2 Läs mer >>
Den här dagen har flygit förbi i ett nafs. Oskars morfar, farmor och farfar var här tidigare idag. Sen kom hans mormor och saknade honom lite också. Så han har haft en bra dag. Robin bestämde sig för att han ville gå på julskyltningen, jag ville inte. Haha, lillstackarn skulle gå ensam, el ja med oskar såklart. Ingen ville följa med, inte ens min mormor. Och hon brukar vara det säkra kortet. Tillslut ringde han med sig vicki, som nappade som tur var. Hoppas Oskar inte blir rädd för tomtarna.

Ganska tidigt märker man ju med barn vilka de känner igen och vilka de är vana med. Haha, det märks så tydligt nu vilka han ser varje (istort sätt) dag och vilka han ser mer sällan. Jag märker, Robin är ju uppe i det blå som vanligt och märker ingenting kan jag tänka men som sagt jag märker. Det är lite synd men vi kan ju faktiskt inte träffa alla jämt. Fast jag önskar att vi får lite fler besök av de som bor väldigt nära oss, och ni andra är självklart välkomna! Annars kommer Oskar bli en riktig mormor och farmor&farfar-gris. Kanske inget fel med det iof, men det vore ju kul om han var lika tokig i alla de andra också..

Jag har ju inte ens sagt att linda var hemma förra helgen va? Oskar blir som en annan oskar ett tag med henne. Han blir som trollbunden av hennes gester, miner och läten. Kul att se att han tycker om henne så himla bra fast vi ses så sällan då avståndet är låååååååååångt! (flytta hem ;););););) )

29 november

3 Läs mer >>

Vi sjukar oss fortfarande här hemma. Robin kom hem igår vid lunch från jobbet. Så nu har alla vart sjuka här. Ingen av oss verkar bli friska heller. Fast Robin har ingen feber iaf, så hans sjuka kanske/förhoppningsvis blir kortvarig. Och eftersom han var sur (ja, det är sant haha) på mig för att jag var sjuk så får han söka sig någon annanstans om han vill att någon ska tycka synd om honom. Jag gör det inte :P Han suckar och stönar, frida det är väll synd om mig, åh jag har ingen matlust osv. Jag bara skrattar, fast det gör han med, när han inser va fjantig han är..
Oskar fick en alvedon innan sängen idag. Lite feber och snurvel samt jobbiga tårar. Hua. Han sover gott nu iaf.

Imorgon ska jag jobba. Hoppas jag är pigg. Annars får jag skämmas...

27 november

4 Läs mer >>
Hej! Vi är sjuk... Vill bli frisk nu så jag orkar leka med Oskar. Mamma börjar bli less tror jag... Oskar är jätte snorig. Sjukdomen snurrar bara runt mellan oss känns det som.

26 november

4 Läs mer >>


16 november

6 Läs mer >>

Hej!
Tänkte mest säga att Oskar, inte helt oväntat, vägrar äta även mat från märket HIPP. Maten var faktiskt god men nu för tiden är det en kamp att ens få honom att smaka. Bara kämpa på :)

Just nu känns allt upp och ner. Känns som jag lever två liv, eller kanske tre?! Önskar allt bara kunde bli bra!!
Tackade nej till julbordet guldfynd ska ha på lördag idag. Jag vet endå att jag inte kommer kunna koppla av och ha roligt när allt annat rasar. Chefen blev nog besviken/sur så nu får jag nog gå med mer dåligt samvete ett tag. :/
Ibland vill jag bara berätta om allt för alla jag tycker om, men vad tjänar det till. Vore skönt om * och * visste allt, vet inte varför, kanske bara för att jag tycker om dom och kanske för att jag känner att... äh jag vet inte, det vore bara skönt på nått sätt..  
Ska strax lägga mig. Tror det behövs...

