4 Läs mer >>

Söndag innebär ----> ny vecka ♥ 
Japp, nu börjar vecka 30. Igår kändes det snarare som vecka 130 skulle börja. Ryggen värkte och humöret gick som en karusell. Men jag måste väl också få ha lite besvär, precis som alla andra får. Allt är så konstigt, ena sekunden känns det som om vi snart kan hålla vår skrutt i famnen och andra sekunden känns det så avlägset och långt borta.
Skrev jag förresten att alla värden var bra i tisdags när vi var på kollen? Kmr inte ihåg. Men de var dom iaf och hjärtat slog som det skulle. 140 slag i minuten. Alltid lika skönt att höra, såklart!
Jag frågade Åsa, alltså barnmorskan, hur stor han är nu. hon sa att dom brukar väga mellan 1 och 1½ kilo i den här veckan. vilket sa mig ---> NADA! Men på gravid.se står det att barnet är ungefär 27 cm långt från huvud till stjärt. Känns som den alltid har vart så. Fast det har den ju inte, sååååklart.

Ikväll efter jobbet ska jag hem, slänga mig i sängen och sooooovaaaa!

♥ 

Söndag

4 Läs mer >>
Vilken kväll... Strul för hela slanten! Så nu längar jag till om två timmar då jag får låsa och åka hem.
Imorgon ska jag bara jobba nån timme mitt på dagen, skönt som tusan. Efter de, om mamma har hunnit klart istallet, så ska vi hem och gjuta vårt vardagsrumsbord. Så håll tummarna att min dumma idé går att förverkliga. Ingen verkar tro de :p Men än så länge har jag hopp om ett fint bord i slut ändan.

Hela dagen har jag gått och sucktat på mammas och min goda sallad som stått inne i köket. Och nu när vi väl skulle äta dom, blev noll stjärnor i kanten. Fasen, dom såg galet goda ut men så var tyvärr inte fallet. De får bli lussebulla till middag ist ;) Vilket inte är fyskam. Jag kommer ju endå sätta rekord i att gå upp flest kilon på 9 mån så varför hålla igen nu :P 

Torsdag

9 Läs mer >>
Vad är det med folk? Har dom inte sett på tvn att vi går mot svårare tider? Verkar inte så här i byn iaf. Fast iof är dom för dumma hela högen för att se på nyhetsprogrammen som går. Alla kommer in och ska limpor cigg eller stockar snus. Ja, va gör man? Säger nej du får inte köpa mina sista packet för då bli gubbarna som kommer om en stund utan och då blir det ett sju jävla liv. Ni fattar säker inte ett smack. Meeen ja blir så less. Nu står jag ju här utan av allt som går mest. Och de kommer jag få höra, de kan jag ju lova. Haha, de ska bli så skönt att sluta här för en stund, och bara få höra av mamma allt tok som händer.
Och vad är det här för fråga? " Ni har ingen toalett här! ( ? )  EEEh, nähä pissa på dig då! Nästa gång ska jag inte säga johodå som jag brukar utan nähä?! (kaxigt Frida!)

appropå ingenting var vi uti skogen igår kväll och köpte en barnvagn. Ett riktigt fynd vågar jag påstå. En grå emmaljunga :) Fast än sålänge har varken jag eller Robin körkort på den!  

Onsdag

5 Läs mer >>

Då vare en ny vecka igen. Härligt härligt! Snart jul, snart februari och snart sömnlösa nätter. Mm, som sagt, härligt!

Jobbade i helgen, som vanligt. De är skönt, finns ändå inget att gör nu för tiden tkr jag. Förrutom massor som bara är tråkiga. Typ packa upp alla fyra kartongerna med kläder och alla miljoner kartonger med böcker (SOM ENDÅ INTE LÄSES). Hur som så hade jag planerat en härlig myskväll för mig själv med bara ylva hemma. Massa gott och förhoppningsvis nått bra på tv att se. Robin skulle nämnligen vara borta hela dagen samt kvällen. Men icke, när jag kommer genom dörren slås jag av vad illa de luktar hemma, och att de sitter tre trötta nyduschade killar i min soffa. Där rök min myskväll. Fast de var rätt roligt att grilla (som jag tyckte att jag gjorde bra) Jacke också måste jag erkänna. Jag trodde att jag gjorde ett bra jobb med att ta upp skrämmande situationer  som lätt kan bli verklighet i afganistan men tydligen blev han inte det minsta avskräckt. Typiskt! 
Vid tolv fick de lov att ta sig i kragarna för att bli ner skjutsade till stan, mitt i natta fick jag åka ner igen och hämta dom. Så ostkrokspåsen och godiset står fortfarande orört :/



Igår därimot då vare en riktigt mysig dag. Min kära Isa kom hem till oss och jag hade vart nere och köpt nybakade lussebullar, kakor och bulla tills dess. Alltid lika mysigt om att höra om hennes nya liv i Umeå. Hon tyckte de var minst lika roligt att höra om mitt. Och de är ju de som gör oss så bra, vi älskar att höra om varandra. Synd bara att inte hanna kunde komma också, hon var tvungen att hjälpa pappsen.  Vid halv 3 fick jag kasta ut Isa (nästan :P ) och fara till jobbet. Hoooppas hanna och jag hinner till umeå innan jul, de vore skit roligt!




En halv timme kvar till stängning nu. Därefter bär de av hem till sängen!
Imornbitti ska vi på koll på vårdcentralen igen. Berättar hur det gick imorn!!!


