2 Läs mer >>

Jobb hela dagen. Oskar har vart med sin farfar. Fast jag hörde ryktas om att han hade fler lekkamrater här på besök. Och eftersom det står gott på diskbänken räknar jag ut att hans gammelfarmor vart på besök ;)

När jag slutade gick linda och jag på stan. Vi hade tänkt fynda och shoppa loss så där ordentligt. Men.. så blev det inte. Tråkigt...

Imorgon ska jag både öppna och stänga för första gången ensam. Pirrigt men jag tror det ska gå bra. Jag ska jobba med en tjej som jag aldrig träffat också. Det blir spännande att få se vem det är. Håll tummarna för mig är ni snälla. Vill slippa ringa och få guidning av chefen, även fast hon såklart sagt att jag får det.

30 december

3 Läs mer >>

Hej i stugan!

Imorse vaknade jag utvilad?! Vad har hänt? Jag som i vanliga fall är dötrött. Jag är varken kväll eller morgonmänniska. Jag är mer en mitt-på-dagen människa. Men hur som, skönt var det. Det var det jag ville komma till.
Så nu sitter jag klar och redo för jobbet, ska bara få i mig frukosten. Mamma och linda kommer om en stund. Jag får skjuts ner till jobbet. Robin och jag slutar samma tid så jag tyckte det passade bra att han hämtade mig, plus att det känns tryggare att han får ta den mindre dåliga bilen till jobbet när han börjar 6. Förövrigt känner jag mig som ett litet barn som ber om skjuts hela tiden. Körkort är frihet och självständighet men FAN, det är så jävla dyrt med parkering. En dag betalade jag över hundra kronor tror jag. Så nej, kan jag slippa ta bilen så gör jag det.

Oskar sover. Vi har busat och sjungit i tältet hela morgonen.

Kort dag på guldfynd idag så jag är strax hemma igen. Vi hörs...

 

28 december

0 Läs mer >>

Bild 1 : Saknas
Bild 2 :

Bild 3 :

Bild 4 :

Bild 5 : I mammas och pappas säng
 eftersom jag inte kunde ligga still i min egen

27 december

3 Läs mer >>

Det här minimonstret väckte sin mamma imorse med ett gäng grimaser.

27 december

1 Läs mer >>

Första pulkaturen, i snön ;)

25 december

2 Läs mer >>



25 december

0 Läs mer >>

25 december

0 Läs mer >>
En sån dag. Rolig, härlig, mysig och lång dag. Nu är jag ledig ända tills på lördag. Det är ju härligt det med. Hoppas jag inte blir rastlös och längtar tillbaka bara för jag vet ju att man ska ta vara på de dagar man är ledig. Jobba ska jag ju göra hela livet. Halv 8 ikväll lämnade jag min chef ensam på jobbet med en skurhink som åkt ut över hela golvet inne på lagret. Fy! "Har man inte jobb så gör man jobb", för att citera. Att det alltid ska vara så. Men men.

Pappsen stod och väntade på mig på stan sen for vi hem och hade lite julafton för Oskar. För imorgon jobbar pappa hela dygnet och då ska han vara tomte på sjukhuset för de 5 stackars sjuka barnen som inte får åka hem över jul. Fy vad hemsk. Jag ber till gud att Oskar aldrig ska bli så sjuk och att barnen blir friska och får åka hem och vara barn.

Morgondagen känns jobbig och stressig men det är väll mest för att jag är van att alltid vara hemma och på ett ställe men men det ska nog gå bra det här med. Gravarna ska också hälsas på!

God jul hurrni!


Tack morfar //Oskar


23 december

4 Läs mer >>

 Ska gå och sova i en iskall säng nu. Gruvar mig rejält! God natt då! ♥

23 december

1 Läs mer >>
Jag har kommit på bästa julklappen till Robin (och mig iof). Men det blev halv dyrt när jag gjorde en snabbräkning på vad bara vistelsen skulle gå på, så det får nog bli en annan jul. Synd som *** för jag vet att han hade älskat det. En dag ska jag greja det åt dig, vänta du bara ;)

Imorgon är jag inne på dag sju i rad som jag jobbar. Bra va. Jag ska jobba ända till halv 8 så det blir nog en lång dag. Men tänk vad skönt det blir att gå hem då. Förhoppningsvis kommer jag hem till en god middag och en julstädad lägenhet.

