3 Läs mer >>

Vad är det med alla mammor och alla dessa tävlingar? Helst om kläder verkar det som. Varför skulle jag vilja klä mig lika som min son? Och varför skulle jag vilja att han var klädd som mig? Nej fy! Så, tävlingar om kläder är inget för mig, men det verkar vara det alla andra sysslar med....

Ska jobba imorgon. 3 timmar, som alla andra gångerna. Hoppas jag är duktig!

Oskars outfit : Mössa, jacka, byxa --> INGEN ANING men lika glad för det

27 september

0 Läs mer >>
Visst har jag tagit bra fina bilder idag? Älskar dom.
Nu har linda åkt hem för den här gången. Undrar när vi ses igen....
Robin är och letar en dam som sprungit bort i skogen. Tur det är varmt....
Oskar sover en stund nu. Han vaknar nog snart. Han är snorig.
Jag ska göra mig en kopp kaffe. Kommentera gärna mina bilder :) Då blir vi glada...

27 september

2 Läs mer >>

Oskars första höst...
Mammas & pappas allt!

♥  ♥  ♥

27 september

0 Läs mer >>

Oskar & Linda idag ♥

27 september

3 Läs mer >>

Igår jobbade jag "första dagen" kan man väll säga. Ons & tors förra veckan var ju intro. Vet inte hur det går. Bra tror jag. Dom säger att jag är duktig. Känner mig inte så duktig. Ska jobba imorgon också. Hoppas jag kan mer då. Vill kunna allt, NU! Skrev på anställningsbevis igår iaf. Det känns skönt! Jag fick jobb!

27 september

1 Läs mer >>

Väntar på att lilleman ska vakna. Sista dagen med moster!

27 september

0 Läs mer >>

Att du redan är så stor! Min fina skatt...
Ikväll när du vaknade efter din sista sovkvart var du så ledsen. Tårarna sprutade och ingenting vi gjorde hjälpte. Efter massor av tröst och lite välling blev du glad igen och dansade och sjöng med oss. Det är facinerande! Ena sekunden är du så ledsen så mitt hjärta går i tusen bitar och andra är du så glad så vi viker oss dubbla av skratt. Du är den finaste lilla kille som finns, utan tvekan! ♥

24 september

1 Läs mer >>
Nog för att alla verkar vara korkade på Lyxfällan, men idag tror jag det slår alla rekord. Jävla idioter! Kan inte ens ge sitt barn mat för dagen, utan får låna pengar till mat av mor/svärmor. "Så illa tror jag nog inte vi ligger till" står tjejen och säger.. Fyfan vad löjligt!

Jag skulle sälja allt jag ägde bara Oskar hade det bra. Borde sånna där få tillåtas ha barn??

24 september

2 Läs mer >>

Idag tittade vi på Nicke nyfiken till vällingen. Vi tittar nästan aldrig på tvn när inte Robin är hemma. Jag kan titta en stund om jag absolut inte har något för mig, eller så står den bara på så det inte är så tyst. Tror Oskar uppskattar att slippa störas av tvn jääämt, särskillt när han äter. Men imorse gjorde vi ett undantag. Han skrattade så gott. Han är rolig den där Nicke ;)

Igår efter god middag bjöd vi in oss själva på kaffe av oskars farmor. Oskar var trött (trodde vi ja) så vi stannade inte så länge. Han vägrade somna i vagnen så därför gick vi bort till My och Jacke, där renoveringen är i full gång. Tapetskrap var det som gällde. Robin fick jobba sig lite svettig han med. Jag jagade på och passade Oskar. De kommer hit och äter middag idag, hoppas jag inte bränner maten eller tappar pepparkvarn i. Det blir lasagne, jäkla gott det!

Ska städa undan här lite nu medan Robin sover, tänkte jag skriva men han hoppas jag är vaken, Oskar menar jag... Mina killar! ♥

Ikväll kommer MOSTER, Oskar! Jippie!!!

24 september

3 Läs mer >>

Pusssovsågottnu!

23 september

1 Läs mer >>
Och nu till det ni läser min blogg för (antar jag, mig skiter ni väll i)... Oskar visade upp sina tänder så fint och duktigt imorse när vi satt och busade...





Ser ni??

23 september

1 Läs mer >>
Måste visa mina nya skor också. Såg att Isa hade köpt nya, så jag kan ju inte vara sämre jag. Längtar tills våra skor får vandra hand i hand på samma stig (poeten nivet.hmm )...

23 september

0 Läs mer >>

Min nya väst som jag kommer att använda så ofta.
Är ju som ni kanske har fattat en riktig festprisse, så en paljettväst var ju ett måste idag

23 september

0 Läs mer >>

Vilken dag hurrni...
Shop til you drop! Fick med mig massor hem från stan. Hanna var ett bra smakråd som hittade mycket fint i affärerna.

Det blev en del att släpa hem...


23september

0 Läs mer >>

Det verkar bli en fin dag idag. Blåser dock en del ser jag, jag som hatar blåst. Ögonen rinner och det blir kallt, hua!

Ska på stan med Hanna om en stund. Vi ska försöka hitta lite nya kläder till mig. Det ska vi nog lyckas med, va ;) Vi sparar och sparar allt som inte går till räkningar eller Oskar känns det som. Så nu ska jag banne mig ha lite nytt och kul till garderoben. Sen är det nog bäst att fortsätta spara, annars vet jag en som blir grinig (ROBIN). Oskar får vara med sin mormor. Tänkte försöka hitta någonting till henne också på stan som tack för att hon alltid vill vara med Oskar då jag helst inte vill ta med honom. Han gillar inte att gå på stan tror jag.

Vad är det för rån dom snackar om på tvn? Västberga? Hm.... Otäckt!

23 september

2 Läs mer >>

Idag har vi vart i stugan och träffat Anita och Åke. Mormors bror och hans fru. Dom är alltid lika roliga och trevliga. Eftersom de bor i Dalarna så träffs vi inte allt för ofta, så det var på tiden. Det blev en hel del tjat om syskon och att det är bäst att få syskonen tätt. Herregud! Det blir inga fler barn! Slut, klart, negativt, plunkt slut! Kan hända att jag ändrar mig om ett par år (snarare ett par hundra år), men just nu känns det som ett stort NEJ! Oskar räcker!

När vi kom hem så märkte jag att klantarslet jag själv hade glömt alla nycklarna i stugan. Så vi fick sitta i bilen i säkert en halv timme innan mormor kom med nycklarna. Oskar sov den långa väntan i bilen. Själv satt jag som ett fån!

Snart borde Robinsson, numera hurtbullen, komma hem från innebandyn. Eftersom dom måste låsa lokalen så borde han inte kunna få stå och duscha hela kvällen tkr jag. Antar att vi går och sover nästan på en gång han kommer. Jag sitter uppe och väntar jag, som en trogen tjänare.
Får se vad morgondagen bjuder på! Bye...

22 september