1 Läs mer >>



Vad är detta?
En smarrig tårtbit fraktad ända från min tremännings kalas i nedansjö. Favorittårtan var lika god som vanligt, platt som en pannkaka ;) Tackar för den :)

30 jan

0 Läs mer >>

Igår hade jag en riktigt skitdag. På fredagkväll la jag mig inne i Oskars säng så jag inte skulle väcka Oskar och Robin när jag klev upp tidigt för att ha en mysig morgon innan jobbet. Vaknade 9.20. Brukar vara på jobbet senast 9.40. Kan en dag starta sämre alltså? Innan dagen var över hade jag migrän och var så less på den där jäkla dagen så jag for raka vägen hem efter jobbet och la mig i soffan framför shrek2. När Robin och Oskar kom hem efter middag hos mormor var jag som tur var piggare. Vill aldrig mer försova mig!! ( hann till jobbet i tid endå, dock utan frukost i magen). Och ja, Oskar sov ända tills 9.20. Tröttkillen ;)

Idag har vi vart en snabbis i birsta sen städat lite hemma. Nu på eftermiddagen har vi vart på en liten hejdå-middag eftersom Robins faster åker iväg till indien imorgon. Så för att hon inte skulle sakna ihjäl sig efter Oskar bjöd hon på smarrig middag. Mummsfillibabba!

Jag har precis lagt Oskar och städat och kastat en massa smink och sånt i badrummet som aldrig används. Skönt!
Nu ska jag njuta av lugnet! Robin jobbar natt inatt så både oskar och robin sover. Fast i olika sängar, första gången på en lååååång tid. Kanske att man får sova helt ostört inatt alltså ;) 

Två bilder från Ossys rum.

30 jan

2 Läs mer >>

Vilken skön fredag. Jag har haft kunder och saker att göra hela dagen. Det är då jag känner att jag verkligen gillar att jobba. Jag hatar när det inte finns något att göra på jobbet. Full rulle ska det vara. Skulle gå under om jag inte fick jobba och utvecklas (och tjäna pengar :P ) 

Lyxade till med buss hem från jobbet. Hemma var det springtävling. Deltagare Oskar och Kicki. Fattar inte hur dom orkar. Helt tokiga, båda två ;) Undrar om Kicki sover lika gott som Oskar nu ;)? 

När jag la Oskar förrut låg vi och pratade lite. Jag påminnde honom att han snart fyller år och att han ska få paket då. Det lät väl bra tyckte han.  Sen berättar han att han inte ville klippa sig men jag säger att man måste ju klippa sig ibland och han blev ju så fin i håret. Efter lång övertalan ger han sig och slutar säga klippa näe... Precis innan han slummrar så säger han jecka jobba. Helt rätt men på tal om något helt annat liksom. Tänk vad det snurrar mycket i barns små huvud. Lillhjärtat♥

Det här med uppfostran är inte lätt har jag förstått men det känns skönt att veta hur v inte ska uppfostra vår son. Och så länge vi vet hur vi inte ska göra och hur vi inte vill att vår son ska bli så borde det väll inte vara så svårt. En självständig kille som vet att man inte ska slösa på livet är min önskan. Och vi ska göra vårt bästa för att nå dit. Tänk att han blir två år strax. Ofattbart! Jag är så stolt över honom♥

28 jan

1 Läs mer >>
Idag har jag vart flitigafrida. Dels har jag vart i birsta och sparat pengar. Allt utom en grej jag köpte var på rea. Så snart har jag sparat ihop till ett helt hus bara genom att handla på rean. Hur bra?? Sen har jag gjort, inte en, utav två middagar. Så nu slipper Robin laga middag imrogon när jag jobbar. Det gäller att lägga manken till när man vill något vet ni.

Nu ska jag njuta av lugnet en stund till och sedan hämta världens bästa Okkar på dagis. När vi kommer hem ska vi härja ;) ♥

Pöss!

24 jan

0 Läs mer >>


Efter dagen på jobbet väntade en god middag som Robins mamma svängt ihop. Mätta for vi vidare ner till Hanna&Daniel. Polkagriste och kladdkaka med grädde avslutade en bra helg. Hos Hanna&Daniel finns alltid massor av roliga grejer att busa med tkr Oskar. Nu ser vi på film och bara väntar in den nya veckan.

23 jan

1 Läs mer >>

Rider på mormors häst :)

23 jan

2 Läs mer >>

Nu är det dags att hämta Oskar från dagis. Ska förbi affären och köpa juice först bara. Jag lovade att jag skulle köpa det idag och kommer han hem och det inte finns juice så får jag mig en utskällning. Lovar, han kommer ihåg precis allt...

18 jan

2 Läs mer >>


11 jan

2 Läs mer >>

Ha en sån där världens bästa dag.

4 jan

2 Läs mer >>

Oskar använder puffen flitigt. Och sillten, som han säger =filten, är ett måste.


Förra veckan kom Robins faster in på mitt jobb och talade om att hon var ledig i veckan och undrade om hon kunde få hämta Oskar från dagis. Jag blir så glad! Så idag fick Oskar gå hem tidigare från dagis och busa hemma hos gammel faster och farbror med favvo Jessica. Inte nog med att dom erbjuder sig att hämta lillemannen så fick Robin och Oskar middag där. Och nä, inte nog med det. De fick mat med sig hem till mig och matlådor så vi inte behöver göra mat på hela veckan! Tack bästa kicki igen! ♥ Du är bäst.

Trött efter en långtråkig dag på jobbet med lite att göra. Går nog och sover nu så jag orkar med en till sån dag imorgon. Hörs!

3 jan

0 Läs mer >>



 



Firade in det nya året med bästa vänner! ♥

3 jan