4 Läs mer >>

31 MAJ

1 Läs mer >>

23 MAJ

4 Läs mer >>

22 MAJ

0 Läs mer >>

22 MAJ

1 Läs mer >>

God morgon!
Jag är på väg till jobbet. Den här fina söndagsförmiddagen. Det känns trist. Hade gärna sovit ett par timmar till sedan åkt ut till stugan och lekt jagis med Oskar. Nu är det bara gilla läget.
Gårdagen var iaf super rolig med god mat och trevligt sällskap. En väldigt bra idé! Hoppas jag lyckas vara ledig dagen efter nästa gång! Då blire andra bullar Eleni ;)  

22 MAJ

6 Läs mer >>

Förmiddags matiné!

21 MAJ

2 Läs mer >>
Nu kan jag pusta ut. Dagen gick ju bra, inga större problemas. Det var kul att vara tillbaka. Nästa lördag kör jag igen. Hoppas det går lika bra då. Fick besök från jobbet också. Haha, det var Kristina som kom ner med fredagsfika till mig. Jag blev så glad :D

Imorgon och på söndag blir det JESS igen, sen en ny jobb vecka. Ledig nästa söndag :D Härligt! Hoppas på bra hälsa och sol ;)

Trevlig helg! ♥ Och tack för alla kommentarer. Tittar till varje gång jag ser mig själv men nu börjar jag vänja mig med frisyren... Jag älskar den och tkr att alla borde raka av sig håret ;)

20 MAJ

0 Läs mer >>

Idag är det dags för jobb på Guldfynd. Jag känner mig nervös. Inbillar mig att jag tappat allt och att jag inte kommer ihåg någonting alls. Kunderna är som arga hyener om man skulle missa något eller helt enkelt inte vet svaret. Det brukar inte bita direkt men nu känns det pirrigt. Och hur ska stängningen gå? Hoppas jag oroar mig i onödan och att det blir en skit kul dag med massor av sälj och trevliga kunder + en felfri stängning.

20 MAJ

5 Läs mer >>

Härligt att filmen uppskattades! Synd att det tar sån tid att ladda upp dom annars hade det kunna blivit oftare.

Idag har jag vart ledig. Så idag har jag vart på guldfynd och fixat nycklar så jag kan jobba där imorgon. Eleni och Maya kom och mötte mig där så vi tog en god kaffe (tillslut) och pratade ikapp lite. Jag fick gosa med världens gladaste Maya också så dagen kunde inte starta bättre!! På lördag ska vi ses igen, det ska bli så kul.

Resten av dagen har jag letat en stol & kläder till oskar... och städat här hemma. Så idag ska han inviga sin storkillestol vid middagen. Hoppas han inte trillar av. Vet att det är på tiden men det är ju så praktiskt att stoppa ner han i en bäbisstol. Ajajaj föräldrarna! Hoppas han når upp till maten :P

Nu sitter jag med världens största kopp med kaffe i en av våra underbara fatboys på ballkongen! Ska strax gå förbi affären och handla middagen, sen hämta mitt mysmonster på dagis. Hur bra har inte jag det??!! :D

Chockar med med min nya frisyr! Snyggaste receptionistfrisyrn jag sett ;)

19 MAJ

13 Läs mer >>

kvällens långfilm =)

18 MAJ

5 Läs mer >>

Slutade tidigt idag så jag kunde vara med på Oskars utvecklingssamtal 16.30. Stolt mamma & pappa har han nu, eller ja stoltare än innan om möjligt! Hon sa så mkt fint och bra om Oskar och sin utveckling. Imorgon börjar en smygande inskolning på stora avdelningen men han har sin första riktiga dag där efter sommarlovet. Storkillen! Han fick så mkt beröm, önskade att vi antecknade allt så vi kunde berätta vad duktig han är på dagis. Mmm.
Efter maten firade vi prinsen med glass och maränger. Det tkr jag världens bästa Oskar var värd! ♥

Trötta efter jobb & dagis!


Älskar dig min finaste gosak!

17 MAJ

1 Läs mer >>

Igår slutade jag tidigt. Kl 16 tog jag helg! Då for jag raka vägen hem och hämtade robin & oskar samt en icapåse med tacomiddag i. Den tog vi med oss till Kristina och Henrik och käkade en spontanmiddag hemma hos dom. Barnen började lugna ner sig vid 22 så då var det dags för att tacka för oss. Fler sånna middagar får det bli!

Idag har vi haft en städ/fika dag hemma. Riktigt skönt! Det är sällan vi har sånna dagar nu när jag jobbar helger men nu var det ju jobbfritt.  Vi har ställt i ordning det mesta nu men det är en bit kvar innan det ser ut som innan de började med fönstrena här hemma. Förhoppningsvis blir det klart i veckan så vi kan ställa fram alla grejerna och hänga upp alla gardiner igen.

Oskar idag

Oskar idag

Duschning!

Pippi Långstrump & popcorn

ops!



14 MAJ

1 Läs mer >>

Lilla konstnären

11 MAJ

1 Läs mer >>

Idag skippar jag kvällspromenaden. Robin är på årsmöte och jag har precis lagt en nyduschad Oskar. Så ikväll myser jag i soffan men en god kopp kaffe istället. 

Förresten, kul att värmen ville komma tillbaka lagom till arbetsveckan. Lyckliga ni som får njuta av det!

9 MAJ

3 Läs mer >>

Idag gjorde jag något som tydligen var helt oväntat. Jag bestämde mig för att ta en promenad medan Robin la Oskar. Jag kan ju tala om att det är ganska lätt att bli slö när man kommer hem från jobbet 19.30 varje dag. Men det börjar kännas som det är dags att skärpa till mig innan jag blir någon jag inte alls vill vara. Skönt att det är vår och ljust på kvällarna så även jag får se solen på mina kvällspromenader ♥

8 MAJ

1 Läs mer >>

Är det verkligen tänkt att man ska åldras så här snabbt? Känner knappt igen mig själv....




(Kollar igenom gamla bilder)

7 MAJ