28+1 idag

Måndag

1 Läs mer >>


Här får ni en fin bild på min mamma. Hon själv har sagt att den är ful (de tackar vi för) men eftersom jag är en mästerfotograf utan dess like så vet jag att hon har fel. 

Lördag

4 Läs mer >>
Nu har vecka 28 börjat och vi är inne i graviditetens sista tredjedel. Heja heja, de här går ju bra ;)

Bild: minbebis.com

Annars så har vi flyttat in i lägenheten. Tapeter och lister är på plats och det blev som jag besäknat, jätte fint. Nu ska vi bo in oss och spara lite pengar så plånboken tillåter lite nödvändiga investeringar, typ duschväggar och dyra tapeter till barnrummet osv ;) Mer om de en annan dag, ska jobba nu.

Maaassor av bilder kommer snaaaaart!

Tisdag

1 Läs mer >>
nalle
Vecka 27
♥Nu har du kommit till sista veckan i graviditetens andra tredjedel. Din mage är nu ganska framträdande, men storleken beror också på din kroppsbyggnad, längd, vikt samt om du fött barn tidigare. Ytterligare en faktor som spelar in är mängden fostervatten. Mammans vikt ökar och den kommer att göra så fram till graviditetsvecka 36. Det kan vara dags att handla saker till barnet, eftersom det förmodligen ganska snart blir besvärligt att gå och handla.


 

Barnet är nu ca 24 cm långt från huvud till stjärt och vikten är runt 1kg.
I den här fasen suger barnet ofta på tummen och det stärker musklerna i kinder och käke. Kanske kan det även ha en tröstande funktion. Smaklökarna på tungan och insidan av kinderna är nu fullt utvecklade. Barnets avancerade hjärnfunktioner utvecklas och blir alltmer sofistikerade.
Runt denna vecka börjar ögonen öppnas och näthinnorna bildas. ♥

Vecka 27

0 Läs mer >>

Haha de är så roligt att diskutera med Robin Sandström så jag kan vika mig dubbel. På tangentbordet kan han gå lös och komma med en och annan poäng (de händer väl ialla fall :P ) men står man framför han så är de som han tappar bort vad han tkr och bara gapar om samma sak heeeeela tiden. Pressar man för mkt med nån jobbig fråga eller kmr med ett bra argument så vipps, då har han gått iväg. Haaah. Älsklings gubben. Så sent som i går kväll slutade vår diskussion om vapen med, äh flyttare jag ska ha en sked, därefter i full fart mot Tvn. Nog om det här fjantet. Han kommer inte ändra sig och jag kommer inte ändra mig, och vi kanske inte behöver tycka samma om just den här saken.

Vi kom ju ialla fall överens om tapeterna i vardagsrummet ;)

Om nån dag får vi äntligen flytta, hoppas att vi får nyckeln på onsdag. De ska bli så härligt!!! Vi låg och drömmde oss bort igår kväll om hur vi skulle ha tvn i sovrummet och bara mysa tills vardagsrummet var klart. Gud så härligt! Sen är det bara börja pynta för glatta livet. Och packa upp kläderna ska bli galet skönt!

Nu är det ett halv år sen skolan slutade. Herrejösses!

Jobb sen! Puss och kram

Måndag

3 Läs mer >>

Idag är Robin med på nån slags uppvisning på torget och IP. Jag jobbar i ren protest ska jag tala om. Nämnligen för att jag inte kan begripa hur man kan vilja visa upp män bärandes vapen, inför massor av människor och framför allt BARN. Helt jävla rubbat. Man läser ju överallt om hur folk mördar hej vilt i landet och i världen, likt förbannat ska hemvärnet visa upp sig med vapen på stan? Nä, fy vale, skam åt den som föreslog detta. Jag mår illa av bara tanken på allt som Robin ska lära vår skrutt. Vapen hit, döda dit, ännu mer vapen och så vidare med massor av mer dumheter som alla tycks tycka vara så häftigt. Tur att jag kmr väga upp med gos och pussar så han blir en snällis. 
De är inte de att jag tkr att robin är dum i huvet som brinner för sitt intresse, de är jag ju stolt över han att han gör. Och det är klart man blir glad när hans befäl tkr att han är duktig på sin sak, även fast det handlar om användning utav dödliga vapen. Men iaf, saken jag försöker komma fram till, som tog sin lilla stund :P ,är att jag inte tror en vanlig människa har nån aning om vad hemvärnet gör eller finns till för. Eller vet alla de? Har jag missupfattat allt? Nä, visa vad bra det är vid en olycka, ett eftersök eller brand med mera att hemvärnet finns. De vore väl nått för alla barn att se. Grabbar som friviliigt ger sig ut i olika tuffa situationer och gör samhället en tjänst. De vill jag att mina barn ska få se, inte ett jäkla massa stohej för dödliga maskiner som mördar oskyldiga människor.
Robin lär med all sannolikhet inte läsa de här inlägget men om han skulle så skulle han säga:  "Vapen är ett nödvändigt ont som måste finnas (som är så jävla roliga att leka med), och de svenska soldaterna i tex afghanistan är där för att göra fred och bevara den. 

VAPEN GÖR INTE FRED!   


De konstiga med Robin är att han egentligen är mjuk som en smörklick. Hur går det ihop? Inte en aning, men det är bra tur att han är Herr Milda Margarin själv annars skulle inte skrutten vara på väg ska jag tala om.
Sammanfattningsvis- Jag älskar dig Robin!

Söndag