel borrat tydligen så de luktar äckligt och ryker.

Måste gratuera min syster Linda som idag började sin fasta anställning! Härligt.

Imorgon börjar skolan, de blig nog bra de också. Dock jobbigt att kliva upp tidigt, nu när jag är van att sova iaf till 10. Men men lika bra att bita ihop dom här 2 månaderna som är kvar.

Jag älskar min Robin.

Puss & hej!
image7

Melon & blåbär

0 Läs mer >>
Kvällen har väl inte vart överdrivet spännande men dock mysig. Hanna Johan och jag började med att käka mat på stan sen gick vi och skulle bowla men dom hade visst slagit igen, fick vi veta senare. Hur som helst kom vi fram till att gå och hyra film och köpa godis. Så Henke kom och hämtade oss på OK sen åkte han och Robin på fest. Nu har Hanna och Johan åkt hem, vi höll som på somna allihopan.

Hoppas verkligen att det är lika fint väder imorgon som det var idag. Grymt skönt att sitta ute och bara drömma om sommaren.
Vilket fall som helst, nu tror jag att jag ska ringa och kolla vad Robin och cowboysarna gör där borta på kalaset, samt säga gonatt. För nu ska jag sova. Så, gonatten då ;)

Puss & hej

Lördags kvällen som s...

0 Läs mer >>
Gomorron!

De här dygnet verkar dom övre makterna där uppe haft svårt att bestämma sig. Jag tror alla olika väder har vart sen igår. På kvällen tror jag det snöade om jag inte minns fel, i natt vaknade vi av att det var ett himla oväder. Antingen vare tredje världskriget som hade dragit igång eller så var de bara åskan. ( Verkar dock som åskan eftersom vi lever.) Iaf, hur som helt. Nu är det sooool. Synd att vi bor i lägenhet, eller rättare sagt synd att inte Skanska gubbarna också har påsklov, för då hade jag kunnat ligga ute och sola. Men men jag ska nog finna ett sätt att överleva.

Jag är så grymt sugen på att åka nånstans och fota, men jag har varken kameran eller orken till de känner jag.

Om jag har förstått rätt så har Isa klarat körkortet nu. Graaaaaaaaaaattis!!!!

Puss och hej.

Humörsvängningen

0 Läs mer >>

Idag sov jag ända till halv 1 tror jag. Fast jag låg vaken nån timme då Robin åkte till jobbet så där förlorade jag ju lite sömn. Iaf så sov jag alldeles för länge, men det var ju skönt som tusan. Tills nu har jag städat och tvättat. Så underbart skönt att garderoben är städad.
Medan jag städade så hann jag prata med Robin i telefon typ en 50 gånger, komma på massor som vi måste köpa ( fast för tillfället kommer jag bara ihåg två saker, typiskt). Samt prata med favoritHanna, var ju liksom tvungen att få en update på läget och så.

Nog om de, nu ska jag gnälla lite.
Tv fuuuungerar inte nu igen, eller alltså den där jävla grejen ifrån telia.
Fel å ba funka!

Nu hade jag tänkt gå och bli frisk och längta tills de blir sommar och sol..
image6
Ha världens bästa lov, och vecka för er som är så hiiimla stor så ni inte har något lov. HAH gamlingar!
Puss och hej.

Skit i hagen

0 Läs mer >>

Dagen har spenderats i sängen. Jag kan ju inte som direkt påstå att jag mår toppen men de löser väl sig.
I fredags var de middag hos mormor, igår hos Robins farmor och farfar och ikväll hos Robins mamms och papps. Massa mat kan man ju lätt tro att helgen har gått ut på.

Hur som helst, nu ska jag snora en stund till sen duscha och sen åka till njrunda.
Puss och hej

Under täcket

0 Läs mer >>

Snacka om blåsväder! Jag som hatar vind. Men idag verkar det ha lugnat ner sig.

Veckan har vart skön,  knappt gjort nånting alls på skolan, bara myst och haft roligt. Det är ju bra.
Igår städade jag och Robin garderoben/ klädkammaren. Det var äckligt tråkigt, men nu äre ju iaf gjort. Jag fyllde en hel säck med kläder och Robin tror jag fick ihop en tröja och ett par byxor. Så nu får nån annan glädjas åt dom kläderna. Det är ju kaanon.

Jag känner mig lite små sjuk, typ som man känner sig när man är på väg att bli sjuk. Men jag tror jag ska käka nån alvedon eller liknande så kanske det går över. Vilket skulle vara toppen, för igår kväll runt 23 kom Anita, Stefan, Kim och bäbis Max till mormor. Verkar som ett spontant besök för mamma fick veta det nån timma innan dom kom. Iaf så är mormor ute och går med Felix nånstans i skogen nu, sen svänger dom förbi här uppe så går jag med dom ner till mormor. Jag ska mysa med Max och jag ska försöka ta tusen bilder, om jag kommer ihåg dvs.

Glad påsk till alla!
image4

Lugn i stormen