0 Läs mer >>
Dumt av mig!
Igår kväll var min tanke, nä jag skiter i att ringa mamma och fråga när jag börjar, hon säger ändå att jag kan komma runt 9. Så imorse kl halv 9 var jag ute i kvissle iförd arbetarskjortan och pepp för en till vecka av jobb. MEEEEN så sa mami, men va gör du här nu? Du börjar ju klockan 4 idag. Blöääää.. Så nu är jag hemma igen, väntar på att pappa ska komma tillbaka till station ifrån larmet så jag kan hämta tobaken som han har där. Sedan raka vägen tillbaka till macken med grejerna och sen hem igen.
Men de va rätt skönt att de blev såhär tokigt, annars hade jag bara sovit bort hela dagen. Pluuus att jag tog mammas Audi så nu kör jag räcer turbo :D Jiiihaaaa! De tkr jag är roligt!

Ska se lite Bond nu med Robin sen åka.
Puss & kram!

Mkt obra så att säga!

1 Läs mer >>
HUUUR kan man dela ett hem med en man? Eller hm ja dumt att säga man, en 21 årig kille som tror att allt kan vänta på honom tills han har lust att hjälpa till, observera att när han ska hjälpa till så sker det istort sätt aldrig utan svordomar, suckar och jävligt sura miner.Jag blir tokig, snart bryter jag ihop!
De fulaste av allt kanske är att han tkr att en bra anledning till att vara sur är om jag är sur på honom! Hur går de ihop?

Alltid finns de nån undanflykt eller ursäkt till att inte behöva hjälpa till eller bara vara lite engagerad!
De finns självklart många bra sidor hos honom, annars skulle jag inte vart tillsamans med honom i 3 år!  Hoppas bara jag står ut massor av fler år.
Men just nu vill jag bara skriva - JÄVLA EGOIST!

Inte min grej att hänga ut personer i min blogg sådär men idag förtjänar han fan de!
Men läs fortsättningen imorn för då har jag nog insett att de är så här de är och älskar honom lika mycket som alltid igen!

21 år, kanske dags at...

0 Läs mer >>
Whaaaha.. När alla andra är på yran sitter jag hemma och smider nya planer, allt för att inte vilja flytta härfrån, som jag är starkt inne på. De vill dock inte Robin. De är ju en väldig trevlig och fräsch lägenhet med många fönster och fina glov, plus en väldig bra hyra om man jämför med vad man måste betala för att få en annan lägenhet på 74 kvm. Oftast om man vill ha så stort ska man ha en 3a el. 4a men de här är bara en tvåa.
Hur som, jag tror jag har löst problemet om att vilja flytta. Jag blir så rastlös om allt är som de ska va hela tiden, så nu drar jag igång ett projekt här hemma på kompanivägen. Vi ska kasta ut garderoberna ( som stod här när vi flyttade in) som står i datorrummet. Har inte bestämmt om jag ska göra nån makeover på dom eller om dom får stå i mammas garage tillsvidare. Sämst i hela världen är de dock att de är en hyresrätt för då får jag inte göra allt som jag vill. Men om vi är försiktiga med garderoberna får vi säkert flytta ut dom. Hm, ja sen tänkte jag måla en liten fond väg på väggen där fönstret är, sen ställa in sängen där. AAH, gud va bra de låter.
Ett annat projelt blir att övertala Robin att inte vilja ha sitt skrivbord utan acceptera att jag vill ha två likadana, eftersom vi har varsina datorer. För när dom ska stå ute i rummet ( vardagsrummet / köket / matplatsrummet) är det ju snyggast om dom är likadana. Ja, ja får fundera på de där en stund.
Mmm, nu kliar de i fingrarna på fröken Frida. Har även kommit på att jag vill måla om igen i hallen. Haha, men de vågar jag inte berätta för Robin, då får jag nog sova i soffan. Och på tal om soffan, jag viiiill så gärna ha en ny! Får se om jag får nån trevlig lön efter sommarn så jag kanske kan investera i nått vackert att sitta i.

Köpte nya blommor idag på ikea, så nu måste jag gå ut och beundra dom ;)

Puss & kram!

Omöbleschering

0 Läs mer >>
Mysig dag!
Vaknade av en tjatande Robin som sa att jag nog borde kliva upp och göra fika, så blev inte fallet. Vi låg kvar någon timme och sedan gjorde vi fika tillsammans( mkt viktigt att påpeka).Efter de så gjorde vi oss iordning för att åka ner på stan och ta några tidnigar, Shopping & nöje! eftersom jag hade sån tur att Jeanette ville ha en bild på mig på framsidan. Fasiken va kul! Hm, efter de så åkte vi och hälsade på Larsa en sväng, han skulle åka och klippa sig. Sen vare äntligen dags för att åka och träffa sthlmarna, mor och mormor ute i juniskär. Där käkade vi middag och myste. Tyvärr får stället bara en stjärna *, och de får dom för den goda lilla knäckemackan jag åt till förrät. Resten var ingen höjdare. Gillar dock läget vid vattnet.
Orkar inte skriva nå mer nu. Tar de nån annan dag ist. Ska sussa nu. Jobbar imorn igen, blä.

