0 Läs mer >>
Det är tråkigt hur allt har blivit. Jätte tråkigt. Var tilloch med lite ledsen på ögat där ett tag. Men pappa fixade de till de bättre och är stolt över sin Fritjof. Jag kan erkänna att jag är grymt bortskämd, alla har skämt bort mig ju. Men, ja vet att livet är orättvist och man ska kämpa tills de inte går längre! Aldrig ge upp och vara stor men också att ingen är mer värd än den andra. Pappa sa att jag skulle äta skit idag, de gjorde jag och de känns bra. Dock tror jag inte att de kommer leda någon vart, men tydligen skulle de synas/kännas i framtiden. De tycker jag låter bra.

Puss & kram!

( oooooooooooooj va sentementalt de vart !!!! ) DE BJUDER JA PÅ!

Sviken, men inte ovil...

0 Läs mer >>
Graaaattis till mig själv! Jag är så jävla nöjd, rent ut sagt. MVG i engelska B, inte illa. Jag blev så glad när Dimitrie sa de.
VG i mediekommunikation läste jag precis i ett mail. De va inte heller så pjåkigt.
B R A   F R I D A!

Efter skolan som slutade efter att vi lämnat in våra datorer så gick vi och åt lunch på stan. Efter de åkte jag och mormor på IKEA. Precis då vi kommit fram och parkerat ringer mamma och säger att hon kommer också. De va ju trevligt! Först handlade vi lite smått och gott sen gick vi och åt/fikade. Sedan gick vi på IKEA och shoppade lite grejer till mormor och jag valde några presenter till mig själv ( göött! ). Men sen vart de bråttom för då var pappa på Mazda och tittade efter nån fin bil och kära mor. Jag såg en på en gång, fast den gick inte för sig sa papps. Iaf, efter mycket om och med så halv bestämmde vi oss för en bil. MEEEEN ja höll på att bryta ut i tårar. INTE EN GRÅ!!!! En svart kunde ta 2-3 månader att skeppa hem från kina eller japan eller vart dom nu kmr ifrån. Efter en stund när vi hade kommit hem ringde tanten från Mazda och sa att allt va godkänt, allt som behövdes var mammas och min tillåtelse. Men tvär som vi är skrek vi nej! haha en grå bil ? nä då köper ja hellre en cykel till mamma. Så håller tummarna för en as fräscha Mazda 6 MPS! 

HOOOOOPPAS verkligen att Johan och Jocke klarar teoriprovet imorgon! Vore grymt. 
Varför heter det inte brä, bättre bäst? Varför heter bra med a och dom andra med ä?
Puss & kram! 

Bra Bättre Bäst

0 Läs mer >>

Provet idag vart lyckat, VG blev det. As kalas!
Fick VG i svenska B också, och jag är så nöjd för jag hade typ 4 mvg i olika moment. Fan va bra!
Gick på stan med hanna och isa en svängis också. Vart så häpen när ja faktist hade pengar på kontot ( dock inte längre) Köpte lite av varje, en parfym som linda och jag var och sniffade på i sthlm bl.a. Den luktar gott kan man säga.

Förrut när vi kom hem och hade ätit skulle jag städa lite i badrummet. Det dröjde inte länge förrn ja upptäckte att handdukstjosan hängaren stod helt fel och att nån hade vart inne med skorna på! Självklart trodde jag att de var Robin och jag tänkte precis gå ut och skälla på han men just precis då såg jag att vi hade fått ny-ställa-in-stryrka-och-värme-grej i duschen, samt att den var lagad! Gryyyyymt Norrvidden! Skickade nämnligen ett mail typ i söndags natt där jag skrev att duschen läcker. Och vipps så är den lagad. Snacka om bra.

Nu ska jag se på Room service och njuta av min cola ;)
Dodge-helg i helgen! wiiiiho, vi ska dit och dreggla samt kanske hitta en ny bil åt mami..

Puss & kram!

VG, yeeeah!

0 Läs mer >>

Sådär ja, färdig med min apu uppgift. Den blev sämst, bara en sida. Men jag kan ju inte bara sitta och skriva massa skit bara för att fylla ut. Plus att jag måste hoppa över intervjun eftersom mamma inte har tid och inte vet något. SMAAAART! Men eftersom Hanna och jag hade bland dom bättre tidningsanalyserna så hoppas jag ändå på ett hyfsat betyg, och just ja, ja ska göra bra ifrån mig på provet imorn också. De var iaf planen.

