0 Läs mer >>
Härligt att Sverige bjuder på soligare väder än Tunisien. Äntligen hemma...

Vi var sjuka och vädret var dåligt, lägg till enorm Oskarlängtan på de så kan ni ju klura ut hur resan var.
Oskar blev så glad när vi kom hem igår morse. Han satt i soffan med morgonvällingen under täcke med sin mormor ♥



Nu ska Oskar och jag hänga tvätt och köra igång en till maskin. Sen bus och promenad i solen :)

27 sep

4 Läs mer >>

Blogg direkt fran Tunisia Hammamet. Miramar...

Inga bittra miner pa min blogg. dom far stanna pa robins facebook.

Imorgon har robin bokat upp oss pa en kameltur. Jag ar inte sa sugen pa det men nu ar det betalt och no going back. Alla lurar skjortan av oss och godtrogna svenskar som vi ar sa gar vi pa det varje gang. Pa torsdag ska vi pa en battur med ett riktigt piratskepp. Det skulle nog Oskar gilla om han var lite aldre. Maten ar sa dar. Varken bu eller ba. Fast a andra sidan har vi inte atit sa mkt annu.

Det finns restauranger overallt och for det mesta ar dom nastan tomma. Pa hotellet finns flera pooler. bade inne och ute. Havet ligget precis utanfor dorren. Kristallklart vatten. Jag fryser. ,men Robin sager att det inte ar kallt. Har nog lite frossa...

Bada langtar efter Oskar men vi forstar att han har det bra. Han har sakert fatt ata godis ocksa.

vi ligger en timme efter sverige sa dagarna racker till bra. Vi vaknar halv sju och ater frukost typ kvart over sju som riktiga pensionarer. Precis som hemma forutom alla goa pussar vi brukar vakna av fran Oskar:.

Alla tror att Robin heter Oskar hela tiden eftersom de laser hans tatuering pa ryggen.

Jaja. Vi berattar om resan nar vi kmr hem. Ha det fint tills dess. nu ska vi ut och kaka.

Pussa lillemannen fran oss och sag att vi saknar honom hela dagarna..... ♥

20 sep

6 Läs mer >>

Idag var Oskar ledsen innan vi ens kommit in genom grinden på dagis. Jag följde med honom in en stund och han höll hårt i handen. Vi satte oss iaf med barnen och ena fröken. Han skrattade, typ första gången jag sett han skratta på dagis. Skönt! Skrik igen när jag skulle gå, såklart men det har nog gått över nu. Oskar skulle få vara inne idag med en annan ny kille och en fröken. Det tror jag blir bra!
Hoppas han äter lite idag!!!!

Jobbar 1 till halv sju idag också. Imorgon öppning till stängning. Hade sett fram emot eftermiddagen med lillemannen men vi är kort om folk så jag slutar senare än tänkt. Men hela söndagen är jag Oskars :D

Nu måste jag sätta fart här hemma. Trevlig helg

Oskar och Svea :)

Jag läser Hello Kitty för Svea. Super tyckte hon ;) Eller jag?

Min stora bäbis och Malins lilla :D


Jag skickar bilder senare Malin, kmr inte åt mailen just nu... :)



10 sep

1 Läs mer >>

Fy vad hemskt det känns att lämna av det mest dyrbara i sitt liv till ett gäng främmande fröknar på dagis. Oskar skrek Maaamma mamma så det ekade i hela skönsmon imorse när jag gick därifrån. Jag vet att det kommer bli bra, eller jag tror det iaf.

Idag när vi kom in genom dörren skrek ena barnet "Ossskaj, nu kommer Osskajj. Vi ka leka nu Oskajj". Underbart!

Nu ska jag åka och hämta mamma sen far vi ut till stugan och städar ur kyl+frys. Skulle tydligen vara strömavbrott där...

8 sep

0 Läs mer >>

En sväng till ica med gasen i botten och ny skiva på högsta volym är underbart en vanlig tisdagskväll. Men ärligt talat, jag sjönger nog rätt bra endå. Borde nog söka till Idol. Robin skrattade åt mig när jag berättade om hur bra jag sjöng ?!?!

