4 Läs mer >>

Gott nytt år!

♥ Skrutten 19 veckor!

Onsdag

3 Läs mer >>
Klev upp imorse, dö trött, och gjorde iordning frukost åt den sovande stinkbomben (skoteräckelpäckellukt) som sov så gott i sängen. Mätta och glada pinkade jag ylva och robin duschade (hör och häpna). Runt tio for vi till Birsta och spenderade halva dagen där. Många påsar blev det, bland annat med tjocktröjor till robin som han tjatat om så länge. Vi fick även en sån där babysitter och en skit söt gosefilt man ska ha på skötbordet av förväntansfyllda blivande farmor och farfar. Grejtans! 

Jag köpte ett rejält spjälskydd som var grönt och skönt! Ska visa bild sen när jag har bäddat och gjort fint i sängen. Hittade även ett par jeans som jag inte var sen att slå till på. För jag saknar att ha jeans förstår ni. 

Efter birsta tog vi med oss nettan och pelle hem på lite fika. ÄÄÄfter det åkte jag hit och började jobba. Eller ja, nästan. Fick vända i bredsand eftersom jag glömt paketet till Jennie som mamma skulle ge bort idag. Typiskt!
Men men, slutet gott allting gott! Adjö 

Söndag

2 Läs mer >>

Hejsvejs!

Är det inte typiskt? Nu när man vill passa på att sova hela nätterna så ska man vakna var trejdje timma av att vara pinkis. Så har det vart de två sista månaderna. Jag vaknar heeela tiden. Och som om de inte vore nog så har jag börjat få skit svårt att somna, fast jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Gissa om jag blir förbannad! Och det hjälper ju inte på traven direkt när robin pråmt måste gå och lägga sig efter mig. för då kanske möjligtvis jag har råkat somna, meen så fort han lägger sig vaknar jag igen. Gud de är så synd om mig ;) Snart ska man vakna av bajsblöjor och skrik, räcker inte det?

Igår var vi iallafall på stor släktmiddag med massor av god mat. Efter glassen och den mummsiga chokladsåsen var jag tvungen och tacka för mig och bege mig hem till sängen.  Ylva och jag gick hemöver, halvvägs hem kom robin i med sin snälla mamma och pappa som tänkte skjutsa hem honom. Så då fick vi sällskap, dock bara hem. Han försvann lika fort ut genom dörren igen. De lyser nämnligen skoter i hans ögon. Töntigt va ;) 


 Vecka 34

Lördag

0 Läs mer >>
God jul till alla!

Efter jobbet ska jag hem och hämta julklapparna och sen åka till mormor och kramas med henne och linda. Mammsen kmr nog lite senare och pappsen lär väl jobba som vanligt på julafton. Men de blir så bra ändå :)

Vecka 34 ♥ Snart så ;)

Självaste julafton

1 Läs mer >>
Köp ingen bilbarnstol! Den julklappen är bokad ;) Nu vet ni...

Tisdag

3 Läs mer >>
Snart helg, thank you very much!

Idag har robin vart ledig och vi var inte sena med att ta en sovmorgon och en mysig fika innan vi gick ut med lilla ylva. Det var härligt. Annars är det samma sak varje dag för ylva och mig. "Vakna, pussas lite, gå ut och pinka, raka vägen in för att äta frukost, lite tv, duschen, ut igen och pinka, kanske träffa felix och mormor en stund, lämna  ylva hemma och åka iväg och jobba". (fast iof jobbar jag ju inte varje dag kom jag på :P)

Alltså, karlar som inte ens kan fylla på spolarvätska är väll inga riktiga karlar. Eller tänker jag fel här?  
Var nämnligen precis ut och visade vart en gubbe skulle hälla i skiten. Trots att jag pekade ut behållaren så var jag tvungen att vänta tills han startat bilen och lyssna vart ljudet från spolarvätsljudet kom från. Åherregud!

Nu ska jag börja städa och dona så jag kan fara hem direkt efter stängning. Smart va ;)

Måndag

1 Läs mer >>

Ännu en ny vecka!  ♥ vecka 33

Idag är det väll konstigt väder. Eller vad tkr ni? 6 minus grader och regn. Så jäkla omysigt!

Igår hade jag sällskap halva dagen utav robins kusin Jessica. Jag har nämnligen i uppdrag att försöka lära henne att jobba här. Men jag verkar inte vara en särskillt bra lärare för jag läste precis i hennes blogg att hon inte fattade så mkt :P Men de är väll kanske ganska självklart att man inte förstår så mkt efter en halv dag. Särskillt inte med mig som lärare. Hoppas du förstår mer och inte tkr det är lika läskigt nästa gång ;)

Idag när jag slutar tror jag att jag ska fara till birsta och inhandla en skohylla, som mormor inte kan sluta tjata om att jag måste köpa. Hon som bodde i lägenheten innan oss lämnade klädhängaren och jag har inte hittat nån bra skohylla som passat än. Men i morse när jag fikade och kollade igenom all reklam så såg jag av en slump klädhängaren + tillhörande skohylla. Så nu gäller det att agera snabbt så inte den tar slut. Dock var priset ingen höjdare. Men eftersom det är sån där smidetjosan så kanske den håller destå bättre.


