0 Läs mer >>
Nej, idag kom jag på att mjukglass är äckligt. Fast de kommer jag på varje år, så jag är ju dum som äter de.
Idag blev Hanna och jag färliga med våran artikel. Den vart väl fin. De tyckte iaf Johan och praktikanterna. Bra de! Nu sitter jag och äter is, det är sjukt varmt här hemma. Tur att iinte Robin kommer hem förrn nån timme för han skulle ha dött. Som jag skrev igår ska jag och mormor till körskolan och få en kurs. Äckligt onödiga pengar. Förjävligt rent ur sagt. Men de finns väl inget sätt att komma ifrån så de är nog bara att tiga.

Imorgon kl 5 kommer Robins befäl och hämtar han, sen blir jag ensam hemma hela helgen lång. På lördag ska jag ha lite fest. Hoppas de blir kul som fan. Vi lyssnade igenom lite musik idag, som Johan hade laddat hem igår. De var dock rätt mycket och vi har rätt dåliga tålamod tror ja så vi lyssnade bara 5-10 min.

  Puss & Kram      image3

Mjukglassen

0 Läs mer >>
Så underbart väder, solen måste ju va det hetaste änmet på alla bloggar nu. Jag tycker alla nämner hur underbart det är. Och det är grymt, fan vilken tur vi har!

Har bild & form nu, och jag är så nöjd. Fick VG!!! Herregud va nöjd jag är. Det hade jag aldrig trott. Susanne, min lärare frågade vad jag hoppades på för betyg. Då sa jag nått i stil med att jag blir skit glad om jag kan få ett G. Då sa hon, men du får ju ett VG. HAAAAH hur grymt är inte de?!?!  mm super.

idag ska jag och Robin till Njurunda. Vi ska byta bromsbelägg och däck, eller nått ;) Sen får vi säker go mat också, kaaaaanon. Måste komma ihåg att åka förbi Essvik och kolla om mamma har hittat mitt pass. För imorgon klockan halv 5 ska jag och mormor på Traffic och dona så mormor får bli min körhandledare. Det blir grymt för då kan jag äntligen börja köra. Då har jag hela april maj och halva juni på mig att lära mig allt som måste kunnas. Nemas problemas!

Jaja, nu ska fortsitta här och hoppas på att Susanne kommer snart och säger att vi får gå hem för dagen. Då ska jag upp till fyran och fortsätta sitta och snacka skit med världens bästa klasskompisar i heeela världen!!

Take care! Cause I sure will.

image2

Vilken tur

0 Läs mer >>

Igår var jag hos frisörn i 4½ timma, vart väl nöjd. Dock inte så extremt som jag hade hoppats på. Men de får duga till nästa gång då jag vet att min idé går att genomföra.

Idag hade vi bara medieproduktion, till runt 11. Vi gick återigen igenom hur man får en boll att röra sig i Flash. Känns kul, svårighetsgraden var super hög. Men lite imponerad blev jag när bollen kunde förvandlas till text och byta färg. Värsta grejen!
Hur som, sen gick vi och åt och efter de så gick Hanna och jag på stan en sväng. Jag hittade massa goa rökelser och ett linne, Hanna köpte nåra tröjor. Alla tummar upp!
Sen åkte jag och Robin på affären och glömde de vi åkte dit för, nämnligen tacokryddan. Men de funkade ju bra ändå, jag gillar ändå inte att följa recept, eller rättare sagt de går som bara inte så bra då. Efter maten, som gick att äta så har jag städat halva lägenheten med en trasa och Ajax, endast för att de luktar så grymt gott! 

Nu ska jag dra med mig Robin under täcket och sova!
Hoppas veckan fortsätter få så här grymt väder.
Ha det bra!

