4 Läs mer >>

Härligt med snö åt hundarna. Fast tugnt att gå med snart 20 kilos övervikt för mig. Ylvahjärtat njuter allt hon kan. 

Igår var det en härlig dag ute i stugan. Även fast vi inte kom iväg särskillt tidigt så blev det bra till slut. Mormor och anita hängde också med. En bra överraskning var att vägen var plogad enda ner till stugan. Sjukt med snö förövrigt (som vanligt i stugan). Men robin körde upp några gångar på gården så det blev lätt att ta sig fram. Hundarna busade och sprang efter skotern hela dagen. Mormor hade tagit med sig lite fika så det kunde inte bli bättre. Lite sol hade kanske inte vart helt fel men man kan inte få allt, vettni. 

   Anita, 68 år, första gången på skotertur ;)

På skakiga ben efter en sväng med Robin!
Pappsen ♥


Måndag

1 Läs mer >>
Ikväll har vi vart på veckans andra kalas. Den här gången bar det av till Nedansjö och min lilla Louise. Vi åt så det står ut gosaker genom öronen (fast magen kurrar redan ändå)! Vädret på hemvägen var allt annat än trevligt. Snöoväder!!

Imorgon har det gått 38 veckor och snart har vi förhoppningsvis en gos att rå om ♥ Hoppas han inte dröjer så mkt längre nu!

Nu ska jag släcka och försöka sova. Förresten så var det en ganska bra natt i natt. Jag kunde somna om nästan dirket efter varje toabesök. Härligt! Hoppas på en till sån natt. Alt. att vi vaknar av onda värkar och dags för att åka till förlossningen. Blir med all säkerhet inte så, men hoppas kan man ju.

Ylva älskar att ligga mellan mina ben och gosa!

Felix ville också vara med.. Grattis på födelsedagen bubbas ♥

Vecka 38.

Lördag

1 Läs mer >>

Jag är inte dirket insatt i Let´s dance men fan va tråkigt det är när nån som tkr tävlingen är skit kul och lever för att lära sig att dansa, åker ut. Vad är det för jäkla trams med den där Kitty. Vem är hon ens? En tönt som alla tkr är så jäkla ball för hon ser konstig ut. Om jag inte kmr ihåg fel så sa hon förra veckan efter juryn hade sagt sitt, I love Spice Girls. Hur är det relevant? Men de gick väl hem hos svenska folket kan jag tänka eftersom hon är kvar. Skit snack brukar funka! Dansa kan hon ju definitivt inte iaf. Let´s dance är tråkigt! Heja Laila.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen. Ryggen är trött efter en lång dag! Håll tummen för åtminstonde några timmars sömn... Vore gött!!!

Trevlig helg hörrni. Nu tror jag det dröjer innan jag skriver igen. Datorn ska tillbaka till sin ägare (inte en dag för sent)!
Godnatten

Fredag

8 Läs mer >>

Imorse hade vi en ny koll hos barnmorskan. Tyvärr var det inte lika frid och fröjd som det brukar vara. Mitt blodtryck var mkt högre än det brukar. Så nu måste jag gå på koll varje vecka fram till förlossningen. Förhoppningsvis är det inte så många veckor kvar. Kanske två (om vi har tur) eller tre. Åsa var dock inte allt för orolig efter vi hade tagit blodtrycket en gång extra.. Jag fick nämnligen ligga och vila i ungefär en kvart och efter det var trycket ungefär där det brukar vara. Men försäkerhets skull ville hon att jag börjar gå varje vecka, som sagt. Strunt samma! Huvesaken är allt är bra i magen.

Sen har det vart full rulle hela dagen. Orkar inte ens skriva om det.. Lägger in en bild nu så skirver jag mer när jag orkar. Nu ska jag se på tv ( Åsa tyckte att jag skulle ta vara på chanserna att vila) och sen (strax) när jag lessnar ska jag nog packa in lite kläder i skåpet, och kanske gå ner i källarn och hämta upp lite nallebjörnar att ställa i bokhyllan. Blir fint de!

Råkade svälja en fotboll förrut!

