4 Läs mer >>

Man får sig många goda skratt per dag tack vare den här spelevinken. Busfröt!

29 april

4 Läs mer >>

Kalas igår. Födeledagsbarnet säger efter en klunk cider och en tugga mat, "this is life!". Ja, det är väll härligt va!

Jobb idag. Oskar har vart med min mormor. Imorse var dom på sången tilllsammans. Jag vet, det hade vart roligt att se. Det hade iaf gått jätte bra och det hade varit VARMT!

Snart kommer min kärlek hem från jobbet. Lagom till kvällsfikat vid 9 ;) Vi ska försöka orka planera lite innan sovdag. Vi är världs dåliga på det men man måste ju iaf försöka när man har sig en liten Oskar.

Jag försöker så gott jag bara kan att lära Robin både tvätta och laga mat eftersom jag vägrar leva ett liv där jag ska göra ALLT tråkigt . Vi har haft det lite så att jag gör allt och Robin typ byter däck när det är dags för det, men nu börjar jag faktiskt se lite förändring. Såklart ska väll jag som inte jobbar varje dag göra mest men lite fördelning är nödvändigt för husfriden. Han kan snart tvätta helt själv. Fast han kollar ändå alltid av om han gjort rätt, vilket kanske är bra så det inte råkar ligga en röd strumpa i vittvätten.

Sent igår kväll kom jag på hur jag skulle lösa det här med matlagningen. Börjar bli lite trött på lasagne, som det alltid blir då robin vart hemma och jag jobbat, gott men trevligt med variation. Så jag skrev en tre veckors matlista och nummer på alla maträtter med tillhöranden beskrivning, förrutom till lasagnen för den kan herrn redan. Det står allt som behövs, hur man gör, om det ska hackas eller strimlas om ugnen ska på eller inte. Ja, det gäller att skriva upp allt så inga problem uppstår. Förhoppningsvis sparar vi även lite pengar genom att handla flera måltider vid samma tillfälle ist för handling var eviga dag. Jätte smart :D Nu kommer allt gå som en härlig dans här hemma. Det enda vi ska ha orättvis fördelning på är bajsblöjan som behöver bytas. Det får pappsen fixa själv :D Skämto sido. Jag behöver känna att vi är två vuxna här hemma, så jag tror på det här. Sen om maten smakar konstigt eller blir överkokt spelar ingen roll, då har han ju iaf försökt ♥

Heja ♥

Ha det fint tills nästa gång.

26 april

1 Läs mer >>

Idag hade det inte vart helt fel att fått vara ledig och ute i solen med mina kära. Men vi hade det trevligt på guldfynd också så det gick ingen nöd.

Robin & Oskar kom och hämtade mig när jag slutade och då for vi direkt hem och började med maten. Hungrig som en varg! Efter middag och bus hälsade vi på hos Eleni och Patrik, min fina arbetskamrat och hennes sambo :) Det var en härlig avslutning på en solig dag. Oskar hittade en ny kompis som han kunde dra och köra med. Eleni sover nog gott inatt ;) Kom gärna till oss :)

Nu på kvällskvisten har vi sålt min älskling. Okej, vår Audi. Fy, jag är deprimerad. Men men, nu är den såld. Har ni nå idéer på en ny?

Nu ska vi fortsätta på morötterna och dippen som väntar på bordet. Gottit!
Oskar i Elenis plantera-blommor-på-balkongen-skor.
 Haha, ja klart man ska ha ett par skor till alla tillfällen ;)

24 april

3 Läs mer >>

Bye bye beautiful! Tack för allt kul ;)

24 april

0 Läs mer >>
Nu har vi accepterat Oskars dagisplats :D Deklaration nästa.

Kramas!

23 april

2 Läs mer >>



Jag kan inte fatta var Oskar har fått sin envishet ifrån. Robin säger att han vet men alltså, .... finns det i blodet eller ser han hur jag gör/är? Han är inte att leka med när han sätter tjursidan till.

Gårdagens middag skulle ha filmats men så blev det inte.

Oskar skriker som en galen bäbis. Tårarna sprutar och han är riktigt förbannad. Vi sätter oss vid bordet och börjar äta. Han ska absolut inte ha något (som vanligt) och fortsätter gapa och skrika. Han får gå ner och göra vad han vill så vi kunde fortsätta äta. Då ska han upp igen (oväntat), väl uppe ska han ha sin tallrik och sedan vill han ner på golvet. Allt detta under gallskrik. Robin ber honom smaka och får väll på något sätt in en bit kyckling i munnen. Han tuggar biten och återgår till skriket. Efter en stund går han till Robin med sin tallrik och visar att han vill ha mer (och fort ska det gå). Därefter tar han tallriken, går några steg bort, sätter sig på huk med ryggen mot oss och ställer tallriken på golvet, sen äter han. Och som han åt. Den här proceduren upprepade han säkert 10 gånger och i mellan åt vände han sig om och kollade så vi inte såg honom när han åt. Så klart spelade vi med och låtsades inte se honom. Särskillt onda blickar fick jag. Och min mat ville han då rakt inte ha. Grejen verkar alltså inte vara att han inte gillar mat utan mer att han är en tjurskalle som inte vill göra som någon annan bestämt.