Tisdag

0 Läs mer >>
De ända ja vill skriva nu är att jag inte förstår hur polisens verksamhet fungerar, inte alls verkar de som! Hur fan kan man prioritera bort ett samtal på att få en bil fort som fan.. jag fattar inte. nä ja kan inte ens skriva mer, ja skakar för ja är så jävla förbannad. ont i halsen fick ja på köpet, tack!

Polisen

0 Läs mer >>
Idag är det en sån här dag som de flesta andra dagarna. Vi skrattar så vi gråter och stör varandra.

Jag : Jag har inte en ända klyven topp!
Isa: Haha, va du ser ju ut som en jävla risbuske!?
haha! liten rolig parantes ().

jaja, nu ska jag skicka in ett projekt som Anna och Dimitrie har tappat bort..  GRRR.. ha det bra i SOOLEN :D

Tisdag

0 Läs mer >>
Finns det nått godare än frukost när det är helg? Tveksamt...
Idag ska jag försöka plugga. Men jag har ju lite små svårt att koncentrera mig när ja vet att de är helg. Eller så är det bara för det är så grymt tråkiga saker som ska bli gjorda.

Igår var det spinning, men Malin och jag blev utslängd, intstruktören var den mest otrevliga människan ja träffat :/ tråkigt men sant. Sen hade jag bild och form men de va så tråkigt så ja fick göra de hemma ist. Då gick ja till upp till Hanna och sjöng alla melodifestivalen låtarna. De va mycket roligare!
Sen på kvällen kom Pelle och Nettan, vi såg på Så ska det låta. De gillar vi ;) fast ja tycker nog att de va lite små tråkigt igår, gästerna blir bara sämre och sämre. Men de duger väl ;)
Senare idag kanske jag måste dra med mig Robin på en sväng till Ikea eller stan. Mormor fyller nämnligen år och jag har inte en aning om va vi ska köpa, men de brukar lösa sig!

just ja, ja skulle ju plugga.
 Ha en trevlig helg!

Helg

0 Läs mer >>
Sportlovet har faktsit vart väldigt roligt och grymt trevligt. Hanna Isa Johan  och jag har planerat ett tag att göra om uppehållsrummet på våran våning på skolan. I torsdags började vi (även robin hjälpte till efter han slutat jobba). Vi for omkring hela dagen och på kvällen målade vi första gången. På fredagen åkte de på två till lager. Till slut vart det toppen. Sen var det bara att börja bygga ihop och skruva upp allt på väggarna. I lördags var vi där till ungefär 6, då försökte vi sätta upp det mest så de bara var städningen kvar tills idag. Vi börjar nämnligen skolan idag så det passade ju perfekt att vi städade och gjorde det sista idag. Hur som helst är ja så grymt glad att det blev så bra som det blev. Rektorn och lärarna tycker att vi har vart super duktiga, även gällande designen osv. Tomas är nog lite stolt att vi klarade av allt så strålande bra. Jaja nu vet ja inte vad mer ja kan skriva, hade egentligen tänkt skriva varje dag sen när vi började, för att få med roliga detaljer, för vi har verkligen haft så sjukt roligt, men iaf, det orkade jag inte riktigt så det fick bli en kort och tråkig sammanfattning ist.
Världens bästa klasskompisar i hela världen!!!!
Just ja, idag på eftermiddagen kom Tomas och Dimitrie och hämtade oss, då blev vi serverade fika uppe på takterassen, i solen! Hur skönt som helst. Sånna stunder är som ovärderliga, sitta i solen på ett tak med utsikt och skit härliga människor!

Ikväll ska Robin och jag till pappa på tuttut ( brandstation) och hälsa på lite. Det var ett tag sen vi sågs. Sen ska vi åka till mormor för att gå ut med Felix en sväng, för mormor var servitris på nått nere i stan. 

Idag är det precis 3 månader tills jag fyller 18 år. Härligt på nått vis ;)
Ha en fort. trevlig vecka! 

Sportlovet

0 Läs mer >>

Välkommen till min nya blogg!

Första inlägget