2 Läs mer >>
Idag har jag haft en lyxig morgon. Klev upp och busade en stund, gjorde frukost åt Oskar och mig och sen kom mormor och hämtade Oskar och gick till Bibbi och fikade. Så jag har hunnit duscha en skön dusch och bäddat rent i gästsängen där Isa ska sova plus städat badrummet (iiigen). Kände mig lite som maria Montazami då jag stod och puffade kuddar och fixade, men man vill ju att gästerna ska trivas.

Igår jobbade jag till fyra. Det gick ganska bra. Känner mig seg, alltså långsam. Men det är nog bara för jag inte riktigt vet var allt ska vara och hur det ska vara. Annars gick det väll bra tror jag. Hade ont i huvudet hela dagen och det eskalerade för varje timme. När det var dags att gå hem började jag bli illamående också så jag hoppas verkligen det är synen det är fel på så man kan fixa det lätt. Jobbigt att ha ont i huvet jämt utan anledning. Iaf, efter jobbet kom mamma och mormor och hämtade mig eftersom dom passat Oskar och vart på utflykt. Sen raka vägen hem och byta chaufför till Robin. Sen la vi gasen i botten och for ut till huset för visning. Jisses, tanken var att vi skulle se om huset var fult och äckligt inne, då hade det vart lätt att släppa och gå vidare. MEN....
Huset är helt jävla underbart! Båda blev kär. Så vilken tabbe det var att åka dit. Men men hoppas de nya husägarna tar hand om huset och renoverar det så som det förtjänar :( Vi har iaf besämt att släppa det, tror jag. Jag sa iaf det, men robin fortsatte att möblera hela huset medan vi satt och åt middag så vi kanske inte har bestämt nått. Eller jo, 10 mil om dagen för bara robin, plus säkert 10 minl för mig också blir för mkt Jaja! Världens finaste hus iaf. Budet ligger på 200 000 kr just nu....

29 oktober

10 Läs mer >>

Vår dröm. Huset är PERFEKT. Precis som vi vill ha det, ofärdigt. Det som stoppar oss är för dyra resekostnader och ingen barnvakt om det skulle krisa någon dag. Fan! Men vi ska nog gå på visning iaf, blir vi kär så får vi försöka oss på ett syskon så jag kan vara hemma längeeee till.. Skämto sido ;)


http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/538416

26 oktober

0 Läs mer >>

Nu är jag där igen. Sitter och kollar på massproducerad "konst" på IKEA. Jag måste fixa något till sovrummet. Jag visade Robin en fin tavla på bauhaus för ett tag sen. Till svar fick jag, "men frida, inte vill du väll ha en massproducerad tavla hemma hos oss?" Nej det vill jag ju inte såklart. Vad ska jag hitta på då. Mina tankar är någon annanstans än i den här lägenheten. Men väggen är ju faktist tom och vit. Som en målarduk som väntar på att bli målad. Tänk om jag hade kunnat måla endå... Kanske måste gå ut och fota någon dag då vädret hjälper till med lite mer spännande färger än gråmulet.

Man är ju ingen Picasso direkt.

26 oktober

0 Läs mer >>

God natt från oss!!
♥  ♥  ♥


Imorgon är det ledigt från sången. Vet inte vad vi ska hitta på istället. Vädret får hjälpa till att avgöra. Hoppas alla ni som jobbar/pluggar (ISA =)) får en kul måndag. Vi hörs...

26 oktober

1 Läs mer >>

Bästa busfrö!
BUS


24 oktober

1 Läs mer >>

Vilken kväll det blev. Oskar ville absolut inte sova, fast han var TRÖTT. Bara skrik och massor av tårar. Robin höll på bra länge innnan jag fick ta över. Efter lite vatten fick jag han att somna i vår säng i typ 5 minuter innan det blev skrik och tårar igen.  Låg en stund till och sjöng för honom men han var så ledsen så jag fick ta upp honom. Vi satt oss i soffan och han satt som en zombie i mitt knä och bara myste. Så trött! Nickade väll till någon gång och sen skrik igen. Efter lite välling blev det väll bättre. Även fast han knappast kunde vart hungrig. Efter en bra stund somnade han äntligen lugnt och skönt i min famn. Nu sussar han i sin säng..

Konstigt det där. Han som nästan alltid är så lätt att lägga har blivit omöjlig. Han blir så ledsen. Plus att han har börjat vakna mellan 3-5 de senaste dagarna. Något måste vara galet för lillemannen. Hoppas det blir bättre. Inte för vår skull men för hans, såklart!
Älskade du...

24 oktober

3 Läs mer >>

BILDSERIE

25 oktober

1 Läs mer >>

Åh ni kan aldrig ana vad vi gjort idag. Tänker inte berätta heller. Det känns för löjligt. Men jag kan säga så mkt som att det funderas, planeras och tänks så det knakar här hemma i lägenheten. Man måste ju våga chansa och prova att leva drömlivet. Vilken dröm! Åh....

Vi försöker lägga oskar en stund nu så han inte blir så grinig ikväll. Det går sådär, så jag gick hit och bloggade lite ist. Robin verkar ha gett upp han också, jag hör tvn.

Hoppas jag kan berätta mer snart. Tänk att få leva ut sin dröm. Det vore väl något...

♥  ♥  ♥

24 oktober

0 Läs mer >>
Har idol slutat för ikväll eller? Fattar ingenting??? Slutar det så tidigt? Hann ju bara se han som sjunger som en smurf. Jahaja.....

