1 Läs mer >>
Hallåj!
Vilken vecka, helt slut. Massor att göra, men inget som blir gjort!? OBRA!  Måste verkligen plugga historia. Hatar proooov..

Idag hade jag och malin våran idrottslektion. vi var i badhuset. Det gick inte direkt tokbra vill jag påstå. Men vi skulle visst vara nöjda. Efteråt stannade hanna jag jens och kristian kvar och badade och fick lite dykinstruktioner. De var svin kul, vi skrattade till och med under vattnet. Roligt som fan. Efter bad, dusch och bastu fikade vi och sedan drog vi hemöver. Jag gick till hjärtat och robin som var en bit bort bara. Bra!

Äh bajbaj

Torsdag

0 Läs mer >>

Den här helgen har verkligen gått snabbt. Känns som jag nyss kom hem från skolan ju :/
Ifredags var vi på kalas, min tremänning Louise fyllde år. Det är så roligt att se hur stor dom blir. Känns som jag nyss var så där liten, men de är längesen nu. Därefter hoppade robin av hos en kompis och jag skjutade hem mormors syster och sedan åkte mormor och jag hem till ylva och felix och gick en sväng..
När jag kom hem igen var det bara skit och läskiga grejer på tvn. Herregud, är det inte typiskt. Så fort jag blir ensam så visas allt läskigt. Men jag hade tur för 11 började miami ink. Senare åkte jag ner till stan igen och hämtade robin. 

På lördag kom robins kusin Lucas hit. dom spelade tvspel och jag bakade :P Vi skulle åka pulka och grejer i solen men de vart inget av de. Istället for vi och åt mat hos robins farmor och farfar. Och sen, som vi lovat lucas och som han tjade om hela dagen så åkte vi till jessica och spelade wii. Där blev vi kvar länge, länge. Innan vi skjutade hem honom gjorde vi ett stopp till OK för godis och bensin påfyllning. Och ungefär så avslutades kvällen med lucas. Great! 

Nu ska jag se på filmen som går på femman. 
Vi hörs

image74image73

Söndag

1 Läs mer >>
Jo ni, jag kom upp imore. En halv timme tidiigare än vanligt, de var ju bra!

Nu har vi ljudmedier, bajs! Känner att jag vill kräkas på den här jävla kursen. Lekstugekurs!
Vi ska göra ett radioprogram nu. Och jag har inte en aning om vad ja ska göra om, jag kan ju ingenting.. Isa gör om modetjosan, hanna lutar åt dansprogram och jocke lär väl göra om kenneln som alltid ;) !
Bara vi här, som vanligt igen, dock kom två till nu. Great! Vart fan håller alla hus, förstår inte hur alla kan sluta komma så här ett halv år innan studenten!!!! aja dom får sköta sig själv.

PÖSS!
image67

Fredag

2 Läs mer >>

Idag är det Felix dag! Grattis bubbas...

Imorse var det efter-skolan-snack med pelle som gällde. De var bra för de som vet vad sjutton dom ska göra efter skolan. Men de vet INTE JAG! Eller jo de vet jag. Jag ska jobba och betala hyra för läghenheten så robin får vila sitt bankkonto :D Vore nice att kunna göra de för han..

På idrotten var de Isa och Hanna som hade sin ledarlektion. Dom var sjäklvart bäst, men vem hade inte trott nått annat. Aerobics och hip hop stod på schemat. Jobbigt som faaaan. Jag är osäker om jag ens kommer att kunna kliva upp imornbitti ( men de ska jag såklart). Nästa idrott är det malin och jag som ska hålla i vatten gympa?!?!? Får se hur de går med tanke på att vi aldrig gjort eller sett sånt :P Äh, de blir kul :D

Fan de känns så konstigt att skolan snart är över. Jag har alltid längtat tills den dagen för jag har tamme tusan aldrig gillat skolan men nu har det vänt. Jag vill inte vara utan eer!! ♥. Fast iof kan de ju vara rätt grymt om vi får jobb allihopan, eller kommer på nån bra skola och att livet börjar på riktigt. Tur att de är ett tag kvar ;) 

Nu ska jag läsa lite bloggar och dricka mitt kaffe. Hörs

torsdag

0 Läs mer >>
Idag har jag städat! Så nu är det rent och städat här, hoppas jag..
Imorse (klockan halv 2 då jag tyckte att robin borde kliva upp) gjorde jag våfflor?! Fast jag åt inte såklart, hatar sånt som smakar pannkaka. Jag har aldrig gjort våfflor så dom vart nog inte super kan jag tro. Men efter några våfflingar kom vi på att man kanske ska smöra järnet, de vart iaf bättre då.

