1 Läs mer >>






Fredag

2 Läs mer >>

Idag jobbade jag halvdag så då passade vi på att åka till badhuset. Tillslut var det bara vi kvar i hela simhallen :) när vi kom hem var vi helt slut, alla utom Oskar som cyklade iväg med kompisar.... Han får aldrig slut på energi han....

På torsdag är vi lediga o då ska Oskar få köra cross på banan i njurunda :) det blir kul! Och snart börjar simskolan också... Bara massa skoj innan sommarlovet!

Vi fyller dagarna allt vi kan, men så sover vi jäkligt gott också ;) hejhej

Måndag

2 Läs mer >>

Efter nattning av mina små skruttungar tog jag en sväng till mitt nya favvoställe här i matfors, Kvällsjön! Vilket paradis... Det enda man hör är fåglarna o det enda man ser är vatten, fina hus o åkrar :)

I helgen är vi lediga o Robin sticker till skogen o övar :) trevlig helg!

May. 22, 2014

1 Läs mer >>

Oskar o jag har precis landat i soffan. Jag har skurat ur båten nu efter jobbet o Oskar har cyklat med kompisar på gatan... Det är verkligen lyxigt att kunna vara ute på gården till sent på kvällen.

Nu har Oskar önskat popcorn, så det är bäst jag sätter fart.... Trevlig helg

Fredag

0 Läs mer >>

Oskar njuter av att bo i hus... Det gör såklart hela familjen men det är nog allra störst skillnad för honom. På helgerna är han ute från tidiga morgon till sena kvällen o på veckorna hela eftermiddagarna efter dagis... Massor av kompisar har han på gatan också :)

Blir klent med bilder på just Oskar, eftersom han enbart är hemma när han ska kissa eller äta :p

Just ja, sa jag att hus är grymt! Sån jäkla frihet. Är så glad att mina barn kan växa upp i hus!

Grymt att bo i hus

2 Läs mer >>

Hoppsan, förra inlägget är ett par månader gammalt och har tydligen inte kommit iväg... (Under april vabbade vi inte en enda dag, woooohooo :) ) dags att uppdatera blocket lite nu då kanske! Skitongarna växer så man hör det knaka! Gatans gangsters....

Liten bildbomb

0 Läs mer >>

Nu har vi varit hemma med magsjuka i en evighet. Precis när det känns som Isak ska bli bättre så visar han motsatsen. Den enda som mått bra är Oskar. O han stackaren får inte gå på dagis eller gå till kompis bara för lillbrorsan är dålig. Orättvist är ju bara förnamnet!
Idag har Oskar iallafall hjälp mig att skura deras rum eftersom det hände en s.k olycka över hela jädra golvet imorse. Han är så klok. "Jag ställde upp stolarna också, uppåned på bordet. För så gör dom på dagis!"

Idag skulle Robin åka o köpa en tvättmaskin efter jobbet. Den som följde med huset har gjort sitt. Så det blir veckans krafttag, tvätta en maskin tvätt.

Om fyra veckor kommer nya köket. Tanken var att vara förberedda o klara för montering men det är nog bara att glömma. Kanske sätter Oskars födelsedag i feb som ny deadline istället.

Bild från när Oskar o jag var på gladiatorerna :)

Vab dag nr 300