 Max är helt sjukt grym!. Puss på han!!!!!
!image23image24

Shopping & nöje!

0 Läs mer >>
Hallå godmorgon!

Jag är ensam nu, blä, de gillas inte. Dock är de inte direikt mkt folk för tillfället. Men dom rullar nog snart in bara för att mamma inte är häääär. Äsch här kan ja ju inte stå. Ska hjälpa en man men nån olja nu..
Hörs hey

left alone

0 Läs mer >>
En grej jag verkligen måste bli bättre på är att förstå alla dåliga skämt som alla drar här.
Haha, de är mitt mål.

Nu ska jag jobba.

haha?!!?!?!

1 Läs mer >>
Japp. grattis till mig själv. Igår runt halv tolv fick jag mitt körkort! Underbart. Spenderade dagen som chaffis till pappa och for till mormor och antia för att stolt visa upp mig och min räcerbil. Mamma överraskade jag på macken, hon blev glaaad.
Sen var vi på kalas hos robins pappa pelle, där fick vi massa gott fika sen for vi hem. Och äntligen kändes de som de skulle. Jag körde och bestämde allt! Inte för att robin inte är duktig att köra men jag har så mkt synpunkter när jag sitter brevid.

Skönt som fan att ta bilen till jobbet ist för bussen! De är värt mkt.
När jag sen kom bakom kassan så låg det ett kuvert med en ritad bil på och i hörnet stod det frida. I där låg det pengar och ett kort med goda råd.
Jag skriver ner råden jag fick av mamma och pappa för man ska ju dela med sig ;)
1. kör aldrig på en fotgängare(speciellt inte om det är en trafikpolis)
2. kör aldrig men ena armen runt någon(stanna och använd båda armarna)
3. somna aldrig på vägen(det är mkt säkrare i bilen)
4. undvik att köra på en annan bil när du parkerar(det kan vara min)

17/7-07 THE BIG DAY!

0 Läs mer >>

Igår när vi var färdig duschade och påklädda åkte vi ut med Felix till Robins farmor och farfars stuga, eftersom Bosse ska vara hundvakt i helgen ( som sagt). Efter de for vi tillbaka in till stan och åt på Viktoria, de var mysigt. Dock kaaaallt, men vafan klart man ska sitta ute på sommaren. Efter vi hade ätit så de stod ut genom öroen åkte vi tillbaka till Alnö och drack kaffe med kaka där. Toppen! Efter det såg vi på friidrott, vilket blev spännande pga spjutet. Sen då??!! Jo just ja, sen höll vi på att somna i soffan så då åkte vi hem och såg på CSI, oooch sen vare natten.

Just nu har jag ingenting att göra, jag väntar nämnligen på att solen ska titta fram så jag kan gå ut och sätta mig en stund. De skulle som vara riktigt skönt!

Puss & kram!

Godermorgon

0 Läs mer >>
Haha, va fult de är när kvinnor utger sig att vara modeller när dom endast har en kroppsdel som tillgång.
Testa, le, men enbart med ögonen. Testa, skratta men inte bara genom att vara glad och visa tänderna utan att utstråla glädjen genom ögonen. När du har testat allt de här, testa då att få de att fasta på bild.
Haha, jag skrattar här för mig själv när jag tittar på modellbilder. se eller va sidan nu heter. Ett par nya bröst och vips, Hello I'm a model! De är så fult. Noll utstrålning, bara massa utsående!
Tråkigt som fan! Visst skit kul att de är så många som tkr själv att dom är snygga nog för att kalla sig modell men varför inte försöka, riktigt försöka att iaf inte helt förlita sig på en kroppsdel, som desutom inte är äkta. Ah, whatever!

Modellist

0 Läs mer >>
Hade verkligen skit kul igår! Grymt med grillat och marängswisch till efterrätt kan jag avslöja. Och jag kan starkt rekommendera att skrära ner massa jordgubbar också, aaah gudomligt!
Haha, och Johan som stod för shoppandet av maten hade glömt pasta till pasta salladen så jag johan och jocke lånade daniels bil och for på ica, eller nått och handlade de. Satan vilken bas grej, förra gången jag åkte vart jag inte imponmerad men igår fick jag ont i strupen  av allt dunkade.. Jösses, men Hanna förtjänar ju de bästa ;)
På kvällen när vi åkte hem skjutsade vi först jocke till bussen sen skjutsade johan hem mig. Och då var vi ju bara tvungen att ta en sväng här uppe med min räcer :D Dock började soppamätarn att lysa så då åkte johan hem och jag la mig och myste i sängen med Robin.

GRAAAAAATTIS JOCKE & MALIN TILL KÖRKORTEN :D faaan va kul!!!!!