Tisdag

5 Läs mer >>
Taadaa. Vårt nya skåp är på plats och så även lampan, som det tyvärr var lite bestyr med.

Annars då. Jo, Robin ligger och spyr i sovrummet. Ylva, som inte förrän igår vågat gå in i sovrummet, springer fram och tillbaka som ett pendeltåg. Vet inte vad det är med henne. Men det känns inte så roligt att hon springer dit stup i kvarten och sen kommer och myser med mig. Hon kanske tycker det är konstigt att vi har vart på olika platser och i olika rum hela dagen. Men det är nog säkrast det. Om jag går och blir sjuk så är det inte säkert att skrutten stannar där han är nu. Men jag brukar inte vara så känslig, fast jag ska kanske inte säga för mycket. Vet ju inte hur lätt smittad jag är nu när jag går runt hela dagarna och är trött, pga sömnlösa nätter. Men äh, har tryckt i Robin två koppar te och två hårdbrödmackor nu så han är nog snart piggare. Sen står han nog inte ut längre, en hel dag utan mig är knappt så man kan överleva ;) Verkar inte så på han iaf. 
Satt nyss i sängen en snabbis, då lät han som ett litet barn för han inte fick ge mig nån kram. Haha. Jag klarar mig bra utan kräkkramar, tack så mkt!

Jag har iaf försökt städat lite här hemma, mest inne i badrummet, så jag skulle få nått annat att tänka på. Sitter man bara rätt upp och ner tror jag att man lätt inbillar sig att man håller på att bli sjuk. Så nu har jag fixat lite ryggont. Tyckte det behövdes, så här inför natten i soffan. Skit samma. 

Ska strax ta en sväng med Ylvahjärtat så hon får göra det hon vill innan vi ska mysa och förhoppningsvis sova. 

Skriver mer imorn, för då är det ju en ny vecka igen. Kanske bjuder på en bild också! 
 

Lördag

1 Läs mer >>

Idag har det kanske inte vart värdlens mest händelserika dag. Så därför har jag inget att skriva.. Imorn, om ni har tur, kan ni få se en bild på det nya och fina skåpet i badrummet som Anders har satt upp åt oss.

Bye!

Fredag

5 Läs mer >>

Nej det blev inga trillingar igår. Men på förlossningen var vi. Eller tja, i aulan på förlossningen. I två timmar satt Robin och jag, samt  30 st pingviner, och lyssnade på två barnmorskor som babblade om allt runt en förlossning. Jag kom dit lika vis som jag gick. Jag tror inte Robin lärde sig så mycket heller om jag ska vara ärlig. Fast själva informationen i sig var det inget fel på. De vara bara de att jag visste i stort sätt allt. En nyhet för oss var dock att man inte får ta emot besök när man ligger där. Vi som trodde att alla i hela världen skulle få komma och beundra vår stjärna. Vi får helt enkelt skynda oss hem ist.  

För övrigt var det precis så där klyschigt som jag föreställt det. Alla gick som pingviner och åmade sig. En telefon ringer mitt under information och personen hittar ínte telefonen så det ringer i ett halvår. En frågar om mannen kan få lustgas till sin säng och hela salen kiknar av skratt. ( verkligen lustigt, NEJ!)  Barnmorskan trycker fram en bild på en bäbis som precis ätit sig mätt och alla låter åååhh och börjar fnissa. Herregud. Robin och jag rörde inte en min.

Efter infon gick vi för att säga hej och godnatt till Robins gammelfarmor Nenne. Nu har hon det lyckligt med sin man, som jag är säker på har saknat henne.


Ikväll vill Robin gå på nån sån där föräldrargrupp. Det vill inte jag! Han säger att han ska bära mig dit om han så måste. Så, upp till bevis då!  

Onsdag

1 Läs mer >>
Kvällen har vi spenderat på förlossningen. Det blev trillingar. Grattis till oss :D Dom är så söta och skriker hela tiden. Så dom närmsta nätterna blir nog sömnlösa. Vi har inte hunnit skaffat hörselproppar ännu men vi ska försöka fixa det i veckan så vi får sova ordentligt på nätterna. Annars blir man ju galen! Vi vill inte ha besök men lämna gärna bullar i brevfacket! Skriver mer imorrn..