Idag ställde jag som vanligt klockan på 10, men jag klev inte upp förren halv 1. Jag mådde så jävla illa, dåligt alltså. Kunde intr ens göra iordning treo oc ta alvedon utan att hålla i mig i bänken. Feberiiish!. Fel att bara må as kalas igen. Hoppas jag är frisk tills imorn då provet är. Ja mena, eftersom jag ändå inte tänker missa de och vara hemma bara för att jag är sjuk så kan ja väl lika bra bli frisk. Tralalalala. Tror inte jag är så hes längre iaf, (vågar inte prata så högt om gubbarna på kontoret brevid skulle höra, höhö) Men iaf.

Värsta skolveckorna ever. Imorn har vi som sagt ( för hundrade gången) prov, sen slutar vi. Sen på onsdag ska vi lämna in datorerna och sen äre slut för den dagen. På torsdag kan jag inte tänka mig att vi har Mediekommunikation eftersom vi har gjort allt i den kursen, på eftermiddagen är jag ledig för jag är klar med desktoppen, slutligen fredag, då är det idrott klockan 10 sen är vekcan slut. Sen äre tamme tusan sommar lov i stort sätt.

Grattis till Johan på sin 18 årsdag !!! WIIIHOOO..

Puss & kram!

Skulle behöva diska g...

0 Läs mer >>

Igår när jag vaknade så var prinsen kvar hemma. Wiho, de va mysigt! Så dagen och kvällen kunde vi fortsätta att spendera med varandra. Vi for runt lite överallt, mamma skulle ha skjuts och så. Just ja, vi skulle äta middag hos mormor också. Haha, hon hade köpt kinamat. Iaf, hon hade hällt upp de i stora skålar, som hon sen ställde på en bricka. Haha, och när ja skulle lyfta ena skålen så får den andra ner på golvet/mattan. Haha hyfsat osmart brud! De dumma var att de va liksom den skålen som maten med mest såsgrejs var i åkte ner i golvet. Jobbigt, men de löste sig. Felix märkte inte dunsen, men kom senare och slickade på mattan. Hoho.
Senare på kvällen var vi hos Jonas. Halvtrevligt, men också halvjobbigt eftersom min röst kände för att försvinna. Inte så lätt att prata med folk på en fest om man inte har nån röst. Men Robin förstod de mesta av vad ja ville få fram så han översatte liksom. Sen klockan 2 skulle mamma och olsson ha skjuts hem. Efter de så trodde jag att vi skulle hem, men icke. Då skulle herrn åka och leta militärer över hela sundsvall typ Men till slut så kom vi hem.

Så fort Robin kliver upp nu ska vi åka till Alnö och hälsa på herrskapet där.

Puss & kram!

Home sweet home

0 Läs mer >>
Tror jag är febrig och jävlig nu. Hoppas de försvinner över natten. Har sovit i stort sätt hela dagen. Var dock tvungen att hjälpa mormor med Felix till veterinären. Men de gick snabbt, dock inte smärtfritt. Jag har aldrig hört Felix skrika sådär. De va fan hemskt. Men han var iaf friskt, de känns skönt!
Nu äter jag halsisar och glor på Robin som snackar skit om nån duktig musiker medan han gör töntkängorna blanka inför övningen i helgen.

Jag ska tare lugnt, bli frisk samt plugga till Mediekommunikations provet som vi har på tisdag. Ha en trevlig helg.

Puss & kram!

Klick!

0 Läs mer >>
Allt jag har att säga är, jäkla Robin!! Ni har jag också ont i halsen. Onödigt och dumt! Men det lär ju gå över, typ om en kvart eller så eftersom jag inte brukar vara så långvarligt sjuk.

Nu ska jag fixa kaffe och te.
Puss & kram!

Are we in this togeth...

0 Läs mer >>
Seg dag idag. Vi kom hem kl kvart i 5 i morse. Jamena då ska man ju minst ha sovit 6 timmar redan, så idag har jag vart trött, fast de fixade mamma. Robin och jag var hemma på solrosvägen och grävde bort jordgubbslandet. Jobbigt, i den här värmen!!!

Nu ska jag baka en rabarberpaj, eftersom jag passade på att sno nåra rabarber från mami.
Skriver mer sen eller så.

Puss & kram!

