0 Läs mer >>
Efter som robin ser på nån tråkfilm så passade jag på att läsa lite inlägg från förr i tiden. ( ? )
Haha de enda jag verkar skriva om är hur mycke jag är kär i robin :p och så är ju inte verkligheten.
Nä fy, skojsa. Klart de är så. De är ju han som gör mina dagar! Antigen så lägger jag ner de här fjanteriet eller så får jag skämmas. Tror jag gör både och. Bajjjj

söndag, ?

1 Läs mer >>

Då var den här dagen förbi då.. Vad har vi sysslat med då?
Jo klockan 9 klev jag upp och gick ut med ylva. Sen åt hon och jag frukost och såg på tv. Vid 11 gick vi tillbaka till robin i sängen, och slocknade. Klockan 2 klev vi upp. Då vart de pepparkaka till lunch + en film. Sen då? Ehm, jo just de, då kom vi på att vi måste handla middag. Blå kiosken hade stängt! Fan, så de fick bli varmkorv till robin och mackor till mig. Herregud! ;)
Klockan 8 började dragningen på våra lotter som vi fick i julklapp,  men icke! De gick obra. Runt 9- halv 10 fick vi fara ner till stan och hämta mor och far som hade käkat middag där, och alltså inte körbara :/ Jag hade planerat att låta robin ta audin och höra på deras kackel men pappa tyckte jag kunde köra mamma och han kunde åka med robin. Kul! Kackel var bara förnamnet.. Tror pappa jävlades för han visste hur kacklig hon var. Jaaaaja hursom..  Hela vägen hem pratade vi massa minnen, sen for vi upp till södra och stod bra länge och bara njöt av de vackra.. Och sen mer minnen, tror vi satt kvar i bilen på parkeringen här hemma i över en timme och bara pratade. Roligt att höra va robin kommer ihåg för tokigheter.. Trodde aldrig de skulle bli så här, att jag skulle få min drömprins! Haha, ja kommer ihåg för toklänge sen, över 3 år sedan, så sa jag till yrla om jag inte helt missminner mig.
Varför ska jag bli kär i den enda killen i hela världen jag aldrig kan få?

image55

Men nu så sitter jag här i soffan, med världens finaste kille.
Ibland vet jag inte vad som är bäst med honom? Att han säger att jag är hans allra bästa kompis som vet vad han vill och tycker eller att han säger att han är kär i mig och han älskar mig? Vad är egentligen mest värt? jo, de är så här va, allt han säger är lika mycket värt! ( oftast iaf )
Jag älskar dig! ♥

Söndag

0 Läs mer >>
8 dagar kvar. Måste bestämma mig! Spännande va ;)?!

Imorse kom mormor och felix och hälsade på. Dom ville såklart se våra möbler. Fint sa dom.
Efter en stund fick mormor och jag kaffe av mig. Sekunderna senare skulle felix gosa med mig. Problemet var bara att han doppade svanen i kaffet och viftade (som alltid) som en galning, kaaaaffe på sooofffan! Fasiken. Så de vart till att skura soffan ;) Måste köpa sånt där soff- och mattmedel så vi har om vi skulle spilla mer..

Igår när vi for hem gjorde vi ett stopp och lånade några filmer. Vi såg TVÅ! Vi gick inte och sov förrn 20 i 2. Så länge har ja inte vart uppe på hur länge som helst. Bra där! Ja kände att de var dags att se klart en film, brukar gå och sova efter halva, men den här gången höll ja robin sällskap.
Nu ska jag och robsson mysa mer mer mer :D och vänta på att lilla ylva kommer hem  från prommisen med mormor och felix. Älskar dig robin, Pöss
image53image54

Lördag

0 Läs mer >>

Vissa stunder blir jag tokig! Varför skulle de bli så här? Fan, allt hade precis börjat bli hur bra och underbart som helst och sen över några dagar är allt över. Borta och inge mer.. Tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt. Jag blir så arg! Nu känns allt som en evig väntan och ingenting känns viktigt, förrutom de.. :/ konstigt va tomt de blev men så här är livet och de vet jag. Hoppas vi slipper vänta länge tills nästa gång..
Nog deppat, eller tja jag är inte ens deppig längre, mest arg och åter arg. Men jag har ingen att vara arg på, förrutom den där uppe som inte ens finns.. Jävla du där som bestämmer.. Äh skit.

Den ena kvinnan i stilpoliserna frågade en utvald efter hon fått fram att hennes sexliv med hennes man var obefintligt.
Vad gör  dig lycklig?
Hmmmmm, städa köket och lyssna på radion..

Oj måste lägga ner, ylva sitter på mig och snart datorn.. Får hon ens vara i dom nya vita möblerna? Jaaaadå, bara inte robin får veta de så ;) Nä ja skoja.