23 oktober

0 Läs mer >>
Snacka om lönelyft, 86 %. Herrejävlar!

Snubben på tv som får 1½miljon om året får frågan vad gör du med alla dina pengar? "Som alla andra, betalar hyra, mat och köper en och annan skjorta".
Konstligt att vi andra klarar oss på en årsinkomst på 100-300 tusen. Jävla politiker. Klart dom ska ha betalt men fan inte 1½ miljon. De kan väl tjäna som Robin på poståkeriet. Han sliter väl lika mkt om inte mer där.. mmmmm nu vet jag varför jag aldrig frivilligt ser på nyheterna. Det känns skönare att inte veta om all skit.

23 oktober

1 Läs mer >>

Grattis Hanna

Hipp hipp hurra

1 Läs mer >>

Hej!
Idag ringde robin och frågade om vi skulle åka på Toys"r"us (stavar man så). Tjao, tänkte jag. Det kunde ju vara kul plus att Oskar faktiskt behöver lite ny sysselsättning att leka med på dagarna. Så när robin slutade kom han och hämtade oss. När vi parkerat bilen i birsta sa vi båda, fan va pinsamt. Oskar vet inte ens vad en leksak är, han är lika glad åt ett decilitermått eller en matta att dra i, men endå är vi på den nya leksaksaffären samma dag den öppnar. Massor med folk vad det. Tyvärr är vi enad när vi gick därifrån om att personalen var värdelös. Alltså.... Premiär i sundsvall, första dagen, barnaffär och massor med förväntantansfulla familjer. Borde man inte vara lite entusiastisk och GLAD då. Fan att det är så svårt för personal att vara lite glad och serviceminded. Den enda anställda vi såg le överhuvudtaget var en av väktarna. Dåligt!



Efter den tråkiga visiten passade vi på att käka ute. Vilket jag och robin nästan aldrig gör när det bara är vi två plus oskar. Oskar var iaf snäll men tyckte det hände lite väl lite när det bara var vi plus två till i hela resturangen.

Nu väntar en förhoppningsvis uppvärmd säng i rummet vägg i vägg. Sov gott alla...

 

22 oktober

1 Läs mer >>
Om det är nått jag inte förstår mig på eller tycker om så är det försäkringar. Jag fattar aldrig. Tacka vet jag mormor, som jobbat på försäkringsbolag hela livet, hon förstår sig på det där svåra. Vet inte hur många gånger Robin och jag ringer och tjatar om dessa jäkla försäkringar. Det är ju alltid strul tkr jag. Bra att dom finns men måste det vara så krångligt.

Jag får papper om att min livförsäkring inte är betald och sägs upp heeeela tiden tkr jag. Men jag har ju för fasen betalt. Mormor ska ringa och fråga vad dom håller på med en gång för alla imorgon. Lite underligt är ju att de skickar uppsägningsbrev till mig och inbetalningskort till mamma?!?!?! Varför? Aja, vi får se imorgon...



Just nu sitter jag och dricker kaffe, Neskaffe. Och då kom jag och tänka på vad det är med denna Starbucks grejen. Är det verkligen så gott kaffe? Mitt kaffe är ju också jätte gott. Vore iaf kul att testa. För det verkar ju vara något speciellt med det..

21 oktober

1 Läs mer >>
Imorse var jag uppe med tuppen. Innan Oskar vaknat... Vi skulle på dagiskik med Sarah och Liam. Klockan 9 hade vi bestämt. Kunde vi valt en sämre tid? 9 var tydligen lämningstid. Så vi gick en sväng runt skönsmon innan vi gick tillbaka till första dagiset. Skönsmons dagis, där jag gick. Träffade ingen fröken jag kände men hon som visade oss runt visade mig lite bilder som satt på väggarna där jag var med. Vi gick iaf till två dagis. Vi hann inga fler för 11 är det tydligen blöjbyte och lunch sas det. Vi fick iaf lite att fundera på. Jag gillade Skönsmons dagis bättre än, hm visst heter det Vapelskogen, ja iaf det som ligger ungefär vid ICA. Sarah tyckte tvärt emot, fast båda hade såklart fördelar och nackdelar. Vapelskogen kändes fräschare, det måste jag säga. Skönsmon hade BRA personal, bra lekplats, barnen får sova utomhus i vagnarna osv men det ser inte så toppfräsch ut längre. Plus att det är närmare till Vapelskogen, men alltså nej banne mig, jag klickade inte med personalen. Vi får se, ska såklart utvärdera med Robin innan beslut tas.

Herregud han föddes nyss tkr jag och nu är vi ute och tittar på dagis.. Storakillen!

21 oktober

3 Läs mer >>

Oskar börjar bli svår att lägga på kvällen. Han vägrar ligga ner! Han ska klättra i sängen eller sitta och leka, även fast han är så trött så ögonen går i kors. Höll nog på i en timme idag innan han somnade. Robin brukar ofta lägga honom och se på tv en stund i sovrummet. Men nu är han på innebandyn så jag är ensam med Oskar. Jag har såå dåligt tålamod men det är bara att bita ihop, det funkar ju inte att bli sur på en 8 månaders bäbis. Fast det känns som ett riktigt tålamodstest att springa in och ge nappen 115 gånger. Lillskrutten som bara ska busa! Robin och jag har olika sätt att lägga Oskar på. Jag tror mitt sätt går snabbare och att han somnar skönare men det får Robin inse själv. Så länge bägge sätten fungerar så skadar det väll inte med olika sätt.

Ska vi gå och lägga dig Oskar?

Snälla mamma och pappa bara en liten stund till?

20 oktober

0 Läs mer >>

Varma kläder behövs för en mysdag i stugan!





20 oktober