1 Läs mer >>

Envisa dumma sjukdom som vägrar försvinna. Isak vill vara frisk nu! Han har inte vart sig själv nu igen på några dagar. Hostar o skriker så han kräks. Såklart feber igen också. Jag undrar vad det är för jävla skit sjuka han åkt på.

Det blev verkligen kortvecka för Oskar på dagis den här veckan. Alla hans fröknar var sjuka o nästan alla kompisar( typ 3 friska), så igår fick han följa med hem igen när vi hörde det.
Men det gjorde inget. Robin o Oskar övade lite skridskoåkning på NSK istället.

Om 10 dagar börjar jag jobba igen lite smått :) :) :) det blir skit bra!!! Känner att jag behöver jobba lite så jag kan uppskatta tiden hemma. Ett halv år hemma i sträck får räcka, kryper i kroppen nu!

Lite skratt mellan gråten :)

27 februari

2 Läs mer >>

Igår efter att Oskar åkt skridskor åkte han iväg med Kicki. Dom skulle minsann leka med lego o busa tillsammans.

Och efter middagen hos Oskars farmor o farfar ville Oskar gå med Kicki hem igen o sova över. Spontana stunder själva utan att man bett om hjälp är så sköna! Att inte ha massa ärenden som måste uträttas bara för vi har barnvakt utan att faktiskt bara göra det man känner för. O nu, bara ligga i soffan o dricka kaffe o njuta, utan att se på Barnkanalen! Det är lyx!

Ikväll blir det jag o små killarna för Robin ska iväg o spela lite hockey. Blir mys det!

24 februari

2 Läs mer >>

Då var Isak sjuk igen. Det känns som att sjukdomarna byts av varandra. Den här gången är det nått virus i halsen som gör att andningen blir ansträngd samt massor av hosta. Stackars liten!

Igårkväll var vi på primärvården i 3 timmar. Han skrek sig otröstlig och ett tag där visste jag inte vad vi skulle ta oss till om inte doktorn kom snart. Hanna följde med medan killarna hade Sconeskväll hemma.
Han har iallafall kunnat sova hyfsat inatt. Inte jag.... Livrädd att han ska hosta och inte få luft.

Snart kommer iallafall mormor o passar killarna så då åker jag på Apoteket och hämtar ut penicillin. Hoppas han får vara frisk sedan! Det får faktiskt vara nog nu!
Men med den här turen åker vi väll på magsjuka igen när Oskar börjar dagis igen.

Jaja, finns ju dom som har det sämre o nu vänder det nog för Isak då han får penicillin. Blir bra det...


19 februari

3 Läs mer >>

Igår hade vi kalas för 4åringen. Helt plötsligt blev han så mycket större. Finaste killen i världen! Han fick såklart super bra presenter o han är så nöjd, även fast han tjatar om söndag då det blir mer kalas.

14 februari