1 Läs mer >>
Doktorn kunde inte säga vad det var för fel på min mage, så jag skulle avvakta. Nu har jag avvaktat och det känns bättre. Jag känner knappt av det längre, skööönt!

Idag stannade jag hemma, bara för jag gör de om jag vill. Nädå, bara för jag var tvungen att städa innan vi utvecklade stökallergi eller liknande. Nu är det snart städat. Robin måste fixa med sina papper och skridskor men annars så, städat. När jag var klar med mitt skåp i badrummet kom jag fram till att jag inte behöver köpa fler parfymer! Jag som tycker det räcker med en, varför har jag 10 :/?

På fredag har vi redovisning på historian så det är hög tid för mig att sätta igång. Får se om jag orkar ikväll, annars så blir det som vanligt en sista minuten skrivning imorgon kväll. 

image78
 

Onsdag

1 Läs mer >>

Igår fick jag så sjukt ont i magen! Det är rikigt obehagligt. Robin och jag bestämde att om jag inte var bättre efter natten så skulle vi fara till sjukhuset. Men jag hatar sjukhus, fan de känns som man aldirg har tillräckligt ont för att ta upp massa läkares tid. Men jag ska nog vänta en dag till och se hur det känns imorgon. Jag tror alltid det värsta så jag är säkert döende?! På rikigt.

Härligt väder idag med, blåser inte lika mycket idag som det gjorde igår.
Nu ska jag fortsätta att kolla på nyhetsmorgon och kanske stappla mig bort till köket så jag kan få en kopp te.

Hej!

image77

Söndag

0 Läs mer >>
Så sent som igår kväll när jag skrev klart min alanys på min uppsats sa jag till mig själv, nu jävlar ska jag göra allt i tid. Men så blev icke fallet. Hela historian har gått åt till att ljudsätta filmen. De blir sjukt grymt :D YEEEAH! Jag som hatar sånt här egentligen, men idag var det skit kul!!

Nu har alla gått men hanna och jag sitter kvar. vi ska snart ner på kultur magasinet och lämna igen några böcker sen skulle jag få skjuts till mormor. Tror vi ska käka där ikväll, de blir gött! Nä back till filmen! Enya och In flames är en bra kombo ;)

Fredag

1 Läs mer >>

Då var det tisdag igen! Ska klä på mig och fara bort med Ylva till momor och sedan vidare till macken och jobba.
Igår hade jag namnsdag, Frida Fritjof Ahlinder. Jag fick ett par skor, tack till mig själv! ;)
Måste egentligen rappa mig men jag orkar inte. Skulle helst vilja gå och göra Ylva sällskap i sängen igen. Men nog!

PÖSS

Tisdag

0 Läs mer >>

Hej!
Om 2 min är stina lee och blondinbella på tv. Haha måste kolla! De är så jävla pinsamt när man läser andras bloggar och dom bara snackar skit om dom. va fan, alla får väl skriva vad man vill. Men endå finns de vissa som känner att dom kan trycka ner bland annat dom ovanstående. De är ju bara människor. Sluta läs deras bloggar om dom är så jävla dryga! Själv tycker jag de är kul. Särskillt Bellas!  

Nu, fika! PÖSS

Söndag

1 Läs mer >>

Jag kom på ett smart sätt att hinna städa. Jag skippade helt enkelt idrotten. Svårare än så måste inte livet vara.

Sicket grymt väder det är idag. Nästan så man vill vara ute. Äh jag hade visst inget på hjärtat idag!
Redovisning sen i religionen. Hoppas de går bra, är som vanligt oförberedd men de går nog bra ändå!


Efter regn kommer solsken!

image76

Torsdag

2 Läs mer >>

Hej alla glada!
Idag hade vi det fruktade historia provet. Vet fasiken inte hur det gick. Vad jag än skrev fick jag för mig att de var tvärt om som var rätt, så på vissa tog jag bort allt. Smart där! Men men, nu är det gjort iaf.
Imorn ska vi vara på balders och ha idrott. De blir bajs. Äckligare ställe att duscha på får man leta efter. Hoppas det regnar ute så vi slipper. Duscha alltså!

Imorn måste jag stäääda. Men vi ska hinna åka ut till mor&far och få mat också. Herregud, stressigt liv jag har. ;) Hur ska detta gå?

Idag när jag kom hem och skulle gå ut med Ylva vart det stömavbrott. Det var svart i nån timme, kallt vart det med. Ylva och jag vart arga och gick till sängen och vilade en stund.