22 april

5 Läs mer >>
Helg snart, tänker ni. Jobb snart, tänker jag. Härligt!

Dagens huvudvärk var inte att leka med. Inga tabletter hjälper. Oskar och jag tog med oss mamma på en lång prommis och lunch. Efter en cola kände jag iaf lite lättning. Är det bara jag eller är cola världens bästa medicin?  Jag fick tyvärr tacka nej till jobb idag på spelbutiken men jag tror vi klarar oss endå. Men men nu är det iaf bra igen :)

Just ja, nu till varför jag skriver. Herregud här babblar jag på om mig själv, Skärpning!!
Vi har fått bekräftelse på dagisplatsen vi sökte till sonen. Så skönt! En dagisplats till Oskar är alltså garanterad. Tänk att lilla bäbisen ska börja på dagis och !äta mat (hoppashoppashoppas)!, leka och få massor av kompisar. Han börjar efter sommaren och det känns skit bra! Och tänk att vi fick dagiset vi sökte och inte 20 minuter bort. YES!

22 april

3 Läs mer >>

När Oskar får lite att göra för ett ögonblick kan det här hända. Bläck och vit soffa, skit bra skrotunge! Som synes visar han gärna upp vad fint han gjort ;)

22 april

2 Läs mer >>


20 april

1 Läs mer >>

Oskar cyklar på sin pappas gamla cyckel :)

20 april

2 Läs mer >>

20 april

0 Läs mer >>

20 april

0 Läs mer >>

20 april

3 Läs mer >>

Idag ska vi till drakborgen för första gången. Jag har alltid trott att det var för stora barn men för någon vecka sedan hörde vi att små bäsar också kunde leka där. Så i måndags på sången tyckte de att Oskar och jag skulle åka dit idag då flera st från gruppen skulle dit. Det blir nog super för Oskar. Han har ju en del energi som vi inte alltid vet vad vi ska göra av. Dock gruvar jag mig för att överhuvudtaget gå utanför dörren idag. Mamma färgade mitt hår igår kväll och ni kanske kan gissa själva hur jag ser ut. Jag har färg i typ hela ansiktet. Jag ser inte klok ut på en fläck. Men jaja, läget kunde väll vart värre (eller?)

Annars är det bara bra. Tråkigt att solen inte kom för att stanna men jag antar att den hälsar på fler dagar så vi kan fortsätta möta våren i stugan. Igår var vi där hela dagen och Oskar lekte och grejade på precis hela tiden. Han till och med nästan somnade på snowracern. Trött kille! När vi kom hem åt han en hel matlåta med hemma gjord pizza. Samma pizza som han vägrade ens smaka på dagen innan :)

Nu ska jag göra mig klar sen väcka Robin och Oskar som gick och vilade för en liten stund sedan. Vi skulle vara i birsta halv. Tror ni vi hinner?

Ja, man får skratta ;)

14 april

3 Läs mer >>
Snälla snälla, låt det vara lika härligt väder hela veckan. För nu är jag ledig enda tllls fredag, vad jag vet nu.
Det gick som vanligt bra att jobba och det är fortfarande lika roligt. Robin och Oskar kom och hälsade på en stund idag och det uppskattade jag massor :D

Haha, ser ni på håkans bar? Sämre kordination än MOI. det säger väll en del ;)

Tanken idag var att mormor skulle gå med lillemannen på sången och sedan passa honom tills jag slutat. Robin hade inte tagit ledigt, sa han. Så halv 6 imorse var han på jobbet redo att jobba. Väl där ser han att han visst hade tagit ledgt så en stund senare var han tillbaks i sängen med mig. Så Oskar fick ytterligare en pappadag och det blev han ju såklart lycklig för.

12 april

3 Läs mer >>
Nu tar vi en söndagspromenad i solen. Kanske knackar vi på hos svärmor och svärfar efter svängen och kollar om det finns kaffe ;) Är ni vakna ;)?

Hoppas min huvudvärk kan ge sig snart. Vet inte hur många gånger robin fått gått och hämtat alvedon innan jag ens kunnat kliva upp. Vore guld att slippa.

Kram från oss

11 april