0 Läs mer >>

Jag har tänk på en grej, hurrni!
Alla tkr man ska vara så jämnställd och dan. Men när ständigt kvinnor uppmärksammas för att, bara för att ta ett exempel, vara egen företagare blir ju jämnställdheten ojämn. Eller tänker jag fel? Ständigt så hör jag att kvinnorna gör det så bra som jobbar och sliter, men so what? det gör ju männen också! Jag tkr vi ska hålla oss till köket och tvättstugan, där hör vi hemma. Okej, man kanske inte behöver vara så drastisk! Men jag tkr iaf att männen som sliter arslet av sig ska få lite tummar upp också. Äh ja vet egentligen ingentnig om de här ämnet, rätt dumt att ens yttra mig men så brukar jag göra. Prata om nått jag inte har en aning om egentligen.  Och nu när jag tänker på det så är det ju så en pratstund kan komma till och i slutändan kanske jag har lärt mig nått! Fast, egentligen har jag nog alltid rätt :/ 
 
Heja mannen!

fortfarande lördag

0 Läs mer >>
Just nu finns det inget att göra här känns det som. Mamma säger att hon brukar städa eller möblera om på hyllorna när det blir lite folk. Men äh, om jag gör de vad ska hon då göra. Säkerligen massor av annat men just nu håller jag mig till den bra ursäkten.

Imorn kommer äntligen robin och ylva hem också, de ska bli mysigt. Jag gillar inte att sova ensam, även fast jag slipper bråka om att jag vill ha alla täcken så är det skönt att ha en räddare i nöden om en tjuv eller ett spöke kommer. dom kommer hemskt ofta hem till oss förstår ni. Faaast, aldrig när robin är hemma. Konstigt de dära, men dom känner väl på sig, antar jag!

Trevlig helg!

Lördag

0 Läs mer >>

Jag har tänkt på en sak, inte länge men ett tag iaf. Vi som jobbar på mackar överallt i världen borde ha tystnadsplikt. Ja, på riktigt. Tänk annars va folk skulle få skämmas om man berättade för nån hur dum dom är. Jag menar så klart inte dumma som i att dom säger dumma saker och slår oss utan att dom är korkade så man tappar andan. Det är inte klokt!
"Jag läste att det ska vara 12 kg i mina däck!" Själv har jag läst att elefanter flyger till jobbet!
Äh, dåligt exempel för att få er att förstå vad mkt dumt man måste lyssna på här. Jag skriver när jag kmr på nått bättre, för just nu fick jag torka på den fronten. Typiskt, precis när jag ska skriva om det så glömmer jag ALLT! Men livet går vidare.

Nämnligen så går livet snart över till en lördag och då ska jag visa vår lägenhet. vi skulle behöva en som nappade nu, på sekunden. Håll alla tummar!

Om 1½ timme får jag stänga. Hem och hopp i säng!
Puss & kram

15+1 idag

None

Fredag

2 Läs mer >>
Back to work, efter 2 lediga dagar..

Igår packade Hanna och jag bilen med massor av glatt humör och for raka vägen mot Härnösand. Väl framme funderade vi på vad vi skulle göra där?? Vad gör man i härnosand, tänkte vi för oss själva. Efter en stunds knak och brak kom vi på att vi kunde ju kolla om Isa ville vara med oss. Mkt tjat och bedjande senare sa hon äntligen "okej". 
Tur för oss, vad hade vi annars gjort. 
Äääh, vad jag hittar på. Hanna och jag, lika sura som vanligt, åkte en kurvig väg och kom efter en lång stund fram till Isa som självklart väntade oss. 

Kvällen var hur mysig som helst, med italiensk mat och te senare på kvällen hemma hos "familjen isa" blev det oslagbart. Nästa resa blir till Umeå! De ska verkligen bli roligt!! ♥

Imorn ska vi på lägenhetsvisning, dock lär vi inte ha en större chans att få den eftersom det troligast blir budgivning. Fasen att alla skulle se den innan vi hade slagit till. Men men så äre.

Ha de fint    

Onsdag

0 Läs mer >>

Enda dagen med sol och jag jobbar. Typsikt!

Jag hatar att öppna här på macken. Jag vaknar flera gånger från och med 3 snåret och kollar på klockan. Lika nervös varje gång för att försova mig och inte hinna hit till 8. De roliga imorse var att jag inte hittade nyckeln, vilket är jätte bra av mig.  Så de var bara för mig att fara hem till mamma och väcka henne. De kändes super bra, verkligen :P Hon tänkte nog " vilken oansvarlig unge jag har uppfostrat". Men de här med att hålla reda på grejer har aldrig vart min starka sida. 

Nu ska jag gå ut och kolla va de är för fel på sedelautomaten. Kul jobb! =D

Ha en trevlig helg 

Lördag