Hur kmr de gå i helgen då?
Inte en aning! Jag kmr inte ens ihåg hur man gör ett återköp och pappa lär inte kunna de. Men Madde och Camilla har lovat att dom ska ha telofonjour om nått skulle gå fel. Äh, va tusan, pappsi och jag får helt enkelt fixa de här nu.
Hoppas bara att de inte kmr massa folk som ska jävlas och ha massa en vägs vagnar och torkarblad m.m. Vem vet de kanske går felfritt och bara rullar på!

Tror jag ska göra mig i ordning nu och invänta prinsen. Felix ska nämligen bo hos Bosse och Brittis i helgen så Robin och jag ska åka dit med han idag. Och jag får inte glömma att ta med teori skivan och boken till Hanna!!! 

Hur som ha de så bra! 
Puss & kram!

 

Snart äre dags!

1 Läs mer >>

Jobbandet gick väl bra idag med. Mammsi och jag var dock trötta hela dagen. Ehm va hände mer. Jo, pappa och jag ska jobba ensamma i helgen. HAHAHA, jag trodde mamma skämtade med mig när hon frågade, men icke. Lördag kväll och söndag dag. Haha, pappa och jag kan inte åstakomma mindre än rejält kaos tillsammans. Plus att pappa kmr vägra vara där hela tiden med mig. Tur att Robin inte hade nått inbokat i helgen så han kan göra mig sällskap och fylla på varor, toppen.

Nä gonatt!

Puss & kram!

"aha work work"

0 Läs mer >>

Allsången var bra idag, eller egentligen? Kanske inte?! Jag tkr iaf om Lasse, allt va mkt bättre när allsången var hans. Anders är tyvärr värdelös, men de är såklart en smakfråga. Men än så länge är han inte accepterad ifrån mitt håll.

Gissa om jag håller på att bli galen, min räcer står där ute och bara väntar. Tkr fan synd om han. Min räcer, min alldeles egna räcer! Men ist för att köra den dit jag ska måste jag först gå 20 min tíll bussen sen åka till målet.
Imorse var det nära att jag tog bilen ner till bussen kan jag lova. De öööös regnade ute, 11 grader och jag frös. Iaf kl var kvart över sju, hur stor lust hade jag inte att chansa på att Bengt Batong och hans kamrater inte hade vaknat och ta bilen to tha work. Jo riktigt stor. Men sånt är livet. en lång jävla väntan. Haha jag döör ju om jag inte klarar uppkörningen, känns lite som att jag inte kommer klara den, lär bli för nervös och inte tänka, bara slarva.. Men jag hoppas på de bästa. Absolut inte hela världen om jag skulle kugga ( robin kmr skratta så han pinkilinkar på sig ) heller för de är ju bara att testa igen. MEEEEEN åter, jag hoppas att de går bra, så jag får de ur världen ( eller säger man ur vägen? )
Jaja, nu ska jag ta på mig lite kläder och gå ut och prata lite med räcern, samt rasta den några varv på parkeringen.

Puss & kram!
image22

I'll fly with you

0 Läs mer >>
Haha, piinsamt! På min skärm hemma ser min blogg kanon ut. Men här hos mamma ser de ut som skit. Grr, de va ju obra så att säga. De måste jag ta i tu med, eftersom jag inte har det mest upptagna livet så kan jag ju faktist ägna tid åt sånt fjant. De är ju som lite små roligt när man får till de fint tkr jag.

Hur som, har jobbat idag. De gick bra, ont i fötterna bara. :/
Precis när vi kom hem gick mamma till stallet, en halv timme senare fick hon avbryta operation mocka bajs och fara ner till macken iiiigen. Tkr hon borde komma hem snart igen, bara hon inte måste stå där hela kvällen också. Maten väntar i ugnen så de är bäst för henne att hon tar sig hit nu!

Ska ruska om i stripsarna ( som dom på bommengrillen säger ) nu.

Puss & kram!

Hejhejhallå

0 Läs mer >>
Idag har Felix fått klippa sig. Han ser ut som han gjorde när han var valp i stort sett, fast större. Nu kom vi precis hem ifrån Sidsjön, där fick han bada en stund sen gick vi runt. Vi höll på att svettas ihjäl.Men ändå mötte vi hur många ärtiga springarfolk. Fel och dra hem och ta en kall öl och låta magen växa ist. Iaf på sommarn, då behöver man väl inte motionera och fjanta. Meen så är de nog bara jag som tycker. 

Snart kommer Robin hem och då ska jag försöka laga nån mat. Dock har vi inget vatten i huset, inte igår eftermiddag heller. Blir tooookig, de är antagligen tuttut ( brandkåren) som har snott allt vatten. De brann ju nämnligen i skogen här igår. Hoppas den är släckt så vi kan få tillbaka vårat vatten.  
 
Får se om vi åker till alnön eller armsjön ikväll, lär nog bli anlö eftersom de är närmare för Robin till jobbet. Meeen jag längtar efter min stuga, de gör nog Felix också. Här hemma kan vi iaf inte stanna, blir outhärdligt på dagen.

Jag läääääängtar tills jag får köra min bil, utifrån parkeringen hemma =D haha

Puss & kram!
image21

Fel skor att vandra i...