Hörs hej

image52

fredag

0 Läs mer >>
Shit, den sjunde smäller de.. Och jag blir nervös av bara tanken.. Men de blir nog as bra efteråt, får man ju verkligen hoppas.  Nää måste gå och lägga mig nu innan jag får ont i magen ;) Puss & gonatt ♥

Torsdag

0 Läs mer >>
image51

B&W

0 Läs mer >>
Fredag och helg, igen. Imorse gick/ halkade ylva och jag till mormor och hämtade felix samt tog bilen. Sen åkte vi och solade (iaf jag) och sedan till sidsjön. Halt och åter halt! Blir tokig.. Sen åkte vi på affärn en snabbis och sen hem och nu har vi städat. Väntar bara på att tvätten ska bli klar så jag kan lägga in en till maskin och torka golven och sen åka med felix till mormor. Mormor har vart hos tandisen och sen gick hon på stan, efter att ha övertalat mig om att komma på nått annat till mamma så hon fick köpa de robin och jag skulle ge. Jaja, hon hittade iaf inte margaritaglasen som mamma ville ha utan bara massa martiniglas. Och noga äre vettö för frun som ska dricka ur dom.. så nu blir ja tvungen att både köpa dom imorn (eftersom jag vet vilka hon vill ha) plus att ja måste komma med en ny idée att köpa till mor.. Blä. Tror fan vi har lika mkt kvar att köpa som det är köpt.. Åh, och idéer från robin är inget att lita på. Jobbigt att tänka vettni.. Så de får jag sköta :/ och hittils allt annat också :P hehe men de blir nog bra tillslut :) undrar va snosan och fjonken önskar sig?!

äh nu måste jag hänga tvätten och sätta på en ny maskin och fara.. Pööss heej
image49

fredag

0 Läs mer >>
Ja skulle vilja fixa en hemsida till alla bilder som jag har fotat. Men ja vet icke hur man gör!!!! 3 år på it/media och jag vet inte hur man gör, eller jag kommer inte ihåg rättare sagt.. Skulle vilja fota lite oftare, jobbigt som fasiken att de blir så nedrans mörkt på vintern bara :/ ska kika om jag kanske kan komma på hur man gör.. Pluggar förövrigt senare ;) höhö

fort. ons

0 Läs mer >>
Hemma igen . Var ute i birsta med mor men de var riktigt tråkigt så vi for tillbaka och gick på stan ist. Höll på att bryta ihop på mamma några flertal gånger, meeen de är väl sånt man får ta kanske?! Jaha, jo nu har robin och jag bara några julisar kvar. Känns bara som om man byter pengar med alla, så onödigt. Ja tycker nog att om man är över 15 så borde man skippa julklappar och bara umgås ist. Även fast de är jätte roligt att få dom så tkr jag nog att vi alla börjar bli för stora för sånt här. Men men, har ju iaf köpt klappar till nästan alla nu. Hoppas alla tkr som jag tills nästa jul ;) Eller, dom vuxna typ mamman och pappan borde få grejer för dom förtjänar de men inte bortskämda barn som bara ska ha och ha.. Meeeeeen nu vart jag bitter kände jag! Hoho ska gå och ta en kopp kaffe nu och vänta på jultomten så man får se om alla blir nöjda med mina och robins inköp. Mååååååste plugga också, obra att göra de i sista minuten. Puss & kram julegran

Onsdag

0 Läs mer >>
Har nyss vart och hämtat ylvabäbisen hos mormor och nu gör vi ingenting. Håller på att somna, eller tja ylva sover redan. Ska strax sätta på ugnen så maten hinner blir klar till herrn.

Imornbitti (troligen iaf) ska mor och jag till birsta. Tiiidigt, klockan 10. Så vi får hoppas på att vi hittar lite julklappar. Har tusen jag vill köpa till robin men de har jag inte råd, plus att jag får stryk av honom om jag köper för mkt. Bättre att spara pengarna. Några julisar får han iaf.

Åh imors for linda som sagt till mexico. vilken dröm!

Jaja. Pöss hej

tisdag

0 Läs mer >>
Idag har jag vart hos mor min och jobbat lite.. Ylvisen fick vara hemma med nettan i klockarberget för hon var ledig. De va mkt bra :) Så imorse skjutsade vi ut snosan och jag hoppade av på macken. På eftermiddagen kom mormor så då kunde vi åka hämta ylva och sen få skjuts hem. Fast när vi kom hem på parkeringen kom mormor på den smarta idéen att jag skulle ta hennes bil och komma med ylva imornbitti, utifall robin inte skulle hinna på lunchen och gå ut med henne. Ehm, ja så då vare bara att vända och släppa av mormor och felix hemma hos sig. Ska jobba imorn med, får se om jag kankse orkar/känner för att gå på stan imorn och kankse börja inhandla nån julklapp. Är sugen på att köpa kläder till mig själv med, men ja hoppas suget hinner försvinna under natten. Obra att slösa massa pengar på sånt när ja ändå alltid måste rensa bort säckar med kläder så fort jag städar i garderoben. Vette fan vart allt kommer ifrån för ja tkr jag aldrig köper nått :/ Hm. 