Godis Mix

1 Läs mer >>

Uppe med tuppen idag jag ;) Ska nämnligen till mamma och rensa ur förrådet och altanen, samt möjligtvis måla massa. Sedan ska vi till mormor för Anita, Nille och Linda samt vovvsingarna kmr idag. De blir kul! Synd att de är så kallt ute bara. Men men de funkar ju.

Igår, fasiken va kul vi hade. Vi åt gott som bara den alltså, och skrattade som galningar. Riktigt kul vare.
Först kom Isa och Hanna hit hem runt 3- halv 4 tiden. Så satt vi här och snckade skit en stund sen vare tänkt att vi skulle till Ica och hämta Johan. Men eftersom ingen hade kubb och vi inte fick tag i Johan så åkte vi till hans hus och chansade på att dom hade. Isas öppningsreplik blev, Ja men hej. Vi är Johans kompisar. Haha vet inte om de bara va vi som hörde pinsamheten men man kan ju lätt hoppas. Iaf, dom hade kubb och vi fick låna de. Kaaanon. Sen åkte vi och hämtade Johan, han blev paff att vi redan hade fixat allt hemma hos han. Vilket fall som helst, sen skulle vi ju åka till Rotvik där Jocke är bosatt. De gick väl sådär kan man säga. Vi körde fel 3 ggr tror ja de var. Men inte ute på landet, utan i kvissle och bommen. Men kul hade vi iaf, de kan ja lova. Senare på kvällen åkte vi hem, Isa fick släppa av mig och Johan nere på Max för där var Robin. Så då stod vi där en stund, sen kom Larsa och Sara så då stod vi där en stund till. Sen skjutsade vi hem Johan och sen vidare hem. Jag ville gå och sova då men Robin skulle bestämmt se en Bond-film. Men de slutade med att han låg och ryckte i soffan eftersom han somnade hela tiden så då fick jag som jag ville ändå, vi gick och la oss.
Och så slutade onsdagskvällen. Sammanfattat: Riktigt roligt!

Puss & kram!

17 maj- är inte de No...

0 Läs mer >>
Nä. fyvale. Jag har ingen som helst lust att göra massa desktop upg idag. Meeen ja måste för snart är kursen klar, vilket ska bli skönt.

Hoppas vi får det trevligt ikväll.
Puss & kram

1600

0 Läs mer >>
--> http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1070604,00.html <--

Livet kan vara så jävla orättvist. De är hemskt..

Verkligheten

0 Läs mer >>

Nu jäklar smäller de borta på skjutbanan. Robsson är där och leker med grabbsen och AKn.
Själv så väntar jag på mormor, vi ska till mamma och käka massa go mat. Oliver, vitlök ruccula och massa pastagrejs. Snacka om mymms.

Imorn på kvällskvisten ska vi troligen till Jocke och käka gott samt spela lite brännboll, om vädret tillåter dvs. Hur som, kulkul!!
På kvällen kmr även Anita och Nille, så dit måste Bobbson och jag åka på tors och hela helgen. Mihi.

Aja, nu ska jag fortsätta att se på Roomservice. OOOOOch ikväll äre Äntligen Hemma. Wiho, kulkul.

Puss & kram!
image19

Paaangen

0 Läs mer >>
Alltså jag förstår verkligen inte. När Linda och jag var och köpte jeans i Stockholm hade jag gått ner två hela jeans storlekar, och jeansen jag köpte var små i storlekarna. De är ju helt sjukt! Iof verkar det som jag gått ner nå på vågen. Men jag trodde snarare att jag hade utvecklats och blivit större som många tycks bli. Jag ska väl inte direkt klaga, ja bara blir så jävla less. Ena jeansen som jag köpte är redan för stora i låren, dom satt tok bra när jag köpte dom. Jag menar, nu är dom nytvättade och då brukar ju jeans alltid bli lite mindre och sitta bättre. Känns ju kul att betala så pass mycket pengar för ett par byxor som nu glappar. SKITKORV!  Men inget att göra åt, bara gilla läget. Om jag inte skrivit de här inlägget så skulle ja ju lätt kunnat leka att dom skulle sitta så här.

