2 Läs mer >>
Hittade en bild på Hannas blogg. Ser ni vilken hårding jag är. Två tattoos. De kunde man inte tro va, att världens fegis skulle ha de. Skenet bedrar, egentligen är jag en riktig mcknutte i sina bästa år. Jajamensan!!!


Läskigast i stan, va?

Tisdag

1 Läs mer >>
Snart oktober och däför snart november. Men än så länge är det väl kanske en stund kvar.

Jag har vart ledig hela helgen och det har vart oslagbart skönt. Fast vart tog den vägen? Den försvann, precis som alla lediga dagar gör.

Igår var jag på stan och handlade nya kläder och tusentals snoddar. Eftersom dom har en tendens att alltid tappas bort, särskillt när man flyttar. Hur som så var jag på jakt efter byxor. Men de finns ju inga? Måste man väga 300 kilo och ha 4 meter breda lår bara för man har en tjockis mage? Jag vart så less att jag köpte massa tröjor och två par skor ist. Men nu är plånboken stängd för den fronten på ett bra tag. Mm, så blev de med det ja...

Ikväll ska jag jobba. Roligt som vanligt känns de :/ Men de spelar ingen roll hur mkt man gnäller, jobba måste man!
 
None

Tisdag

0 Läs mer >>
Go kvällen!

Bara drygt en timme kvar nu till jag får låsa dörrn och göra kväll. Därefter blir det samma väg till målet som varje kväll är sängen.

Och imorn är jag ju ledig, skööönt. Så därför tyckte robin att jag kunde åka till bilbolaget och lämna bilen klockan 7.Så jag måste kliva upp tidigare än själva tuppen jag. Gud så härligt! Därefter måste ylva och jag traska ända till mormor, eftersom jag tyckte de var onödigt att hon också skulle behöva kliva upp så tidigt. Men äh, de får la gå. Mormor skullle fixa fika så jag går inte helt utan lockbete. Stackars Ylva, hon som är mest morgontrött kmr få en jobbig dag. ;) Men på kvällen får hon gosa med både husse och matte, de gillar hon.

Bye bye måne 

Onsdag

0 Läs mer >>

Snart, vilken dag som helst, bryter jag ihop på alla dumma människor som finns i den dumma jävla hålan kvissleby. Snålare och mer korkade folk kan ni ju leta efter.  Men nu är det bara en dag kvar, sen får jag vara ledig härifrån en dag.

Bye bye

Tisdag

1 Läs mer >>
Jag vill flytta till vår lägenhet nuuuu. Jag fick världens ideér förrut när jag kollade runt på olika bilder. Så nu vet jag vilka färger det ska gå i, i de "lilla sovrummet" (som egentligen är lika stort :P ) Mitt och Robins sovrum får nog vara i samma färg som det är nu, men hur som så får nykomlingen iaf grönt och turkost :D De kommer bli sjukt fint, jag lovar! 
Jag vill flytta nu på stört så jag får organisera allt och göra fint och mysigt åt robin och mig. Just nu har jag ju inte så mkt att göra eftersom jag inte vill organisera om allt så inte Nettan hittar i sina skåp. så jag längtar till mina egna skåp som jag kan möblera om i och inte hitta saker. De gillar jag.  O va skönt de ska bli att ha lite rymd så inte allt ylvahår flyger överallt. Eftersom hon sover mellan oss och vi för tillfället har ett liiitet rum, utvecklar vi snart astma känns de som. Men snart så, då är flyttar vil tillbaka till stan.

jaha va ska jag göra nu då? Int nå verkar de som. Men sen blir de raka vägen hem till en varm famn och en mjuk säng. Fattar inte varför jag är så trött just idag, men bättre än så blir det inte.

Nästa stopp får bli ikea.se för ännu mer tips

fort. söndag

0 Läs mer >>
Har ni nånsin sett en så rolig lampa. När pengarna börja växa på träd ska jag inhandla en sån på stört

26 950 rikstaler


Inreda.com

Söndag

0 Läs mer >>
God morgon!
Idag jobbar dag för ovanlighetens skull. Det är skönt att inte behöva stå här tills klockan 22 måste jag säga.

Igår var Robin på begravning och de kändes inte helt vant att se han ledsen på ögat. Men efter min goda mat och mormors smulpaj blev det lite bättre tror jag.

Ikväll ska vi på bio, får se vilken de blir. De ska i vilket fall som helst bli mysigt!

Trevlig helg

Lördag

5 Läs mer >>

De blir en liten kille. Precis som jag trott hela tiden! 19 centemeter lång än så länge, helt perfekt. Det kommer att bli en fin kille, precis som som sin pappa.
 
Nu ska jag fara till jobbet. Härligt va?!

Hörs

None

Tisdag

3 Läs mer >>

Jag tänkte bara ta och säga hej och uppdatera läget lite.

I helgen blir vi för en stund inneboende på klockarberget. De blir mysigt, tkr jag som älskar att flytta :P Och så fort tanta är klar i början av november får vi äntligen flytta till våran fina 3a. Och när det är dags för den flytten, då är det bara 3 månader kvar tills vi blir 4 i sängen. I can't wait!

"Isa och Hannas uppdatering, speciellt till er"
Igår kände vi små tossingarna i/mot magen. Jag var till och med så snäll så Robin fick känna en gång =P Verkar inte bli nått fotbollsproffs direkt så de lutar åt hockey just nu. Fast ska den umgås med oss blir det väl en redig gosegris tillslut. På mån är det dags för ul och imorn står det 18+1 på kalendern. Hoppas ni mår bäst i världen. Love you ♥

Jag ska nu börja en ny fas i mitt liv och vara stolt! Haha nä, men okej kmr inte hända. Men jag ska inte skämmas =D För jag är glad och jag älskar min robin över allt!

god kväll

Torsdag på jobbet

4 Läs mer >>

Idag är det tisdag ja. Imorgon kväll efter jobbet ska robin och jag gå och kolla på vår troligtvis framtida lägenhet. Hon som äger den ville inte sälja den till oss förrn jag hade kollat på den. Även fast jag sa att jag inte behövde. Små lustig dam men de är väl bara att kika en sväng då. Jag gillar den nog eftersom både mamma och robin tyckte den var jätte bra. Problemet blir bara att vi måste packa ihop hela vårt hem och flytta hem till robins mamma och pappa i 1- 1½ månad och därefter flytta igen. Men de får väl gå de med :) Förhoppningsvis :P

Imorn ska ska både ylva och felix vara hemma med mig på dagen. Så jag håller mina tummar för att det inte ösregnar!

Annars, hm kommer inte på nått viktigt!

Hörs igen!

Tisdag