Inatt, eller runt 5 åker min syster linda till Mexico. Fyfan va skönt! Jag har tjatat på henne så hon fotar i maaaaassooor! Hoppas robin ger upp sin fåniga teori om inte ska åka utomlands så vi kan åka och sooolaaa och bada :D Vore rätt nice. Var länge sen jag var utomlands nu, tror tillochmed de var 3 år sen?! Iaf så var robin jag och mamma i gambia då. De var väl inte de bästa stället att ta med robin till, sin första utomlandsresa och han får åka dit. Haha stackarn. Jag gillade de dock, men han visste inte riktigt hur han skulle hantera dessa jobbiga människor som tiggde och drog i oss. Nästa resa ska bli till kroatien, verkar va ett konstigt och små läckert land, plus kristallklart vatten! Underbart!

Lilla snosan och stora robin har sovit i över 1 timma nu. Jösses. Plus att dom sov en timma innan de på soffan. Jag håller mig uppe ja ;) för ovanlighetens skull så är jag uppe längst?!?!?! waaaoooow ;)

Nä nu ger jag upp, tror jag ska dricka en kopp te och äta en pepparkaka, gött!
Trevlig vecka på er, puss hej
image48

måndag

1 Läs mer >>
Min karl har gått och blivit knäpp?! Han har börjat spela, för 20 spänn, men hör och häpna vinner dom han spelat på får han en hundring!!!!! Shit, då kan vi verkligen börja lyxa till de.. Nä ja blir galen på han, va äre för idée och spela för så lite?! Då kan man lika bra lägga ner.. Pöss på han iaf! Ylvisen och jag har inte gjort nånting idag, bara gått en sväng och kollat på tv.. heyey

kdkd

0 Läs mer >>

Idag var den enda dagen jag skulle till skolan, bra att jag försov mig! Jag som aldrig försover mig, inte så jag inte hinner med mig iaf.. aja de gick bra iaf, lät inte på hanna som dom hade gjort så mkt ändå. heeeh.. måste måste måste städa lite nu, eller ja, efter stilpoliserna :p Snart ska jag börja jobba, de ska ja... nä hej

12 dec

0 Läs mer >>
Söndag igen. Jag bryr mig inte så mkt om att alla helger bara flyger förbi, föööör veckorna är nästan lika härliga. Antagligen vill alla ha de lika bra som vi har i min klass. Men livet är orättvist, på många många sätt. 
Imorn blir en lugn dag, ska inte jobba med mor min utan ladda med frågor och hoppas på svar. Imorn skulle vart dagen med stort d, men nu får vi hoppas på att de blir ett annat datum en annan gång. De blir nog bra de med. Ylvis och jag är ensam hemma ikväll för robin är och leker med tåg?!?!  snart börjar love actually, har för mig att den är helt kass men de var ett bra tag sen jag såg den så jag hoppas den är bättre den här gången. Just de fan, jag har ju prov i veckan. Äsch typiskt! Ska fortsätta med att äta choklad och dricka trocadero nu, så jag förvandlas till den sanna tjockisen jag kanske borde vara? ;) Pusshej

9 dec

0 Läs mer >>
Hej igen. Snaart ska jag gå min väg, ner till stan. Så himla härligt att de spöregnar, verkligen toppen! Medan tiden går och jag väntar tills rätt läge att bege mig så funderar jag va fasiken vi ska äta idag. Har ingen aning som vanligt. Haha, snosan är så jävla trött. Fattar inte va hon har gjort. En lusig grej är att så fort jag tar fram kameran och ska fota henne så går hon därifrån eller så hoppar hon upp i knät/ lägger sig på mig.. Hon gör så mkt konstig när hon är trött och de vill jag ju såklart fota men de går icke! Mjahaja, inget mer att tillägga? Njä, hej

fortfarande 7 dec

0 Läs mer >>

Ledig idag igen. Skönt som fan! Robin och jag har dock gjort en lite deal att försöka fixa ett jobb till mig. Eftersom han ändå träffar nästan alla som jobbar i stan ska han ta tillfällena i akt och fråga om jag möjligtvis behövs. De tkr jag låter asbra! Fast helst skulle jag ju vilja att vi vann massor av pengar ist så vi slapp jobba.
Tror jag ska göra en liten städning nu och gå och duscha, sen ska jag ner till stan och träffa Yrla. De blir bra de.  

7 dec