Ikväll ska vi ut och äta med mamma och pappa. Jobbigt men gott. Runt 8 åker dom från njrunda och innan dess ska robin hinna duscha klä på sig, vara seg som alltid, och jag måste gå ut med ylva, kolla om hon kanske kan vara hos mormor PLUS åka och handla.. Just ja, torka håret måste jagh göra med :/ Trevligt.
 
Hejsvejs
image65
.

Lördag

1 Läs mer >>

Jag är så trött :/ Tråkigt.. Vi orkade inte ens göra mat idag, så pass äre alltså!
Kan berätta att de råder tatuerings-feber här hemma. Robin är sugen på en tredje och jag är redan sugen på min andra. Förjävligt att de ska vara så dyrt bara. Undrar jag bara vad vi ska hitte på att göra för motiv? Har inte en aning, så vi lägger nog de på hyllan ett bra tag.

GRATTIS Hanna till körkortet. Äntligen har vi de alla 3 ;)

image64

Fredag

0 Läs mer >>
Imorse försov jag mig, så då var de ingen idé att gå ner förrän tills efter lunch. Jävligt korkat att försova mig, men de händer väl de med ibland.. Runt 1 var jag hos tandläkarn och lagade ett hål, eller nått :/ bedövad blev jag iaf. Och den här gången fick jag två stick eftersom bedövningen tar inte på mig. Men efteråt, herrejössös.. Halva munnen är fortfarande bedövad, men borrningen gjorde ju iaf inte ont så de var ju great! Sen gick jag tillbaka på skolan och satt där en stund. Och sedan vidare till stan för att lämna tillbaka en klänning som jag fått av mormor... Nu är vi hemma allihopan, robin sover och ylva sover, jag väntar på att bedövningen ska gå ur så jag kan göra iordning kaffe.. Missa inte Las Vegas ikväll nu hörrni, de ska verkligen inte vi..

image62

torsdag

0 Läs mer >>
Nu är havla veckan avklarad och jag har världens huvudvärk. Jag är så jävla less på huvudvärkar så jag spricker snart. Alvedon plus 2 timmars sömn i soffan hjälpte inte, så vad gör man? Dricker kaffe och äter choklad, sedan sängen.

Äh, jag känner att jag inte orkar skriva mer nu :/  Ska titta på fredsstyrkan med robin nu. Puss
image61

Onsdag

2 Läs mer >>
Första riktiga skoldagen är nu avklarad. Vi började med en ny kurs med en ny lärare. Hon verkar kunna sin sak, mer ska jag nog inte skriva. Ehm, Sen klockan 2 vare bugg. Haha. Kul som fan med inte de lättaste vill jag lova. Men Isa lärde mig några trix. Ni vet, Isa är världsbäääst på de här med bugg. På riktigt!
Ja, sedan var dagen över och de var bara för mig att bestiga södra berget och ta en prommis med Ylva.
Efter duschen kände jag att jag vart på tok för nyttig och rört mig för mycket idag så jag var tvungen att käka choklad + cola. Så nu är jag åter på topp, som onyttig och fet. Great!

Innan jag ger mig för idag vill jag ge en varsin puss&kram till hanna och isa när dom läser de här. PÖÖSSS! Jag har en jäkla tur som har er :D
image60

torsdag

0 Läs mer >>
Helghelg & helg. Snart börjar iaf skolan igen. Tror jag, but you never know med jb så att säga..
Ikväll var robins familj här och åt middag med oss. Bra de.
Hur många dagar är de kvar nu då? Woooooooooooooooaaaa jo i över morgon smäller de.. Super att jag ens vet va fan de ska bli. Kom iaf på en ny i duschen idag, robin trodde på de! men jag hinner nog ändra mig igen?!
Jaja, trevlig helg! PÖSS

image58image57


 

Lördag

0 Läs mer >>

Idag har det vart en tråkig/ dum/ jävlandes dag. Vaknade med världens huvudvärk, men de var bara att ta sig i kragen och gå en sväng med Ylva endå. Resten av dagen städade jag, igen. Men de mesta har jävlats! Inge sällskap fick jag heller när herrn kom hem. Mat, sova i soffan flytta till sängen vart hans kväll. Men men...
De finns inte ens nått att se på tvn?!?! Skit dag. Tror jag ska gå ut med ylva och sova eller nått.. :/

Min min min prins! Världs bäst
image56

2 jan