3 Läs mer >>

Efter en jobb och sedan tvättdag näst intill däckade jag i sängen. Råkade slå på ettan och där var ju såklart bröllopsfest. Jag har verkligen dålig koll på det här med brölloppet och har inte sett nånting om det. Tror ni inte jag börjar böla när barnen sjönger så fint för V&D. Så nu när jag vet hur fint dom gör allt på tvn vill jag ju följa med på allt de visar. Fan att jag jobbar imorgon så jag inte får se brölloppet. Hoppas någon bandar ;) hehe

Ylvahjärtat är med hemma hos oss ihelgen. Jag hoppas det inte kommer kännas jobbigt att låta henne åka hem till sig igen på söndag. Men det ska nog gå bra. Oskar är helt frälst i henne. Han är som en skugga på henne och så fort hon lägger sig så lägger han sig brevid. Han har matat henne också. Han sparade stripes åt henne när vi åt middag och så fort jag lyfte ner han från sin stol gick han och matade henne. Och när ylva och jag kom in förrut från en promenad fick hon välrdens gossigaste kram av honom. Jag kan fortsätta, dom är så go. Men vi gjorde ändå rätt som lät henne flytta till gård på landet :) Kul att ha henne hemma en sväng iaf :D

Nu ska jag nog bädda ner mig. Hoppas dagen imorgon blir smärtfri. Jag jobbar ensam med vår nya tjej. Men det ska nog gå bra :) Efter jobbet åker vi till stugan och sover där. Första natten! ♥

Trevlig helg!

18 juni

0 Läs mer >>
Idag är det dags för tremäning Anna att ta studenten. Så idag när jag slutar ska vi på studentkalas och kramas. Jag hinner inte vara med nu på morgonen då jag jobbar men jag får nog se glada bilder senare :) Skönt att studenterna får fint väder.

Jag är inte på topp alltså. Förkyld mitt i sommaren?! Jaja, det går väll över. Jag blir bara så less att jag blir så seg. Irriterande när man ska jobba och vara trevlig!

Nu måste jag gå och väcka Robin och Oskar. Vi ska hämta mormor om 20 min. Stress som vanligt ;)

11 juni

2 Läs mer >>



♥ Kvällste på balkongen

7 juni

2 Läs mer >>

I stugan förra veckan...

Här bor jag :)


7 juni

1 Läs mer >>

Måndagslyx i soffan.
Glass med banan, frysta hallon och... ny kokt chokladsås.

7 juni

2 Läs mer >>
Igår när jag slutade jobbet hade Robin fixat barnvakt och middagssällskap. Väldigt trevlig överraskning, särskillt då spontanitet inte brukar vara Robins grej. Tummar upp!

Så efter dusch och fix traskade vi iväg ner till hanna och daniel och sedan vidare ner till stan. Middag var planen. Hanna och jag bestämde oss för att testa lite drinkar. Det skulle vi inte ha gjort. Fast å andra sidan vet vi ju nu vad vi aldrig mer ska beställa ;)
 Det slutade med säkra kort, samma som grabbarna. Efter massor av mat och massor av efterrätt och kaffedrinkar så gick vi som alla andra och kollade på bilarna i stan. Inte skit kul, men trevligt sällskap iaf.

Vid 12 kom vi på att min gammla mormor kanske ville gå hem och sova så då vart det bråttom hem. Jag tjatade till mig en taxitur hem och det var underbart skönt att komma hem på noll tid. Dessutom valde jag ut en xc90 att åka hem i och nu kan jag stryka den från vår kandidat-till-nästa-bil-lista. Iaf, en helt lagom kväll blev det med massor av skratt och mat :)

Idag har vi... sovit lääänge, ätit sikmackor och våfflor ute på spikarna, vart i stugan på alnön och hälsat på hos mammas hästar. Skön dag så här innan nya veckan drar igång.


Oskar tar bort allt bajs i Sackes fossing. Han var så duktig :)


Pussen

Busig rymmare blir hämtad av sin papps

6 juni

1 Läs mer >>
Varsågod, lite helgbilder ♥









Nu ska jag åka och jobba. Robin och Oskar ska på biljakt innan Linda kommer och klipper håret på Oskar. Det är verkligen behövligt.

5 juni