2 Läs mer >>
Vår klass måste vara den sämsta nånsin!!!! Hanna och jag kommer som bestämt till halv 9 och vad möts vi av? Ett tomt jävla klassrum!!!!! Sjukt besviken på alla. De lustigaste är att ingen kan dansfan som vi ska dansa och ingen kan talet som vi ska läsa upp imorn på lärarmiddagen. Herregud, fel att ställa upp.. Johan var den enda som kom, men nu gick han med så vi är ensamma iiiigen.

Fan, man borde ju skita i allt precis som alla andra gör! Aldrig ställa upp på nån annan...

Nu ska vi iaf gå och shoppa skor för alla slantar! Hejs

Måndag

1 Läs mer >>

Nu har vi historia och vi ska avsluta sista uppgiften. Behöver jag säga att det känns skönt?

Igår ringde hanna, : Fridaaa, vi ska på Rod Stewart! Efter renoveringen på skolan som jag, isa, hanna och johan gjorde sa lärarna att vi skulle få en fika, eller typ middag. Schysst tyckte vi. Men nu har över ett år gått och ingen hade sagt nånting om nån middag. Men så igår, då fick vi biljetter till Rod. Haaha grymt! De ska bli så roligt!!!
Jag är dock osäker på om jag kommer att kunna leva efter de här veckorna. Hoppas på det bästa ;)

Nu ska jag nog börja göra klart.. Hejhej

image102

Onsdag

1 Läs mer >>

Ny vecka, nya tag.
Idag har vi dansat och nu väntar vi på att Isa ska kommer ner till sundsvall så vi kan äääääta.
Jag har nog inget mer att tillägga. Jag gör det en annan dag ist..

image101

Måndag

1 Läs mer >>

Vinter igen!

Nu är det inte långt kvar. Jag skulle gärna fortsätta att komma till skolan och umgås med min klass. Så känns det just nu iaf, men man blir väl säkert van att jobba. Det ska bli skönt att få två inkomster för robin och mig också. De kommer göra skillnad kan jag lova!

Jag måste verkligen ta mig ner på stan och kolla efter en studentklänning. Jag orkar inte gå på stan! Det verkar som vissa är bosatta där, sjukt! Jag tkr det är fånigt. Jag går hellre i en kohage och lyssnar på fåglarna ;)

PÖSS!

image100

Måndag

2 Läs mer >>
Sommar och sol, kär och galen! Behövs det nå mer? Det tvivlar jag på..

Jag är i gamla lägenheten nu och tvättar, för tredje gången idag. Jag åker som ett pendeltåg, fram och tillbaka. Grannarna måste tro att jag är rastlös!

Fasen, på måndag har jag tid till tatuering. Men vad ska jag göra?? Jag har bestämt mig 10 gånger, sen har jag ändrat mig och nu känns det bara fånigt eftersom jag inte är säker på vad jag vill göra! Känns onödigt att göra en liten, hellre stor. Meeen då vill man ju gärna vara säker!!! Ett tag sa robin att han ville göra likadan som mig, haha då vart man ju rörd. Men kort därefter ångrade han sig eftersom motivet var för tjejigt. Och nu, sjävklart, har även jag ångrat mig.Så jag vet inte, men det lutar nog åt att jag skippar alltihop!
image99
Nu ska jag vidare till grönviken och hämta Robin och Ylva, som jag älskar över allt i världen!!! PÖSS

Lördag