Mitt liv är Robin, de finns liksom inget annat på min lediga tid, (i stort sätt). De kanske inte så bra i de hela är att jag trivs så. Så jävla bra. Vet inte vad ja skulle vara utan han. ( Och nej jag ska inte sitta här och skriva flera rader om oss, och hur mycket ja tycker om honm, ska bara skriva av mig lite, och då menar ja liiite ;) ) Vi har vart tillsammans sen 04 och de är en lång tid att dela med varandra. Jag vet nog mer om Robin än va han vet själv. Han brukar ofta bli paff över hur mycket jag kan lista ut. Jag saknar honom varje sekund som jag inte ser han. De känns liksom tomt utan honom. När han låg i lumpen var de skit, riktigt tråkigt. Men nu när han äntligen är hemma vill jag att han ska stanna här, och om han har behov till att flytta eller utblida sig i någon annan stad tvekar jag inte att följa med! ............... Men idag hände det nåt hemsk, Robin fick en förfrågan om att vara med i Nordic battlegroup. Jag kunde inte ens andas, de liksom gick inte. Robin var då tvungen att välja, offra allt här eller vänta nått år. Nu är allt löst. Han stannar på fri vilja hemma hos mig här på kompanivägen. Men de kändes kört ett tag där kan ja lova. När ja slutar skolan om 1 år då kmr allt bli mycket lättare. Jag kommer kunna anpassa efter han och bara hänga med. (Jiiises, de blev en sån här långis om oss ändå).. Men iaf, jag älskar Robin Sandström. Inte bara för att, utan av hela mitt hjärta. Han är min bästa vän, han som säger: MEEEN frida sov det kommer inga spöken, men om dom kommer så lovar ja att skjuta dom och rädda dig. De finns liksom bara han som vill rädda mig ifrån spöken och mörkret, de finns bara han som är lika korkad och slö som han, de finns liksom bara en av Robin! 
Visst vi bråkar och skäller på varandra. Men i slut ändan blir de ändå bra. Precis som vi vill ha de, tok bra.
Jag har tur ja, hoppas han är mannen i mitt liv. De vore som tufft om jag hittade han när ja var 15.

Hur som, om tio minuter börjar Roomservice. Sen äre Grey's, wiiiho!!!!!
Puss & kram!

2004

1 Läs mer >>

Being late is like saying my time is more valubal than yours! Så jävla rätt!!!!!!

Nu får det fan vara nog. Visst livet är orättvist, men de kan ju lätt verka onödigt och otroligt sjukt att göra det ännu mer orättvist än det behöver vara!

Iaf. Hejdå

Time is running

0 Läs mer >>

Imorse när jag vaknade kände jag, guuu vilken härlig dag. Haha och jag som alltid känner mig mest bedrövlig i hela världen varje morron. Och nyss när jag berättade de här vid mysbordet på skolan så berättade Johan att han också hade känt så! Haha helt underbart med sol alltså. Jaja, nu ska hanna och jag göra klart vår analys.
Och Jens har rakat sig :D kaaanon, ja säger ju att killar ska ha rakad skalle :D snyggt !!!
Jag älskar min Robin!

Puss & kram

Rullgardinen

1 Läs mer >>
Jag blir så arg när jag läser om självmord. De är fan inte klokt. ALLT går att lösa, de kan ta en lång tid och man kan måste kämpa som ingen nånsin gjort. Men allt går, ingenting är omöjligt så länge man vill. Och varför skulle man inte leva? Visst många tycker de är jobbigt i ungdomen, men vill man inte vara med och se vad som kan hända i framtiden för de? Helt jävla sjukt. Samma sak, de är många äldre som mår dåligt och tar livet av sig, tror dom verkligen inte att problemen går att lösa?? Herrejävlar! Fan, bit i hop och kämpa. Jag tycker alla slutar kämpa och ska ha allt så jävla lätt nu för tiden. De finns alltid nån som bryr sig om man skulle ta sitt liv. Fel och bara inse de och ta tag i problemet ist! De kanske finns folk som tycker att jag inte vet vad jag pratar om nu, de kan vara sant till en viss grad. Men jag står för att jag tycker att alla som slutar kämpa är helt jävla sjuka i huvet.
Min faster tog sitt liv för inte så länge sen och de vare dummaste jag hört. Hon skulle precis få sitt andra barnbarn, hon lämnade alla sina barn sin man och hennes hundar. Helt sjukt.

Nu skiter jag i de här för jag blir så arg så jag skriver bara samma saker hela tiden tror ja..

Jag ska hänga tvätten och duscha Felix nu. Hejdå!!

Suicide