Glöm inte Grey´s ikväll. Mumma! ♥

Onsdag

0 Läs mer >>

Hej!
Varför visar dom aldrig nått bra på tv från 9 och frammåt? För runt 9 går jag ut med Ylva ju, förstår ingen de? Jag vill inte se på nyheterna, de är tråkigt och allt är ändå dåligt i världen. Sluta kriga!  Hah, vilken smart uppmaning, undrar om jag är den första och säga så? Probably not!

Igår pratade jag och mamsen i telefon. Hör och häpna ;) annars pratar vi nästan bara på mån+ tis då jag jobbar med henne men hur som. Hon ville gärna att jag skulle komma och göra nått med Luma, jippie! Hästar är läskiga. Vet inte varför jag tkr så nu för tiden, kankse för att sacke är livsfarlig? Äh, men iaf så tänkte jag att jag tar med mig ylva och far ut tidigt för mamma börjar jobba 3. Dum som jag är frågade jag om robin ville följa med, och de ville han. Så nu hinner jag ju knappt dit för han vägrar kliva upp. Så nu tror jag att jag få höja pipan och säga några oväl valda ord som gör att han får fart.

Och så till lägenheten igår. Hur jävla snygg som helst. Fan, helt gudomlig! Vi får se om vi lägger ett bud när mäklarn ringer. De tåls iaf att tänkas på!

PÖSS

Lördag

3 Läs mer >>
Till alla jävla idioter som finns i den här staden: HÅLL ER HEMMA FÖR FAN!
Jag har haft mitt körkort sedan i juli och jag vill bara kräkas på de. Eller åtminstånde alla andras, hur fan har ni kunnat få körkort?!?!??!??
Jag hinner inte mer än till ica och för att få ett grovt förhöjt blodtryck. Robin säger att de inte är bra att bli så upprörd men va fan gör man. Folk är helt jävla slut! På fridhemsgatan höll jag på att köra på en gubbjävel som gick ett steg rätt ut i vägen. Idiot! Av reflex väjer man ju men de är inte alltid man kan göra de för då krockar man ju med bilen i andra körrikningen. Och hellre än gubbjävel med skrubbsår än en repig- robin-bil. de säger ja då. På väg hem på granmodalsgatan är det ett fruntimmer, som fan inte ska vara i trafiken, som kör som en jävla f'***a så jag knappt kommer upp för backen. Sen blinkar hon vänster och saktar ner ännu mer. Jaha sväng då tänkte jag`? NÄÄ istället tvärnitar hon och blinkar åt höger. Lägg märke till ordningen hon gjorde de i. Jag vet att man inte få tuta om de inte är nånting allvarligt ( eller hur det nu är) men de kunde ju blivit allvarligt om jag inte var uppmärksam på hennes pissiga sätt att köra. Nästan hemma tar jag en "genväg" för att slippa köra där dom gräver. Dock är den vägen inte plogad och de får bara plats 1½bil, eftersom det är så mkt snö. Då kmr det en bil ner för backen och jag stannar så klart, sen kör jag för de kom ingen bil. Men nä halvvägs där de är som mest jävla snö och halt kmr en bil jävel som inte kan stanna, nä jag ska stanna i uppförsbacke med en toyota. Inte världens bästa bil på snö och is kan jag lova. Fan va arg jag blir på folk som måste vara först. De är ju inte konstig vägverket aldrig kan få ner olyckorna till 0. Jag ska aldrig mer köra bil, inte förrns alla andra har lärt sig köra sina bilar.

Dumjävlar

0 Läs mer >>

De här med mat varje dag är fan svårt! Riktigt svårt att komma på olika rätter varje dag, varje vecka. Robin är ingen större hjälp!

Snart börjar Grey´s! Världens bästa program genom alla tider. Men det har vart på tok för långt uppehåll. Tur att de går repriser.

Jag och Ylva ska snart fara till affären och handla lite. Vi får la se va som hittas där för gott.
Just ja, imorn ska vi äntligen och kika på lägenheten. Hoppas ingen annan vill ha den så inte budet stiger så nedrans mkt. Dock lär den göra de för den är grym!

♥Loveyouloveyouloveyou♥
image56

fort. torsdag

0 Läs mer >>

Bajs religion står på schemat idag. Tråkigt! Kan inte komma igåååång! Inte jocke heller, vi är lika dåliga. Skit dåliga. De ända som håller oss vid liv är vetenskapen om att vi slutar halv 12, dvs efter den här lektionen.
Igår vare ju roomservice, faack va fult de vart. Jag städade ist, för den nya bruden var dåhåhålig. Bobbson såg på fredis hos sin farmor och farfar.  JAG HADE TRÅKIGT! Tror vi ska utöka våran helgvaradag från att bara pysses till att göra NÅNTING överhuvetaget! Great!

