1 Läs mer >>
När nånsin har det gått så här snabbt från jul till april? Aldrig så vitt jag vet. April, maj, juni sen är det slut och då bör man ha fått sig ett jobb. Vad gör man annars? Gräver ner sig antagligen.

När Robin har fyllt år den fjärde ska jag börja packa och då lär väl tiden gå ännu snabbare. Köpa lägenhet, flytta in, ta studenten och få jobb. Körigt värre! Till veckan måste jag nog söka fler jobb, jag trodde 10 var bra många men tydligen måste man ha tålamod att vänta tills som känner för att höra av sig då. Jag vill veta att jag har ett jobb NU, helst igår.

Jaha ja, på veckans schema har det stått plugg med stor text! Så jävla tråkigt.. Vem bryr sig vad den grafiska profilen har för effekt på mottagaren! Inte jag iaf. De ska jag skriva om i 3 sidor, jag får inte ens ihop en halv. Plus att jag ska skriva 2 till analyser i andra ämnen. Analyser må ju va de mest tråkiga och ointressanta en människa kan göra. Snacka om att kasta bort tiden! 

Äh, de är lika bra jag spar på fantasin till grafiska profilen. Hej!

image90

Onsdag

1 Läs mer >>

 Vill du eller någon du känner som känner nån som känner nån ha en stor 2:a omgående?! Ta våran vetja!
74 kvm, hyra 4356 inkl el o vatten. Ny superTvättmaskin i lägenheten, ny kyl&frys (-07), helkaklat badrum med stor dusch, klädkammare. Längst uppe på södermalm, bataljonsvägen. Finns intresse kan ni höra av er till Norrvidden eller skriv en kommentar så kan vi fixa en privat visning ;).

2:a omgående

0 Läs mer >>
Sverige, för fan! Jag kräks på er om Sanna eller Sibel vinner (SOMNAR TILL DERAS LÅTAR). Charlotte är bäst och måste vinna! PÖSS PÅ HENNE

Sverige!!!

0 Läs mer >>
Hej!

Det är inte klokt hur fort skolveckorna går nu för tiden. Dock kommer de kännas längre efter påsklovet då APUn är slut och vi börjar gå i skolan i 5 dagar ist för bara 3. Men de ska nog gå bra det med. Hanna sa igår att det bara är 8 eller 10 (kmr inte ihåg) veckor kvar efter påsklovet till vi tar studenten. Fan, va ska man göra då? Jag tänker inte gå och vara arbetslös och leva på bidrag. Eller, får man ens bidrag nu för tiden?? Nej, jag vill jobba och tjäna egna pengar, betala hyra och köpa fina bilar. De skulle vara skönt! Nackdelen är att jag kommer sakna ihjäl mig efter Hanna och Isa ♥. Men Hanna och jag ska se till att hälsa på Isa när hon pluggar och blir åklagare. 

Ihelgen är Ylva och jag ensamma hemma. Tråkig och dåligt för energiförbrukningen eftersom lamporna får lysa på natta så jag ska kunna sova. De vore så skönt att kunna inse att mörkret inte är farligt, men de går bara inte. Men men, en helg ska jag väl kunna överleva. Egentligen skulle jag sova hos mormor men jag fick för mig att åka hem och städa ist. Jag diskade och tvättade sen åt jag popcorn, pinkade med Ylva och sen gick vi och sov. Rolig kväll måste jag säga! Verkligen. 

Nu ska jag nog gå och duscha och åka till mormor och ta med mig Felix på en prommis sedan ska vi till mamma och få mat, eftersom Anita är här. Och just ja, mormor fyller år på onsdag. Jessica med för den delen ;) Vad ska man köpa till mormor, gamla tanter och gubbar har ju allt!  Men vi ska nog lösa det.

Trevlig helg på er och grattis till Robins farmor! :)
image89

Lördag

0 Läs mer >>
Jädra Isafisa!  GRATTIS till 19år+1 dag!!!!!!!

De var allt! Trevlig helg

Grattis Isa

0 Läs mer >>
Som vanligt blir allt galet när inte ylva är hemma. Antingen försover jag mig eller så kliver jag upp på tok för tidigt. Men det är skönt att slippa gå ut jämt så de kanske väger upp.