Tisdag

3 Läs mer >>
Vecka 37 ♥
Om bäbisen skulle födas nu räknas det som fullgånget. I vecka 37 är medelkroppslängden 49 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3000 gr. (Opps, inga fler kläder i storlek 50 får införskaffas) De mesta av lanugohåret är borta och lungorna har mognat.

Verkar som det inte är så länge kvar nu. Eller vad säger ni? Är trött på att vara tjock nu, har iof vart trött på det hela tiden men nu är jag extra trött på det. Förstår inte hur folk kan leva med övervikt. Fast det brukar ju oftast vara ett jäkla gnäll på tjockisar.. Börjar förstå varför! 

Om en timma ungefär ska vi till mormor och få middag. Mammsen kmr också :)

Måndag

0 Läs mer >>

Jag håller på att bli tokig här hemma. Ingenting är klart och ingenting verkar nånsin bli klart. Förhoppningsvis kan vi ta hem nya tvbänken idag som vi målat vit. Då blir iaf hallen klar. För just nu står tvn på hallbänken och ingenting är som det ska vara. Men som sagt, förhoppningsvis hämtar vi den sen. Om den inte behöver ett till lager med färg. Vi får se. Sen är det bara resterande rummen som måste bli klara. Sovrummet är mest klart. Där man är minst :/ Men men..

Tror jag ska gå och dammsuga och bädda rent i sängen nu. Vore mysigt att sova i dom nya lakanen inatt. Japp, så får det bli. Hoppas inte ryggen och magen känner för att göra ont efteråt bara. Får dammsuga långsamt helt enkelt ;)


Igår började vecka 37 ♥

Måndag

1 Läs mer >>
Hejsean svejsan!

Här pågår pirogbakning! Robin bakar och jag sitter vid köksbordet och fikar limpmackor. Bra arbetsfördelning om jag får säga det själv. Vet inte om det blir så bra direkt :P men man får väll låtsas för lagets skull. Eller nått..

Tror jag ska plocka undan fikat och avböja, innnan städningen börjar ;) De får han fixa själv, för en gångs skull. God natt och sov gott!

Lördag

2 Läs mer >>

Imorgon är det dags för en sväng på stan. Tråkigt men jag "måste". Dels så måste jag gå på Telia åt mormor och fråga vad dom håller på med. Fattar inte hur dom kan vara så ohjälpsamma mot en gammal tant som henne. Hon fattar ingenting och ingenting gör dom för att hjälpa henne att förstå heller. Så det är lika bra att jag fixar det åt henne. Såklart var hon så lättlurad att gå med på att byta till nått, vad säger man, telefonbolag?! som inte ens gudarna har hört talas om. Typiskt henne att strula till det så man måste ingripa innan det blir på tok för struligt. Men de ska nog lösa sig. Jag tycker nog att telia är bäst för henne som knappt anväder sin telefon. Känns lättast.

Efter det är det tvång att hitta smycken på Cleo. Jäkla skit att dom ska stänga. Då blir jag tvungen att handla upp mitt tillgodokvitto som ligger så bra i plånboken. Kanske iof är på tiden. Håll tummarna att dom har nått fint så jag slipper köpa nå skit bara för att handla upp pengarna.

Efter de projektet ska vi försöka hitta nån liten overall och kanske nå sköna kläder eller nattlinne som jag kan packa med i bbväskan. Vi får se.

Jösses, det känns som vi har en plan iaf! Haha. Det slutar väll med att vi är för trötta för att ens ta oss ner till stan eller så kmr vi på något roligare :P

Nu ska jag forsätta se på analysera mera. Robin ska visst göra mig sällskap :) Typiskt :P Jag som gillar att ha sängen
för mig själv ;)

Mina finfina jeans :D Hoppas dom sitter bra sen också, när jag inte är en tjockis..


Vecka 36

Fredag

0 Läs mer >>
Idag fick det bli en sovmorgon. Eller åtminstånde en morgon i sängen. Kan ju inte sova så bra men de är lika skönt att bara ligga kvar en stund extra.