Älskar dig Robin :D PÖÖSSS

Torsdag

1 Läs mer >>

Godmorgon alla solstrålar!

Jobbar och står i på macken med mor idag igen. Eller ja, tar betalt och äter twix iaf. Rätt lugnt för tillfället. Men det är skönt. Jag ska snart skjutsa hem mormor, som på lungkontroll, så jag får ha bilen. Great. Men mormor är bra jävla rolig hon. Herregud. Hon är så grymt bergssäker på att hon har rätt men hon har så jädra fel. Haha och de är alltid lika roligt att bevisa att hon har FEL! Haha.

Jag tänkte på de här med oärliga människor och sånt förrut, och vipps kom det in en gubbe (som inte hade det så bra ställt) och sa att han måste ringa, han hade nämnligen blvit rånad? Nä jag vet inte ja, folk säger va som helst nu för tiden. Sluta sup istället vettja.

Nu måste jag få mammas nya, eller mackens nya handdator att fungera. De går dock mkt obra! Ingen idé ens att låta mamma försöka. Ni skulle ha hört hennes samtal med supporten igår. Haha.
I telefon: mmm starta om datorn bara!
Mammsen: jaha, men alltså hur menar du nu? på knappen och sen på knappen igen? eller på start och knappen eller....
medans startade jag om datorn, och mamma skriker i telefon. Jaaaahaaaa vare du som skulle starta om min dator, säger hno alltså till kilen i luren. för alltså nu rör sig min dator?? Panikslagen! Herregud. De va så jävla roligt! jag hade nästan glömt hur korkad hon kan vara! men men så äre..

Hörs

Tisdag

0 Läs mer >>
Gud vad elak jag känner mig ibland. Men jag förstår inte varför en del människor känner sånt behov av att försvara sig hela jävla tiden. hur kan man ena sekunden skriva att man skriver vad man vill och att man vägrar att ta åt sig, och andra sekunden förklarar man allt man skrivit. Vem fan bryr sig om en kommentar i bloggen? Herregud. Och vem vill lämna ut hela sitt liv på en blogg på internet? Det fattar inte jag. Men alla är olika, de är vi verkligen.
Jag håller ofta på att råka skriva saker jag senare skulle ångra. Därför är det as bra att ha ett segt internet för då går det så segt att publicera inläggen. det är great ;) Äh nog om de här tråkiga.

Igår efter middagen hos robins mor och far åkte vi och letade skridskor, jag fick ta pappas eftersom mina var hemma. Det var mysigt, men jobbigt. robin vart rätt slut han med..
Imorse gick vi bort med felix och mormor till NTO och käkade våfflor. Grymt väder, dock försvann solen men de var ändå lika skönt. I 3 timmar var vi ute med hundarna. Sen tog jag bilen till mormor och försökte göra några instuderingsfrågor..Men har 14 kvar, jiiiippie!! Men jag kommer ändå aldrig klara provet, inte rätt inställning jag vet men jag är näst intill säker. Jag ska göra mitt bästa men de räcker sällan ;) Höhö..  Äh, nu äre miami ink på discovery och sen på 6an.. Tok bra! PÖSS
image75

Söndag

0 Läs mer >>

Ingen mysylva som är hemma idag. De känns konstigt. Men verkligen skönt att få sova tills man känner för de.. Dock var det mkt obra av mamma och pappa att ringa kvart över 3 inatt. Dom skulle allra säkert ha sljuts hem, men de orkade vi inte så vi somnade om. Måste ut med Audin till mamma sen, så vi får åka tidigare till robins mamma och pappa, vi ska nämnligen få middag. Men men de går nig bra. Skulle behöva tvätta, men jag orkar inte nu. Får göra de sen eller så.. Skriver mer nån annan gång . Pöss

Lördag

0 Läs mer >>
Jaha ja, ljudmedier igen. Jag är fasiken osäker på om det finns nått tråkigare i hela världen ?! Så pass är det. Fast jag tror att jag är den enda som tkr så. Mina klassisar är konstiga ;)
Idag verkar det inte bättre än att jag måste spela mitt program och sen börja fjanta i audition, världens mest dåliga program nån nånsin gjort!

Isa är fin i håret idag :) Jag tror jag måste klippa mig jag med :/

Nä nu måste jag kolla vidare på bilar. Stressigt stressigt!

PÖSS

Fredag