9 Läs mer >>
Mammsens nya haircut är tråkig. Det finns inget jag kan dra i!

Ajöken håret

1 Läs mer >>
Oskars nya favorit syssla är numera att stoppa allt i munnen.
 Det gäller att passa sig om man inte vill bli uppäten.

Tummen är go

0 Läs mer >>
Hur man än försöker så blir det aldrig riktigt bra. Alltid är det nån som är missnöjd. Haha, iaf två, herr robin och tant gun.  Herregud vilket jävla gnäll! Man måste ju ta saken i egna händer ibland, annars händer INGENTING!

Ikväll skulle jag vara en riktig husmora och göra potatismos till robin och mig. Om möjligt ogillar jag potatis ännu mer nu. Fick dom av mormor så jag skulle slippa gå på afären och de var dom värsta potatisarna jag sett. Den största var dom två ostkrokar. Inget skämt! Och på det så tog jag alldeles för mkt peppar. Jag som hatar vitpeppar skulle vara lite normal och testa. FY! Aldrig mer mos!

Efter middagen så badade vi Oskar tillsammans. Han är så dukig. Han ligger mest och skrattar och sparkar. Han är så fin. Efter badet fick han ligga på mage en stund sen ville han ha mat och mys. Därefter vart han lite små trött så jag la ner honom i sin säng och sa god natt. Oskars mormor var också förbi och sa godnatt. Han tog tillfället i akt att surra en stund men sen sa han godnatt och nu sover han som en stock. Visst är han duktig? Vissa kvällar är han omöjlig och bara skriker men jag väljer att lägga mer vikt när han är snäll och go.

I morgon far robin bort på övning. No comments om vad jag tycker om det. Skönt med lugn och ro kanske ;) Vi har ju det vi gör ute i stugan. Måste komma ihåg att ringa linda också! Ska ta mig tid, mamma och mormor får underhålla skrutten!

Godnatt!

Torsdagsmos

6 Läs mer >>
En nybadad älskling ♥


Jag hoppas att bilderna jag lägger ut är lika fina på era skärmar som på vår. Misstänker tyvärr att det inte är så eftersom den här skärmen verkar leva ett eget litet liv.

Världens finaste lite...

2 Läs mer >>
En stor kram till alla snälla!

Onsdagskram

3 Läs mer >>
En pratglad skrutt i morse!

Filmtajm

2 Läs mer >>
Oh shit! Här kan man visst inte ta en paus ifrån bloggandet utan att tappa massor av läsare, de är tydligt det. Men nu är det sommar och annat som lockar mer.

Oskar och jag är i stugan hela dagara och fixar. Vi blir nog aldrig klar, inte det här året iaf. Det vore roligt att ha fint tills jag fyller år ifall nån vill komma och fika lite, meeen det är nog kört. Inte fikat alltså ;) bara fixet!

Igår var jag och klippte av mig mitt långa hår. Det är skönt!

Nu ska jag gå och sova. Hoppas jag kan få vakna en morgon utan huvudvärk, verkar omöjligt men vi får hoppas!

Sov gott!
En liten Oskar!

Tisdag

4 Läs mer >>
Just nu är det säkerligen över 10 projekt på gång ute i stugan. Det blir så fint. Igår målade jag taket och en vägg i stugan som Robin och jag bor i. Tydligen måste jag vara noga och göra bakom sladdar och sånt. Därför gjorde jag bara ena väggen, den enda utan sladdar. Jag hatar att vara noga! Om Oskar är nöjd i vagnen ute ska några hyllor lackas och storstugan målas. Har jag sagt att robin och mamma har lagt nytt golv inne hos oss och inne i köket. Jag köpte en ny spis för att bidra med nått ;) Robin jag och Oskar kommer trivas riktigt bra när allt är färdigt! Som ett nytt fräschare paradis blir det( stugan har alltid vart mitt paradis). De ska bli härligt att låta Oskar växa upp där, precis som jag gjort.
Oskar har ju sån tur så han har två fina stugor att leka och vara i. En i Grönviken och en i Armsjön. Perfekt för lilleman som allra säkert kommer bli ett riktigt frö, busfrö!

Nu har Robins vän Jacke kommit hem från sin utlandstjänst i Afghanistan. Så igår kom han och hälsade på hemma här. Hoppas nu för Mys skull att han stannar hemma resten av livet ;) Ni förstår, innan jag släppte iväg min älskade till ett krig. ALDRIG! Hemvärnet med kaffe, kakor och lösplugg får räcka!

Imorn är Robin ledig. Hörde ryktas om att vi skulle en sväng till Nilkas och Linnea. Håller tummarna för varmt väder!

Oskar Robin, Älskar er!  

Onsdag

4 Läs mer >>
Visst har han blivit stooor?

Tjyvade bilden från Pelle

Måndag

2 Läs mer >>


Måns lugnar en hysteriskt skrikande Oskar.Tack ;)

Myser med Måns o leds...

0 Läs mer >>

Gör vad ni vill! Bara ni gör nått...

Nu ska jag duscha...

Torsdag

3 Läs mer >>




Har ni träffat Jesper? ;)

Gäsp

0 Läs mer >>
Badarn ;)

Felix

1 Läs mer >>


Tack snälla Pelle som låter mig låna din kamera!

Hade glömt hur roligt...

1 Läs mer >>

Ylva

1 Läs mer >>
Mitt lilla frö

Oskar