Robin är på innebandyn och Oskar sover så det är så lugnt och skönt här. Jag ska gå och städa badrummet nu sen slappna av i soffan. Det blir skönt.

Hörs!

22 december

0 Läs mer >>

Det blev som jag trodde inget vidare med folk idag. Men vi hade det vi gjorde endå så oss gick det ingen nöd på. Efter jobbet for vi och hämtade sonen och sedan direkt på 50 års kalas. Suuper god/gott mat/fika och massor av släkt och vänner. Härligt! Oskar skötte sig exemplariskt. Robin tog bilen i snökaoset och hämtade Linda på kvällskvisten. Så nu är hon hemma, välbehållen :)

Imorgon börjar jag 9.30. Det känns tidigt. Jag har verkligen blivit bortskämd med att börja 11 eller efter 11. Men imorgon blir det andra puckar. En heldag på jobbet. Härligt, då det inte händer så ofta.

Sov gott!

20 december

2 Läs mer >>
Oj vad det är skönt att börja 12. Fyra stänger vi så det blir en kort dag. Jag hoppas jag har fel men det känns inte som vi kommer få en enda kund idag. Snöstomen lär dra folk till Birsta ist. Vi kanske hinner städa ordentligt och göra snyggt då ist.

Robin och jag har precis druckit lite kaffe och blivit lite varma igen. Det känns så kyligt här. Fast det är nog mest vi som inbillar oss, eftersom alla element är varma. Oskar sover en stund han.

Robin ska ta med sig mormor till stugan och kolla om skotern startar idag. Fy. I det här vädret. Oskar ska vara med mamma istället.

Nu ska jag kika vidare. Vi har en julklapp kvar  och den är tydligen väldigt specifik. Jag har inte hört om den själv, vilket skulle ha underlättat en hel del, men robin försöker förklara så gott han kan. Det blir dåligt med julklappar det här året men vi kommer igen nästa år. Då ska vi vara ute i god tid och nog köpa till alla. Iår blir det bara  barnen som får, som Robin så fint sa. Fast, de äldsta får nog också något.

4 dagar kvar till julafton och än så länge ingen julstämmning...

20 december

0 Läs mer >>
Ikväll har vi haft en mysig kväll med vän och släkt. Vi fick ett så godluktande ljus så jag riktigt njuter där jag sitter. Tack Yrla!
Annars så har jag jobbat idag. Imorgon också. Robin, oskar och gänget ska till stugan. Jag skulle gärna följa med, fast det får bli en annan gång. Hoppas det blir lite folk imorgon nu på stan så dagen kort. Efter jobbet ska vi på kalas och sedan kommer linda hem. Ser ut att bli en bra söndag.

Ser ni på Stardust? Min älsklings... Förutom pirates såklart. Jag har försökt, men Robin har tydligen köpt klängbiljett så jag har missat halva. Ska se fortsättingen efter nyheterna, sen sova!

Skriver mer en annan dag, med nya bilder...
God jul!

19 december

9 Läs mer >>

15 december

1 Läs mer >>
Robin tycker jag smörar när jag skriver att jag tycker mina kollegor är så duktiga. Okej, 1 jag uppskattar att du törs säga vad du tycker. 2 jag skiter i vad du säger och tänker fortsätta skriva va bra vi på guldfynd är :D HAAAAAAHA. Älskar att du sitter brevid och läser när jag skriver också så inte fler missförstånd uppdagas  (och även rättar mig när jag skriver upptagas, för alla vet ju att det heter uppdagas, NOT):D
-Ska vi gå och sova nu? 
- Ska skita, sen kan vi sova.
Vet inte vad som hänt men sedan helgens dispyter (förlåt robin om jag stavar eller skriver det svåra ordet fel) så är vi glada .Ovanligt glada, nästan nykära. Vi har till och med pussat varandra idag :D
Nu blire tandborstsrace sen sovasovasängsäng.

14 december

3 Läs mer >>

Det är visst hockeykväll här.

I LOVE SPORT! ♥

14 december