1 Läs mer >>

Idag har det vart en riktigt härlig fredag. Den började med att jag försov mig ordentligt så jag fick stressa järnet för att hinna fixa nya frisyren som ska fönas och läggas perfekt, och samtidigt få i Oskar frukost innan dagis. Eftersom han slutat med välling så ska han ju få i sig typ en smörgås, yogurt + mjölk för att inte gå till dagis hungrig. Och det tar sin tid... Och kladdigt blir det. Imorse for hela drickyogurten ner i hans byxor för att sedan smascha ut över halva köksgolvet! Jippie!

Dagislämningen gick iaf bra. Helt klart bäst hittills. Riktigt skönt! Särskillt då han kommer börja få längre dagar på dagis nu till veckan. Hoppas att han börjat förstå att han alltid kommer bli hämtad och att han alltid ska hem igen. ♥

Klockan 10 var det dags för utbildning igen, på nya jobbet. Stannde även kvar en stund och fick ta några kunder så jag iaf vet hur sjutton man tar betalt. Kan ju vara en fördel då jag snart börjar.
Hämtade lillemannen vid 2tiden och då tog vi en härlig prommis hem för att fika mellanmål och leka. Herregud som vi busade. Och som han skrattade. Ibland när vi leker och han skrattar så han viker sig tre dubbel så kan jag nästan börja grina. När han garvar så där och bara tycker att livet leker så blir jag så glad och kan inte förstå hur en sån liten människa kan vara så fantastisk och dessutom min Min lilla Oskar!

När Robin kom hem efter jobbet for jag tilllbaka till jobbet och när det var dags att stänga bjöds det på rosa bubbel, roliga historier och skratt. Nu har vi vart och käkat lite soppa och druckit lite vin och vinkat hejdå till Yrla, vars jobb jag kommer ta över + min fina barndomsvän♥

Precis landat i soffan nu med en kopp te och lite choklad. Uppskattar att jag har någonting att komma hem till. En pojkvän som står i duschen och världens finaste son i sängen ♥

29 okt

2 Läs mer >>

Ytterligare en dag på jobbet. Bra det. Om en vecka jobbar jag första dagen på nya. Pirr i magen! Ska bli så skönt när första tiden är över och allt bara rullar på. Än så länge har jag lärt mig att allt jag gör med mitt hår är fel fel fel. Så nu gör jag lite rätt och lite fel, som en liten kompromiss. Nu måste jag sluta tänka på hår och skynda mig att stryka min skrynkliga tröja. Hörs

27 okt

3 Läs mer >>

Se, min nya och perfekta haircut.
Nu ser jag ut som en i gänget, frisörgänget!

26 okt

2 Läs mer >>

Imorse var jag med på en utbildning på nya jobbet. Ibland känns det lite som att vi talar olika språk, jag och alla frisörer. Jag menar vad är egentligen memetisk kaviarkoncentrat och vad har den i mitt hår att göra? Lite fick jag väll in iaf. Jag lyssnade med alla öron jag hade och sög som en svamp och försökte komma ihåg vart enda ord. Hade till och med anteckningsblock, som dock låg kvar i väskan i personalrummet, men tanken var ju god. Vi kom fram till att mitt hår är toppen bra :) Som att klappa en len katt tyckte ena nya kollegan när hon klappade mig på huvudet. Mjao!

Därefter var det jobb. Även om jag hade tagit ledigt och hade hoppats på att få hämta Oskar på dagis. Men jag tycker det är rätt självklart att ställa upp när det krisar. Oskar kommer ju hem iaf. En rörig dag med skratt och massor av ny kunskap. Inte fy skam så här på en lördag. Ny duschad sambo har jag strax också. Bara det hade ju vart ren lycka enda fram till jul!

Imorgon ska jag klippa mig, om jag inte missuppfattade det hela. Spännande! Jobb hela dagen efter det...

Gick ut hårt med en kopp pluggte

Laddade bordet med ljus

Upprepning samma kväll ska tydligen få infon att stanna kvar

Kände att tekoppen räckte längre än koncentrationen.
dags att sluta läsa när ögonen går i kors?

25 okt

6 Läs mer >>



24 okt

1 Läs mer >>
det här har kag längtat efter! skratta så tårnarna rinner och pissa varrannann minut. nu ska vi gå och leta reda på en god moschito . n PÖSSS



graaatttiisss älskade HAAAANNNSAAAA!!!

23 okt

1 Läs mer >>

Jag kan inte släppa det. Vilken långsam vecka!!!! Det ser ut att bli en riktigt fin dag iaf. Det ger energi!

Idag gick Oskar och jag till dagis. Kallt som sjutton men skönt med frisk luft som väcker. Tanken är, att när jag börjar på mitt nya jobb, ska jag först promenera bort med Oskar till dagis och sedan fortsätta ner till stan. Mitt i vintern. Känns kanske lite optimistiskt när jag fryser redan nu. Jag bör nog inskaffa en super overall till Oskar och en super jacka till mig så vi inte fryser ihjäl på våra morgonprommisar.

