3 Läs mer >>

Blä, vill hem nu. Saknar mina stora killar hemma. Snääälla låt lille Isak få bli frisk NU!

Vet inte riktigt när vi får åka hem. Hoppas innan helgen... Längtar efter min Oskar ju!

Isak är iaf på bättringsvägen. Han har precis fått kvällsdosen antibiotika o tvätt på såret. Inatt kmr dom igen med mer medicin. Jag har svårt att koppla av och somna när jag vet att det snart knackar på dörren. Förhoppningsvis kommer det ingen fler nu förrän vid 3-4 tiden så vi kanske hinner sova en stund.

Hej från sjukishuset!

19 september

2 Läs mer >>

Vilken mardröm det här håller på att bli! Värre o värre o nya blåsor. Nu är bästa Jessica här o hjälper oss att tvätta/ lägga om! Jag gömmer mig på balkongen medans. Vill inte höra hur han plågas av det här dumma...

Oskar är hos mormor o morfar så han slipper märka att lillebror har ont! ❤

16 september

4 Läs mer >>

Vägrar tro att allt gått för bra för att vara sant o det här är bakslaget vi borde väntat oss... Sjukhus igår o sjukhus idag med den minsta.

Ett jätte sår, öppet till köttet, på sämsta tänkbara stället. Gör ont i hela mig bara av tanken! Fick bita mig hårt i läppen när Isak o jag fick hjälp igår!

Idag ska vi tillbaka till akuten! Men idag följer Robin med som tur är. Nu är det bara hålla tummarna att det bara har blivit av friktion o inte är den nedrans ovanliga sjukdomen doktorn nämnde :(

❤❤❤❤

15 september

0 Läs mer >>

En bra o fin dag! Tillsammans....

12 september

4 Läs mer >>

Lillmysen!

11 september

4 Läs mer >>
Oskar & Isak!
12-09-08

8 september

3 Läs mer >>
Våra fina killar!
12-09-08

8 september