0 Läs mer >>
Allt gick som det skulle ha gått. De var skönt! Nu känns de bara så pressande och jobbigt att alla vill att man ska bestämma allt på en gång. Blir de så eller blir de så? Gör så för de är bäst! Va fan vet du om de? Blir inte bättre av att robin är så jävla sur när ja ringer och behöver prata med honom............................................... ska begrava mig under täcket en stund nu!

tänk först!!!

0 Läs mer >>

Gud och jesus vad tråkigt de är.. Gnälligt och dant! Har precis ätit två mackor, höll på att gå av kändes de som.. Obra att livnära sig på godis?! Mmm. Hur kan man visa så här tråkiga program på tv.. Skandalöst. Ska nog dricka upp och gå och sova. hoppas de blir en bra dag imorn, de skulle kännas skönt! Aja, de återstår att se. Puss hej ♥

Tjååååk

0 Läs mer >>
Jaha, idag är det torsdag? Eller hur, jo de måste de vara. Känns dock fortfarande som tisdag. Önskar att var torsdag för kankse 1 månad sen eller nått så vi fortfarande fick vara lyckliga. Fast iof vill jag inte uppleva de här igen så de kanske är bra att de är torsdag i nutid så att säga. Allt är jobbigt som fan!!!
I morse, eller runt halv 12 kom mormor och gick en långis med Ylva och självklart Felix. Då klev jag upp och fikade, läste några bloggar och sånt sen ringde robins mamma Nettan och kollade om jag var hemma (de var jag) Så efter en stund kom Nettan och Pelle med fika och blomma, skönt att inte vara ensam, inte hela tiden iaf. Rätt skönt att vara ensam utan massa stojj och liv men de är samtidigt skönt att prata och tänkta på nått annat. Robin kom hem en stund också. Sen åkte alla och mormor och jag gick ut med hundarna, släppte ylva så hon fick busa av sig och de gick bra, hon stack inte! Efter de for vi och kikade på ett hus, eller ett gårdshus som mormor hittat i tidningen som hon tyckte skulle passa oss. Så på måndag ska vi på visning. Hoppas de är fint och att de finns bra möjlighet till uteplats. Annars stannar vi kvar här ett tag till.
Imorn ska jag upp tidigt. Hoppas allt är bra så jag slipper åka tillbaka. Jag vill aldrig mer dit!!!!

Älskar dig Robin ♥

Ta vara på allt bra, ...

0 Läs mer >>
Här igen nu. Kom på att om de är nån som vet av en fin två på bv eller med balkong så skriv till mig! Den ska vara ljus och härlig plus ligga centralt, helst åt skönsmon hållet.
Ja de var bara de, för tillfället.. Puss hej

past, present, and fu...

0 Läs mer >>
Allting känns tråkigt! Har ingenting att göra förrutom att ligga här och härda ut. Längtar efter Robin gör jag också. Vi ska nog fara ut till mamma sen ikväll, om jag klarar av de.. Lilla ylva har vart med mormor och felix hela dagen så hon slipper iaf ha tråkigt, de är ju iaf lite uppiggande. Jahaja, vet inte va jag ska skriva för inte säga för mkt, egentligen skulle jag bara kunna skiva allt som det är men ja vet inte, känns lite fånigt. Ingen behöver tycka synd om mig, och om jag skriver allt som hänt så kanske allt bara blir fel och missuppfattat. Fast... de är skönt att skriva av sig ibland känner jag. Man kanske inte alltid behöver skriva allt så jävla offentligt som en del har tendens till att göra, men de är ju upp till var och en. Jag får se hur jag gör. Om jag vore bra på att skriva kanske min historia till och med skulle hjälpa nån, vem vet?!  Nä aaaaaaaaaaao måste gå. Tack Hanna och Isa igen, de var oväntat och väldigt omtänksamt av er! ♥

kommer inte på nån ru...

0 Läs mer >>
Ibland blir ingenting som man tänkt sig. Vaknade upp i en mardröm imorse, känns bättre nu. Tror de är för att jag har turen att ha min mamma syster pappa och mormor, samt robins familj som verkligen inte kommer efter i ordningen! Men sist och kanske viktigast i en sån här situation, min älskade Robin! Har fått lite distans på allt, kanske lite väl snabbt? Ja vet inte, alla reagerar olika. Ja försöker tänka på allt som blir bra (även fast de är riktigt svårt måste jag erkänna). Tråkigt som fan, men de kommer gå bättre nästa gång, eller gången efter de. Tillslut ska de bli bra! Jag älskar dig Robin och jag vill ge hanna och isa en stor kram! världens största!

Från dröm till mardrö...

0 Läs mer >>
Snacka om att jag är glad att jag inte dricker längre. För herre min gud vad brudar på fyllan är korkade. Eller är det bara så här i Sundsvall, nja tror inte de men man kan ju hoppas så färre folk måste skämmas.

I natt har Ylva sovit hos sin farmor. Alltså hemma hos robins familj, de tycker hon säkert va jätte mysigt. Var lite tomt här hemma imorse när ingen låg mellan oss i sängen och gosade. Skönt att inte gå ut de första man gör iaf.