Hoppas mitt nya jobb kmr igång och känns rätt riktigt snabbt och att alla problem går att ordna till något vi iaf fixar. Blir knäpp av att vänta! Men snart drar jobbet igång och då kanske jag kan pusta ut :)

Oskar med sin racerbil

21 okt

3 Läs mer >>
Visst är det härligt när man vaknar och känner sig helt förstörd och överkörd. Tandvärk som tydligen gör ont i hela kroppen. Har precis ätit alldeles för mycket choklad och känner nu att det kanske inte hjälpte det hela? En hel natts sömn vore inte fel, kanske fullt möjligt nu när Oskar äntligen börjar piggna på sig.

Dagis hade gått jätte bra. Det känns riktigt skönt! Hoppas han får vara frisk ett tag nu. Gärna hela livet :) ♥

Imorgon efter jobb och middag ska vi till Hanna och Daniel. Då blir nog Oskar glad :)

Fyra dagar kvar nu, sen helg! Orkar vi Eleni? ;)



19 okt

1 Läs mer >>

Oskar har åkt på öroninflammation. Skit också! Nu äter han penicilin och ipren för det onda. Jag har ringt vårdcental och sjukvårdsupplysning sedan i torsdags och fått till svar att det inte finns nån doktor som har tid för Oskar och att det bara är en förkyldning som ska väntas ut. Imorse ringde Robin vc och hon tyckte vi skulle åka in så en läkare fick kolla. Och mkt riktigt var det mer än en liten förkyldning. Inte undra att han haft så ont!

Antar att det blir samma visa igen nu på dagis. Som att börja om från ruta ett, för tredje gången :(

Så fort Oskar somnat har Robin och jag en del att ta tag i. Hade helst sluppit och önskat att problemen inte existerade men nu är det bara sätta sig och fundera. Sen får det vara slut på problem! Det är allt utom rättvist annars!

 

16 okt

3 Läs mer >>

11 okt

1 Läs mer >>

Kvällsbus och dans(?) i säng

11 okt

1 Läs mer >>
Åh grattis Pernilla och Robin! Vilken liten skatt :D

Linda och jag vräker i oss kinamat. Så gott! Oskar har vart helt galen fram tills nu då han stoppats i säng. Mer mys och soffhäng med syster nu♥







10 okt

1 Läs mer >>

Nu är Oskar ensam på dagis. Jag var bara kvar en halv timme idag och vilken skillnad det var mot för i måndags när jag var med honom. Han började gnälla redan när han såg dagis och hela stunden inne när jag tog på honom varma utekläder men så fort vi kom ut blev han glad. Han gick till och med före mig och hämtade lastbilar. När personalen tyckte att jag kunde gå hem förstod han det på direkten. Att barn förstår så mkt!? Iaf, skrikkalas ala Oskar och ont i hjärtat ala mamma. Nu är han säkert lugn där borta. Gammelmormor hämtar idag. Det tycker han säkert blir kul.

Ikväll ska jag hämta syrran på tåget. Så imorgon följer hon med och lämnar Oskar på dagis. Det blir bra! Skönt med lite sällskap vid lämning.

Bäst att göra lite nytta nu innan jobbet. En månad kvar nu på Guldfynd. Tråkigt att sluta men spännande och utmanande med något nytt.

Donkar tidigt på morgonen!

6 okt

2 Läs mer >>
Idag var det extra skönt att komma hem. För idag har det vart en upp&ner fram&tillbaka dag. Bara strul i "hjärnkontoret" ;). Skönt att det snart är en ny dag med nya kraften.

Fast det är inte utan att jag gruvar mig för morgondagen. Lämning på dagis! Jag har ont i magen redan nu. Igår kom Oskar tillbaka till dagis efter två veckor hemma som sjukling. Vi fick väll inte det bästa bemötandet när vi kom och inte heller bästa pratet innan vi gick så nu känns det bara jobbigt. Oskar var helt förstörd och ville absolut inte vara där. Så jag stannade kvar med honom och sedan fick han följa med hem innan lunch så jag skulle hinna på jobbet. Idag fick mamma vara med honom fram tills sovstunden sen var han faktiskt ensam. Det hade gått bra så jag hoppas det bara var en liten protest där i går. Men jag vet inte, känns tufft det här med dagis.

Blir så irreterad och ledsen när de på dagis inte verkar tro att vi vill Oskars bästa. Men ingen vet ju hur vår situation ser ut så hur kan dom ens uttala sig. Robin tycker jag överdriver. Jag har aldrig hoppas så mkt att han ska ha rätt och att jag bara hakat upp mig och missuppfattat allt.

Ikväll när jag kom hem var Robins farmor och farfar här. Farmor hade bakat bullar, med extra mkt pärlsocker på, precis som hon vet att jag vill ha det. Riktigt goda!!!

Nu ska jag njuta av min ensamma stund. Robin på tränig och Oskar i säng. 200g choklad kaka och en stor kopp te! Kan det bli bätte en tisdags kvälll :D


5 okt