0 Läs mer >>




Nu ger vi snart upp. Vart har alla fina bilar tagit vägen. Omöjligt uppdrag. Jag har bläddrat igenom varenda bil på hela blocket snart. Nu är jag billess. Typiskt att man föddes kräsen....

Sov gott! Imorgon ska vi vara lediga, njuta samt provköra bilar. Puss

30 juli

1 Läs mer >>

Regnig sommarkväll i juli ♥

29 juli

2 Läs mer >>

Idag kom jag hem från jobbet alldeles lägligt till att det började regna. Medan jag låste cykeln kände jag hur himmlen tänkte öppna sig. Perfekt, slapp bli blöt :)

Oskar och jag satte oss på balkongen och såg när regnet började ösa ner. Häftigt tyckte Oskar! Det är skönt att han fortfarande är ganska lätt road.

29 juli

2 Läs mer >>

Finaste Oskar på sin pappas axlar

Fotot har Oskars farfar Pelle tagit :)

28 juli

0 Läs mer >>

Intensiv dag! Tur den var kort af. Jag är så trött på tanter så ni anar inte. Tror dom verkligen att jag gör mitt jobb effektivare om jag ska stå och höra på gnäll och suckar. Stanna hemma!!

Efter jobbet var Robin och jag och provkörde en saab på en bilfirma. Så nu kan vi stryka även det märket från listan. Här snackar vi stenålder trots ny årsmodell. Trist, vi som var lite inne på en sån. Tills vidare är det cykel och skjuts som gäller :/

Imorgon när jag slutar ska Linda och jag ta oss en redig shoppingtur samt matbit. Dagen ska vi avrunda med premiären av trollkarlens lärling. Det blir hur bra som helst!  

Moster Linda & bäbis Oskar

27 juli

3 Läs mer >>

Hej mitt i sommaren!

Kämpig dag idag på jobbet. Mycket folk och ny personal. Det kändes skönt att låsa och gå därifrån vill jag lova er. Imorgon blir det kort dag igen. Tråkigt men ack så skönt ;) Intensivt men kort!

Oskar växer så det knakar. Han är verkligen stor nu. Snart bara en månad kvar till dagis. Det ska bli riktigt roligt att se. Han kommer verkligen utvecklas nu de kommande månaderna. Min fina Oskar!

I lördags efter jobbet bestämde vi träff med Eleni och Patrik hemma. Grill + bio blev det. Härligt sällskap och god mat, mm mycket bra! Oskar delade säng med sin farmor. Första gången. Men det gick såklart bra. Propellern vår ;) På söndag for linda mamma och jag ut till birsta. Där väntade resten av sveriges invånare. Iaf, det jag vill komma fram till är att Oskar fick en egen eltandborste av mig när vi kom ut till alnön sedan för att hämta honom. Gissa om han älskar mig =)

Nu måste jag fortsätta billetandet.. Imorgon kommer några och förhoppningsvis hämtar vår mondeo. Och nu finns inte en bra+snygg bil i sikte....

26 juli

3 Läs mer >>

Sommar 2010



Båda bilder, foto min syster Linda  ♥
Nu får jag väll stryk av storasyster för att jag tar bilder utan lov. Men de var så otroligt fina så det är det värt ;)

8 juli