Idag tror jag vi ska försöka få ihop några julklappar. Jag orkar nänligen inte gå på stan runt jul och trängas med alla galningar. Men varför är de så jäkla svårt att komma på bra julklappar. De blir bara massa onödigt man köper tkr jag. Jag hoppas verkligen att jag får pengar ist för massa onödigt så jag äntligen kan köpa ny soffa. Fast onödiga grejer går ju alltid hem hos mig så jag blir nog lika glad ändå :P
jaja vi får se om en månad hur de blir med den saken, kanske inte ens får några julklappar..

Pusshej

Söndag

0 Läs mer >>

Nu jäklar har jag ett litet projekt på gång. Jag ska ta bort robins dator samt mitt skrivbord och ställa min dator på hans skrivbord.. De kmr bli kanon. Tappade dock lusten och orken efter mitt samtal med robin. Känner bara för att gå att lägga mig i soffan med Ylva ist. Men eftersom han sa att jag fick möblera om lite nu när han ändå jobbar över 4 timmar så måste jag passa på.. För väntar jag och vill ha hjälp så får jag inte göra de! Så äre att bo med världens slöaste karl.. Ska nog sätta fart nu, har högar med disk också, och ej att förglömma lilla hjärtat som måste få gå ut en sväng sedan.. aja jag hinner nog..

image45

projjjjjjjekt

0 Läs mer >>

Den här och nästa vecka har vi 9  timmar samhällskunkap. Riktigt roligt!
Nä, samhä... har aldrig vart nån favorit men de är väl bara att bita ihop och se glad ut. De brukar funka!

Har inte direkt massor att skriva märker jag?!
Kan ju berätta att robin och jag snart ska på affärn. Vi ska köpa fika och mat, plus att jag är sugen på glass. Men glassen får jag nog inte köpa, som vanligt! Här ska inte komma nån tjockis inte..

Imorn är det samhällskunskap sen idrott som står på schemat. tråkigt som fan! Guu va skönt de ska bli att sluta skolan!!!! Hoppas tiden börjar gå lite snabbare nu fram tills juni eller så.. De vore grymt! Tänk att sova ända tills dess. De vore nått de..

Ska väcka mina sömntutor nu och fara.
♥ Älskar dig Robin

Godkväll

0 Läs mer >>

Idag har jag vart hos mammsen på macken och jobbat. Vart dock ett jädra farande fram och tillbaka dock.
Så här vare va. Robin ringde i morse och sa att han inte skulle hinna hem nått till Ylva på hela dagen så nån behövde ha våran nyckel och gå ut med henne. Efter mycket om och men ringde han mormor och frågade om hon kunde gå ut med henne en sväng, de kunde hon. Men då kom jag på den perfekta idéen att jag kunde gå bort med ylva till mormor innan jag åkte till mamma och då kunde jag låna hennes bil. Det dumma var bara att hon skulle till kvissle runt 12, alltså åkte jag först till kvissle och jobbade en stund sen åkte jag och hämtade mormor och sen åkte vi tillbaka till kvissle och jag fortsatte jobba en stund, mormor uträttade sina kvissleärenden och for sedan hem. Halv 4 tog mormor bilen till kvissle och hämtade mig, sen åkte vi hem till stan igen. Alltså, fraaam och tillbaaka! Men de gick ju de med. Ylva vart ju iaf glad som fick gå ut med mormor och felix i två timmar imorse och 45 min på eftermiddagen, toppen. Behöver jag ens skriva att hon ligger och sover nu..

När jag kom hem lagade jag mat sen har jag städat garderoben, hallen, köket och badrummet. Får se om jag orkar vardagsrummet och sovrummet imorn, är inte så stökigt så jag kanske väntar men vi får se hur humöret är.

Ska se vare är på tv nu, hatar ekg, men nått annat skit må väl visas ikväll?

Hej!
image44

Fram & och sen bak

1 Läs mer >>
Jag blir tokig. Anledningen till varför jag ville byta soffa och fåtöjer  med mamma och pappa var att jag ville ha precis sånna möbler fast vita. På Ikea finns alla klädslar utom till just dom här möblerna. Så jävla typisk. Finns dock ett företag som gör klädslar till ikea möbler, men där kostar ett överdrag till bara soffan 2500 kr. Så då är de ju lika bra att köpa en ny soffa. Ska flörta med mormor så hon kankse vill byta soffa med oss, fast jag vet att hon kommer vägra. Om jag inte övertalar henne att ta hem den nya soffan som står i stugan och ställer dit våra möbler. Smart där.. Rent teoretiskt så har jag råd att köpa ny soffa och två fåtöljer men inte rent praktiskt.. Måste spara till sommaren.. Hoppas jag får massor av pengar i julklapp så jag kan byta ut möblerna.. Vore så jäkla skönt!

Igår var mamma och jag uti birsta, vi köpte bara lite småsaker.. Bland annat en ny lekgrej till ylva som hon fick imorse.. När hon låg och gnagde på grejen pep den, som de flesta hund leksaker gör. Ja tror hon låg helt förstenad i säker 20 sekunder innan hon sprang därifrån. Hon har inte vågat gå dit sen dess.. Hon är lite fjantig den där hunden...