För en ungefär en vecka sa jag, gud va skönt att mina fingrar inte sväller upp. Hm, det skulle jag nog inte gjort. Dom värker på natten och ringarna sitter numera i en kedja runt halsen. Tråkigt! Det känns så tomt utan ringar tycker jag. Hoppas det blir som vanligt snart.

Ska ta en sväng nu! Bye bye

Fredag

2 Läs mer >>
God morgon!

Idag snöar det ut. Tråkigt! Men vad ska man göra?

Igår var jag ju som sagt hos tandläkaren. De gick väll inte skit bra kanske. Han sa att jag nog hade ett hål under en lagning. Men han vet inte säkert förrn han öppnar upp och gräver, eller vad dom nu gör. Alltså måste ju folktandvården ha gjort fel när dom lagade. Varför annars får jag bara hål under mina lagningar? Jo dom slarvar. Jävla slarvnissar! Så, för mina barn blir det ingen folktandvård. Bara det bästa duger.
Jaja. Efter tandläkarn passade jag på att gå på banken och få tillbaka lite pengar. Och det tack vare att Robin tydligen gillar att betala våra räkningar dubbla gånger. Men nu är det ju löst och huskontot är lite större.

Sen klockan 11 var det dags för en till koll hos barnmorskan Åsa. Allt var bra. Förrutom att det onda i magen lät lite konstigt. De är ju så svårt att förklara i ord hur det känns när det gör ont men hon tyckte iaf att det var lika bra att jag lämnade ett urinprov. De är därför jag är uppe nu. Annars hade jag nog kanske möjligtvis börjat vakna vid den här tiden. Ska dit halv 11 och lämna provet, sen får vi se på fredag vad domen blir. Troligtvis är det ingenting. Men det kunde vara en urinvägsinfektion (tror jag verkligen inte iof) och det är väll lika bra att vara säker. Annars är det nog nått mystiskt jag får leva med :P

Efter kollen åkte jag till robins farmor och lämnade tvätt. Jag vet, visst är det hemskt. Men erbjuder dom sig så är man väll inte dum att tacka nej. Så mormor och farmor brittis brukar få lite tvätt då och då. Men inte länge till, vi fick nämnligen välja en tvättmaskin i birsta förra veckan så nu står den så fint inne i badrummet och samlar damm. Ingen vet riktigt hur man kopplar in den tror jag. Ska nog kanske ta tag i det snart. Hur som haver, åt lunch med brittis och satt där en stund. Det är ett jäkla tjat om att jag bara äter frukost och middag men de vart det ju ändring på. Snabbare än kvickt. Idag ska jag äta lunch med mammsen.

Så nu ska jag nog ta på mig lite anständiga kläder och sätta upp långhåret och fara ner till vårdcentralen och lämna mitt prov. Sen blire lunch!

Torsdag

1 Läs mer >>
Godnatt allesammans! Ingen skön sovmorgon imorgon inte. Nä, tandläkarrackarn ska ha upp mig med tuppen och redo att gapa stort redan klockan 9. 

Skriver mer imorrn.. Nu ska vi sova!  

Tisdag

1 Läs mer >>

Jobbade till 6 idag. Kom sen hem till en hall med presenter och en färdig lagad middag i köket. Vi fick jätte fina och mysiga kläder till skruttentutten ♥. Han kmr bli så fin :) Tack farmor och farfar ;)
Efter middagen har jag gått runt runt i lägenheten och vart så uttråkad. Tog och städade några skåp i köket och gjorde fint här. Sen fick jag för mig att baka muffins. De skulle jag aldrig ha gjort kan jag säga nu när jag tittar på dom inne i ugnen. Hur svårt kan det vara? De ser ut som alla har åkt ur formarna, trots att jag inte ens fyllde dom till hälften. Jag hatar att baka och det säger jag efter varje gång! Jag får hoppas att dom iaf går att äta upp. Lär ju bli idiotförklarad av robin när han ser att det är hallon i men de är väl sånt man får ta.

Nu ska jag duka fram lite fika framför tvn och väcka robin med nybakta muffins. Sen ska jag nog sitta ner ända tills det är dags för att sussa. Är trött i ryggen nu vill jag lova. Faaast, jag har inte ont :) Det är tur, är bara trött. Orkar inte stå mer idag :)

Älskar dig
 


 

Måndag