Idag var lillemannen på dagis ensam. Mamma lämnade och hämtade honom. Hon fick tydligen inte vara kvar för nu var det andra bullar som gällde om han skulle acceptera dagis snart. Han hade väll vart ledsen mer eller mindre hela dagen. Hoppas det går bättre imorgon då jag ska lämna honom. Lär väll gråta hela vägen hem jag med :P Usch, han tror nog att vi gör det här för att vara dum :(

Efter dagis och mat ska vi iaf äntligen och träffa min kompis Malin och hennes lilla Svea. Om hon fortfarande är liten!? Mysigt med lite bäbismys. Hoppas hon har laddat för Oskarbus ;)

7 sep

1 Läs mer >>



6 sep

3 Läs mer >>
Så hääääääääääär glad är jag nu. Har precis tryckt på godkänn betalning till vår resa som går till Tunisien. Äntligen! Det är inte det lättaste att få med min Robin på en utflykt utomlands men nu har jag äntligen lyckats. Bra där Frida. Är helt slut av allt tjat :D Älskar dig! Det kommer bli helt underbart. ÄlsklingsOskar får en bus vecka med mormor sin! Oj vad dom ska busa och äta gott (sånt som han egentligen inte får äta) :D Om 12 dagar går flyget ♥ Imorgon måste jag fixa pass innan jobbet!!






6 sep

10 Läs mer >>

Då har ni ett dagis inlägg att gotta er i. Fast, gotta hade väll vart om allt gick som på en dans på rosor? Meen, så här är livet. Det blir bra tillslut.

Tänkte ta en update om mitt liv nu när jag endå är igång. Vad sägs?

Sökte för en tid sedan nytt jobb. Blev kallad till intervju förra veckan. Blev uppringd i måndags och fick frågan om jag fortfarande var intresserad av tjänsten. Woohoo! Jag fick jobbet! En heltid tjänst som receptionist på en frisörsalong.

Jag visste att hon skulle ringa på måndagen och tala om hur det gick. Så på morgonen i duschen stod jag och försökte komma på vad jag skulle säga när jag inte fått tjänsten. Vad säger man? Kom på en del bra svar, som  tur var slapp jag använda mig utav dom.

Robin blev så stolt :) Bra gjort av mig känner jag! 1a nov el 1a dec börjar jag. Härligt med lite större lön! Trist att sluta på Guldfynd. Trivs så bra, men man kan inte kasta chansen till heltid hur som helst. 

Från guldfynd tar jag med mig maaassor av ny erfarenhet, massor av ny kunskap,  härlig chef + kollega som vart så hjälpsamma och roliga att jobba med samt en fin nyfunnen vän med så stort hjärta :D Så mig blir du inte av med Eleni, fast jag byter jobb ;) Räkna med barnvakt här!!

Mot nya äventyr :)

2 sep

1 Läs mer >>

Nu har jag äntligen landat i soffan. Mätt och belåten. Kom hem vid 9 efter en lång dag på dagis och jobb. Då är det bra att ha en sambo som äntligen börjat förstå att man delar på ansvar, typ middagsmat och tvätt. Toppen! 

När jag kom hem smög jag in till Oskars rum och tänkte hämta ut Robin som jag trodde hade somnat där. Men möttes av två vakna killar. En glödhet Oskar och en sömnig papps. Sjuk efter 4 dagar på dagis alltså. Men inte så konstigt, alla snorar på dagis. Så nu efter alvedon och nässpray sussar dagiskillen i sin säng.

Idag hängde jag med till dagis. Robin tyckte det kunde vara bra så då var det bara att släpa sig dit. Jag slipper helst så jag inte behöver se när Oskar är ledsen och vill hem. Men jaja, nu har jag iaf vart med en dag. Det går väll sådär kan man väll säga. Oskar vill helst inte veta av fröknarna och skriker så fort han inte ser Robin eller mig. Maten smakade han inte ens och mjölken verkade inte heller vara lika god som hemma. Men lite framsteg gjorde han under den tiden jag var där så frammåt går det iaf. Lillgubbsen!

Men vet ni. När jag kom hem förrut och låg i Oskars säng och pratade lite med killarna, frågade jag Oskar efter att pratat lite om dagis, om han inte ville gå på dagis nå mer. Då skakade han på huvudet och såg alldeles förtvivlad ut. Som en kniv i hjärtat, eller hur. Trodde jag skulle bryta ihop. Robin tyckte jag var fånig (som vanligt) så jag fick svälja gråten och säga jooo daaagis är kuuul!!! :D Usch, hoppas han snart gillar dagis!






Igår kväll. Så här somnade han tillslut,
efter mycket bök i säng+soffa

2 sep