Just ja, idag är Oskar nio månader. Vår fina kille som är det bästa i hela livet! ♥ Du ska aldrig behöva känna det jag känner. Det är ett löfte!

Nu får det vara nog! Alltid lika skönt att skriva en stund, även om det kanske blev lite väl privat för min smak.

Världens bästa bild vid vårt köksbord.
 Varje frukost, middag, fika eller vad det nu är kikar vi en stund.
Kikar och reflekterar en stund om vilken tur vi har som blivit en familj.
Min älskade Oskar och Robin...

9 november

0 Läs mer >>

Är ensam hemma. Det är så skönt.
Fast snart får dom faktiskt komma hem :p

7 november

0 Läs mer >>
Tack för alla tips, verkligen!

7 november

3 Läs mer >>
Är det någon som har barn som läser min blogg? Kankse någon med lite äldre barn än Oskar. Oskar blir 9 månader den 9onde. Vårt problem heter mat. Hemmagjord, burkmat, restaurang, you name it det spelar ingen roll. Det går inte! Vissa dagar äter han lite lite lite mat men oftast vägrar han. Han slåss, skriker, kniper igen munnen, nästan kräks och blir arg och ledsen. Så när jag får mail där det står, det är nu dags att barnet börjar lära sig äta själv. Ge dom grönsaksstavar, kyckingbitar, riskakor osv känns det sådär. Herregud Oskar äter ju inte ens av smakportionerna än ska jag då ge han en kycklingbit att gnaga på? Tror inte det. Och ja, jag fattar att jag inte ska ge han allt det där bara för pampers skriver det i ett mail och att jag får massor av reklam och böcker hemskickat men jag tycker det är dags att få fason på Oskars ätande. Han hatar smaken av mat! Som sagt, om det är någon som har erfarenhet av barn som vägrar äta som läser det här, ge mig lite tips på vägen! Det skulle uppskattas. Ibland äter han jätte duktigt, oftast om han sitter i mitt knä och äter från min tallrik men oftast är det helt omöjligt. Så, tips!!!

5 november

0 Läs mer >>

Blev inringd igår från Guldfynd så idag har jag jobbat hela dagen. Jag skulle vara där kvart i 10 och öppna med Eleni. Ingen parkering! Panik! 09.39 kollade jag på klockan och tänkte, måste springa!! Hittade iaf en parkering tillslut, men eftersom jag tänkt stå vid hamnen så tog jag bara med 15 kronor (kostar 10 kr för en hel dag där, femman tog jag för säkerhetsskull) så hade jag inga pengar att stoppa i maskinen. Hittade någon sms-tjänst som funkade SÅDÄR! Har skickat sms hela jävla dagen så parkeringen kostade säkert över 100 kronor. Behöver jag säga att det är sista gången jag tar bilen när jag ska jobba.
Jobbet då.. Jo det går bra, det är roligt och tjejerna är jätte härliga. Men det går lite trögt tkr jag. Det är ju inte  bara att kasta upp ett gäng bananer på hyllan utan alla smycken ska fixas och trixas med. Gem, lapp, kudde,pris osv. Det tar sån tid och jag känner mig seg, men jag hoppas det tar lika lång tid för ord. personal ;)
Sålde jätte dåligt och det var jätte lite folk på stan. Måste ju säga att det är roligare att sälja maaaassor. Fast skönt med lite folk samtidigt. Allt är på två sätt, men Guldfynd ser nog hellre att det är full rulle, såklart.

Lillemannen har vart med mamma och mormor. Och han är som vanligt helt slut efter en dag med sin mormor. Det är bra! Efter en stund grin så sover han nu gott för natten...

4 november

3 Läs mer >>

Sonen har börjat likna sin far...

2 november

3 Läs mer >>

Robin påstår att han kommer få följa med när Oskar ska "ragga brudar" (för att citera).
Jag tycker det ser ut som Oskar kommer fixa det själv..

2 november

3 Läs mer >>

2 november