Ska strax väcka sömntutorna och gå ut med ylva en sväng..
Pöss!
image43

Lördag

0 Läs mer >>
Imorse halv nio började isa och jag med vårt projektarbete. Hannapanna var tyvärr sjuk. Vi gjorde lite nytta sen sprang vi runt och städade och gjorde fint , samt satte upp några tavlor. Kalas de. Runt halv tolv fick vi nog och tyckte vi hade gjort tillräckligt för dagen så då gick vi hem.

På vägen hem gick jag och tyckte synd om mig själv för att de är så jävla svårt att gå upp och ner till och från stan, halt är bara förnamnet. Men tur som man har kom robin ner körandes för backen vid höglunda så då vände han och skjutsade hem mig. Och han hade precis vart hemma och gått med ylva så de slapp jag också.  PERFEKT!

Nu sitter jag bara och myser. Tror jag ska fundera ut några fler julklappar. Vi vet bara en, än så länge.. Iof är det ett tag kvar men jag längtar till jul så de känns mysigt att börja. Ja brukar inte direkt längta men nu gör ja de?! Jaja.

Puss på ylva och robin+...

image42

Projektet är igång

0 Läs mer >>

image41
Se fritjof.bilddagboken.se
Toyota Corolla T-Sport till salu

Toyota Corolla T-Spor...

0 Läs mer >>
Skönt med fredag. Har iof inte haft den mest anstängande veckan men det är ju skönt för alla som jobbar och sliter, iaf de som har turen att arbeta på ett jobb med helgledighet.
I måndags och tisdags var det apu, men de var vi inte dirket 100 på eftersom ingen sagt något om de, iaf inte de sista veckorna. Ehm, i onsdags stod det projekt arbete och valbart på schemat. Men eftersom vi inte hade kommit på något projekt ännu och vår valbara kurs är avslutad innebar det ännu en till ledig dag.
Men veckan har ändå inte vart toppen. Jag har haft så ont i huvet, har tilloch med vaknat mitt i natten av att de gjorde så ont. Gick inte att käka alvedon heller för de ville inte stanna kvar. Hur som, nu mår jag bättre, även fast jag inte riktigt vaknat ännu. Inte Ylva heller, hon ligger på fällen och sooover.

I helgen måste vi till birsta och köpa massa små grejs. glödlampor, ajax osv. Sen ska vi på middag hos Robins farbror och faster. 
Ikväll måste jag nog vara snäll så robin följer med till njrunda och hämtar mitt bankkort. Vill inte köra själv när de är sånt här väder, tänkt alla dårar som kan köra in i mig då.. like bra att robin kör så han inte blir arg på mig om de händer nått med bilen..

Får se om jag orkar skirva nått på den där jävla uppsatsen sen också. De är ju så tråkigt att vara så där seriös. Skriva analys och blablabla, jamena hur ska jag kunna veta varför hitler gjorde som han gjorde och varför kriget blev som de blev?? Och eftersom jag inte tycker att jag kan så mycket om sånt där vuxetseriös grejes så borde jag inte ens FÅ skriva en analys. Hela uppsatsen är säkerligen helt felskriven, men eftersom den är på 8 sidor borde man väl få godkänt ändå? tkr iaf jag.. ;) 

När snön kom för några dagar sen tyckte jag faktist de var rätt mysigt, för jag vill julpynta och fjanta mig. Men sen kom jag på varför jag alltid blir så less när de kommer snö. Jo, för de blir alltid sånt jävla slask och skorna blir dyngsura. Men nu verkar de snö riktigt därute. Ylva lär väl bli sjövild sen när vi går ut och då gäller de att hålla i kopplet HÅRT!
Måste fundera vad vi ska köpa till alla i julklapp. Helst skulle jag bara vilja att alla ska köpa till robin och mig och vi slipper men då är ju hela konceptet kört i botten. Kom på att vi skulle önska oss en soffa men de låter säkert för dyrt. ( har dock räknat ut att om alla lägger ihop pengarna så får man en riktigt fin soffa) Eller så kan vi ju vänta med de tills vi vunnit på lotto. 

Nu får de vara nog, ska ta en kopp kaffe till och se klart på MacGyver. Hej  

Lång kortvecka

0 Läs mer >>
De känns som att de kmr bli en tråkig dag. Ska städa kylen, för de tkr jag att alla vi i världen gör för sällan. Tror jag ska kolla va vi har för skit i skafferiet också. Tråkigt! Samtidigt måste jag tvätta och diska.. Låter som de har vart ett bombnedslag här men så är inte fallet. Jag kan bara inte hålla städat längre än 2 dagar.. Lite hjälp får jag ju såklart med nedstökningen av Ylva, som kommer in med massa lera och skit och de är samma med robin! fel att torka av skorna?!

Rrrroligigaste dagen på länge! Nu ska jag göra varm choklad med grädde och sätta igång med nått av de tråkiga.. Önskar vi hade råd med en slav som kunde göra allt jag sa den skulle göra ist.. Bläblä... Puss hej

Städobert