Mamma och jag ska som sagt (tror jag iaf jag skrev förra gången) på stan. Hoppas alla är ute i birsta så vi får gå i lugn och ro. Men de är nog bara att glömma. fasen, va gör alla på stan jämt? Jag orkar knappt gå ner i dag. Blä! Men jag får hoppas på att jag hittar några grejor jag gillar. Kanske ska göra nått åt mig nu?! Eller om en stund iaf.

Hörs. Puss hej

Fredag

5 Läs mer >>

Idag har jag vart och jobbat, som en vilken annan tisdag som helst. Imorn ska jag också dit och kanske resten av veckan också, men de får jag se. På lördag ska mammsen och jag iaf på stan och shoppe lite. Jag hade planerat att göra det imorn men mamma ville ha hjälp, och min plan var inte direkt orubblig..

Lilla Ylva är med lilla Felix, båda ligger och sover i hallen. Jag ska nog dra med robin och hundarna ut på en liten prommis. Plus att jag nyss var och solade så det är galet varmt! Vore skönt med lite luft, men jag törs inte gå ut utan robin för de är för möööörkt..

Just ja, kolla spisen jag såg förrut. Snacka om smart va??! En sån ska vi verkligen införskaffa om vi flyttar till en bostadsrätt och om plånboken börjar bli lite för tjock. ;)
Hur smart får det bli?

Häll, ugn och diskmaskin allt-i-ett. 12990:-

Tisdag

1 Läs mer >>

Det är skrämmande när man läser vissas bloggar! Att göra livsförändrande saker för att få sin pojkväns ex svartsjuk. De är fan skrämmande! Vissa verkar tro att när man fyllt visst många år så kommer ansvar och mognad med på köpet. Återigen skrämmande! Ser man ut att gå på dagis själv är man nog inte redo för att uppfostra ett barn. Fan, ge er!!! Jag vet att jag inte har någon rätt att döma er men herregud, nån måste ju tydligen!
För att bli lite personlig så är det fortfarande sjukt svårt ibland, men de är det nog bara Robin som märker det. De är svårt när det händer någonting tragiskt i sitt liv, för då blir det så jävla jobbigt att glädjas åt nån annan som ska få uppleva det vi gick miste om. De är jobbigt att bara tänka på de! ( jag är riktigt korkad som ens drar upp det igen) Men vi glömmer det aldrig, inte jag iaf!  

fort. måndag

0 Läs mer >>

Goddagens!

Nu hade jag tänkt dricka upp kaffet och väcka ylva för att sen gå till mormor och felix. De låter väl smart. Jag vet inte om hon vet att jag är ledig den här veckan så hon kanske sitter hemma och väntar på att ylva ska komma.. När vi kommer hem måste jag diska. Galet mkt disk igen, även fast de bara är ifrån middagen.. Ska gå ut nu, i snöstormen.

Pöss!

Måndag

0 Läs mer >>
Då var det snart sportlov! Skönt som tusan, fast jag trodde de var nästa vecka. Det blir så konsigt när man inte hinner längta tkr jag, känns som lovet kommer gå alldeles för snabbt.

Igår gjorde vi en mysfrukost med massa fika och skulle precis slå på en filmen Juno, då ringde robins kusin lucas och frågade om han fick vara med oss. Så istället vart det en halv snabb fika och bara halva filmen. Men de gick lika bra. På eftermiddagen åke vi till klockarberget och fick mat, de va gott ;). Vi stannade dock inte länge eftersom lucas ville åka hem till oss igen. Väl hemma vart det tv-spel och därefter melodifestivalen.

Imorse gjorde vi om proceduren, frukost och film. Men idag slog vi på Into the wild. Herregud vilken dålig film. Vi höll inte på att klara av att se hela men vi härdade. Vi trodde att den skulle bli bättre med tiden men icke. Tusan!

Medan robin och ylva gick en prommis åkte jag på ica och handlade mat och efterrätt. Vi vart äckligt mätta kan jag meddela.

Tänkte dela med mig med några trevliga biler också.. Enjoy!
Ansiktstatueringen är sjuk!

Söndag