0 Läs mer >>
Jaha ja, första dagen med lektion vare idag. Helt okej, fick dock ont i huve mot slute, inte van att tänka så mkt ;) eller skratta för den delen. Efter skolan åkte jag hit till macken och jobbade lite sen åkte jag och tog in mammas gangster hästar.. Efter de åkte jag tillbaka hit och nu jobbar jag lite, eller njaaaa, mamma har problem med pumparna som vägrar kommunicer med kassan så jag är väl bara back-up.. ÄÄsch nu kom de massa folk.. måste gå. puss hej

onsdagen

0 Läs mer >>
Ibland känns allt bara bra. Typ som nu. Jag har tänt tusen ljus, dock så går robin och blåser ut som på en gång ?!?!? Men iaf, de är mysigt som fan. Mörkt ute och ljus inne, åh underbart!
Jag är kär i Robin och han är världens bästa tycker jag. Jag har precis klippt han så nu är han riktigt stilig igen.

Medans vi satt och åt satt han och hoppade med benet så där jävla jobbigt som han alltid gör, sen reser han på sig och går en sväng i lägenheten. Gå och sätt dig och ät igen säger jag då självklart. Till svar får jag,
: meeen jag är så rastlös i benen, ja måste se på tv. ????!?!!!? Snacka om knepig kille?! Mmmmoooooooaaaaaaa Puss nu ska jag prata lite med hanna och poppa lite popcorn ;) mys hej

mys, tisdag, bra

0 Läs mer >>
Kom precis hem efter att ha jobbat lite. Dock bara från runt halv sju till 10. Ska jobba hela helgen och sen börjar skolan, då ska jag iaf jobba varranan helg. Men jag kan nog klara av några kvällar och sånt också. Och med den stigningen av min ekonomi betyder de att robin och jag troligen funderar på att köpa en lägenhet. Får se, som sagt men jag har hittat ett objekt som jag är så jäkla sugen på. Men de är inget aktuellt än på några måndader.

Igår var mamma jag och robin och myste men 5 ½ veckors flat vaplar, 10 st små bäbisar. Fyfan va söt dom är, som felix fast miniatyer. Mmm man vill bara äta upp dom allihop.

Ska leta vidare på nån lägenhet och hund nu.
Puss & kram!

Fredagen den 24 aug

0 Läs mer >>
Jag håller på att dö, inte bokstavligen. Men dock ändå.
Jag saknar Trolle och Mia, de fanns ju inga bättre. Jag är så fruktansvärt frestad att köpa en katt. Eller åtminstånde ta hem Frasse. Men han vill väl såklart bo hos mamma och mamma vill nog inte släppa iväg han hit, till en lägenhet. Meeen ja vill verkligen ha en katt. Hundar gillar jag egentligen inte ens, BARA FELIX. Men Felix är inte som andra hundar. Han är mer som min prins som är världs bäst! Ärligt talat, han är nog bara instängd i en hundkropp eller nått. Hur som, de skulle ju kunna gå bra att ha en hund här hemma, men jag vill inte ha en stor, de vill ju självklart Robin. När mormor flyttar till nått hem för tjatiga tanter måste han ju ändå bo här med oss. De blir nog mysigt.

Men tänk om Robin hade tålt katter, då hade jag tagit hem en på en gång. Nära till skogen och allt, hur bra kunde de bli?

Nog om dä.
I går va vi uppe i hsand och hälsade på fröken :D De va skit kul, verkligen. Snart börjar skolan och då ska vi träffas jämt ;) (ÅÅHNEJ ; ) ) Fan va kul !

Måste försöka få i hop några pengar så jag kan åka ner till Linda och hälsa på i hennes nya lägenhet. Men eftersom jag ska börja jobba helger och kanske nån kväll på macken så ska de nog gå bra.

Nu ska jag börja rulla biffar, iaf snart, när Robin kmr hem med köttfärsen.

Puss & kram!

Kissen!!

1 Läs mer >>
Imorse kl 9 höll jag på att bli upp tvingad, men vaaarför ska jag ner till stan då? Sen gick de ju obra att somna om igen. 12 ringde mamma och väckte mig, börjar jobba kl 3 idag och jobbar till 10, helt själv. De vill jag iiiiinte! Men mamma får ju en semesterdag iaf. Så nu ska jag skynda mig och duscha å sånt sen åka ner till stan efter tjat, och ge herrn en puss sen fara till kvissle och jobba. Älskar dig Robin...

Puss & kram!

Fööööör tidigt!

0 Läs mer >>

Ett snabbt inlägg får de bli.
Jäklar va dum man är alltså!? hur kan 35,5 minus 31,5 bli 3,5! haha i och för sig var tanten lika dum som mig så de spelar ingen roll.. men de är lustigt! aaaaaaaaaaaja back to work! dock vill jag hem nuuuu

Puss på min Robin!

0 Läs mer >>

Jag skulle behöva åka ner till stan, meen ja orkar och vill inte. För gud så tråkigt!

Förra tisdagen klippte jag mig. Men dum som jag är så vill jag ha det kortare och en annan färg, så på tisdag klockan 9 ska jag klippa och färga de lilla håret som är kvar efter förra veckans frisering.

Ikväll ska jag tjusas med ylra, trevligt! Har dock inte besämt om jag har nån lust att vakna bakis eller ej imorn. De återstår och ses!

Och gud va snyggt och fräsch det blev här hemma efter vi möblerade om. Riktigt bra!

Puss & kram!

vart är solen och vär...