1 Läs mer >>
Allt gick bra idag :) !
Dock har jag var hängig hela dagen :/ och eftersom galtström inte hade de robin och jag längtat efter blev jag även grinig. Hur svårt kan de va att slänga ihop en sikmacka, dom hade ju siken. Men men, de vart lite annat gott ist...

Nu har vi vart ute och gått med ylva och felix i 2 ½ timme, så ylva ligger nu och sussar gott. Robin och jag ska fika rökta räkor och rostade mackor innan vi går och sällskapar henne. Mummsfillibabba!

Just ja, haha. Vi köpte en ford mondeo igår. Kulkul! Vi får den efter helgen och då får vi inte fara omkring i världens bästa corolla längre. Men äh, impulsiv ska man vara. Det gillar robin ;));;));!  


Ha en trevlig helg

Fredag

0 Läs mer >>
Jag är så fikasugen att jag börjar att må illa. Men jag vet inte vad jag vill ha?! Ringde robin och frågade vad jag var sugen på men inget förslag. Han skulle köpa korv, och det vore visserligen gott med en korvmacka meen, för jobbigt att göra här på jobbet.. Jag har gått runt alla hyllor minst 50 ggr och fortfarande inget som klickar.. Nä, jag får nog vara utan.

None

Söndag

1 Läs mer >>

Ett stort grattis till min älskade Isa som kom in på juristlinjen i Umeå! Hoppas din familj bjöd på skumpa och kramar..  

Grattis gumman ♥
None

Grattis ISA!!!

0 Läs mer >>

Oh happy day!

Fy vilken morgon.. Regn och kallt, plus jobb på de, blir bara inte bra. Det kan jag konstatera redan nu.. Men om 6 timmar får jag ju åka hem iaf. Då ska jag gosa ner i soffan med robin och linda.

Igår var hela familjen i stugan ( händer en gång på 2 år typ). Alla utom mormor, men henne bytte vi ut mot en pappa. Ehm, vi åt massor av mat. Oxfilé och grejer. Svin gott var det och svin mätt blev vi. På kvällen badade mamma och robin bastu och tunna, tror jag ( jag gick och la mig)..


ÄÄÄÄHHH!! hej då

lördag

4 Läs mer >>

Tre veckor efter student och ståhej!
Känns det skönt, men onekligen overkligt att livet har dragit igång. Fast egentligen känns det mest som det finns mer alternativ att göra på dagarna och att det rullar in pengar varje månad. Den riktiga känslan kommer nog efter sommarlovet, eller ja efter sommaren!

På förmiddagen idag packade robin och jag ihop våra grejor och tog med oss älsklings Ylva hem. Det var skönt att komma hem efter en halv vecka ute på alnö. Men nu när vi vart hemma en stund vill jag fara igen. Det känns tråkigt att sova hemma under sommaren, tycker jag.(det tycker tyvärr inte min andra hälft). Vi har sån tur att vi har två stugor att åka emellan. Så då gäller det att passa på nästan varje dag så vi hinner med båda paradisen så mkt som möjligt innan snön kommer. Meeen än finns väl tid antar jag!

 Jag har kommit av mig här, som synes. Men om allt går om det ska så ska jag skriva jämt, om jag kommer ihåg.

Ha en trevlig vecka i kalla Sverige ♥

Söndag kväll.