Jamen dåså, back to work.



Söndag

0 Läs mer >>
Jag skulle bra gärna vilja få en mascara i julklapp också. En extra-volume collagene från L´oréal vore great!

Lördag

4 Läs mer >>

Igår vart robin och jag bjudna på massor av god mat av fasterkicki. Jäkligt gott vare. Till efterrätten blev det idol. Äntligen var det rätt som vann den där skiten. När vi var riktigt mätta och belåtna gick vi hemöver i snöstormen. Och eftersom jag har börjat få så ont i magen så la jag mig och sussade på en gång. Men det blev en mysig kväll ändå. Plus att robin fick hela soffan för sig själv ;)

Tänkte skriva lite julklapps önskemål (om vi har vart snälla och förtjänar julklappar, plus om ni fick en bra nov-lön)
Vita ramar i olika storlekar (stooora)e
Barnböcker
Skötbädd (typ ikea för 59:-)
Badbalja
Badtermometer
Tvättlappar
Febertermometer
Babygym
Gosiga leksaker, skallror mm
Presentkort på ikea
Bilbarnstol (kanske en halv iaf om dom är dyra ?) 0-6 mån


Jag kan hålla på i evigheter :P


Mörkt golv till köket

Vita sängkläder

Tv till sovrummet :D nääää skoja

En kram till jul är inte heller fel!

Lördag

3 Läs mer >>
Helgen i umeå var hur bra som helst. Verkligen en fullpoängare. De ända som kunde vart bättre var väglaget när vi åkte upp, men eftersom vi klarade oss hem hela så gör det inget att det var lite halt och blött. Jag får berätta mer om helgen en annan dag då jag har lagt över bilderna. Tog inte så många, men några blev det nog ska ni se.

Imorn är det återigen dags för ett besök på vårdcentralen. Hoppas allt fortfarande är lika bra som tidigare. Det känns så iaf. Fast jag vart lite små orolig ett tag i lördags när hanna skulle lyssna på hjärtljudet och inte hörde nått. Men eftersom det fortfarande  rörde sig där inne så kände jag mig ändå lugn. robin fick för säkerhetsskull lyssna igårkväll och det tickade på som vanligt. Han kunde inte riktigt förså hur hon kunde missa att höra. Hehe. Huvudsaken är att det är som det ska.
Vecka 32

Måndag

4 Läs mer >>
Tänkte mest säga hej.

Imorn ska jag jobba en sväng mitt på dagen och sen på kvällen ska vi och käka på kina :D De ska väl bli GOOOOTTT!!! Därefter ska vi på pipelina och låta syster linda och hennes band underhålla oss med lite musik. Kom ni med, fritt inträde. Efter det blir det raka vägen hem till sängen så jag hinner bli pigg tills jag ska hämta hannie för att därefter bege oss till UMEÅÅÅ och ISAFISA!

Pussiluren

Torsdag

3 Läs mer >>
Vecka 31

Lungkapaciteten har ökat från 500 till 800 kubikcentimeter luft per andetag. Det behövs både för barnet och för dig själv. Den ansträngning det innebär att vara gravid kan göra dig andfådd. Bebisen fyller upp större delen av magen. Det kan kännas trångt och tungt.

Barnet är nu cirka 40 centimeter långt från huvud till fot. Det börjar det närma sig födelselängden. Många har redan hår på huvudet som kan ha vuxit upp till två centimeter. Barnet har fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan. Om din bebis föddes nu skulle den kunna hålla sig varm utan kuvös.

Vikt cirka 1 800 gram.

fort. måndag

1 Läs mer >>
Klockan är sex och här kmr senaste nytt.

Helgen har gått förbi med rekord fart tror jag. Fast de spelar inte så stor roll. De är skönt med vardag också. Skönt att komma och jobba en stund, för just nu ser det ut som hej kom och hjälp mig hemma hos oss. Vi vet inte riktigt vad vi håller på med tror jag, men tillslut ska det nog bli bra. Sovrummet börjar iaf ta form.

Den här veckan jobbar jag bara två dagar verkar det som. Fast jag kanske får så tråkigt att jag åker och är med mamma och jobbar lite ändå. Vi får se. Ska inte städa så jäklarns mkt hade jag tänkt, eftersom min rygg har börjat tala om att den finns. Not good! Och jag måste ju passa på att tala om vilken snäll och omtänksam kille jag har. Först fick jag massage (bra än sålänge eller hur). Men sen när han hade lessnat sa han att han också hade ont i ryggen och ville ha massage. Lite fint avslutade han meningen med, jag tror knappast lite massage hjälper dig endå, de kmr ju bara bli värre med tiden. Haah tack för den liksom. Kändes verkligen uppmuntrande. Jag får bara vara glad att jag har så lite besvär som jag har. Lite ont i ryggen kan ju alla få =)




Måndag