0 Läs mer >>
Idag var sista dagen jag jobbade på ett tag. Ska ju ha Felix nu tills mormor kommer hem nästa söndag så de blir inget mer jobbande. Iaf, nu kan jag till och med stå ensam i kassan. Mamma var knappt där nånting. De är ju super de, roligt och knappa när de blir rätt! På eftermiddagen kom en jätte söt tant in i butiken, hon hade en skit fräck telefon hängades runt halsen som jag fick syn på. Hela framsidan var täckt i diamanter( eller möjligtvis stenar som såg ut som diamanter, höhö) och när jag hade kommenterat den en stund så ropade hon in sin dotter och dotterson. Dottern visade då bhbandet sitt, tääääckt i diamanter. Haha, sen berättade hon hade hela bilen full med såna där grejer. Så hon gick ut och hämtade en hel väska med skit söta bh band. De slutade med att mamma och jag köpte 3 st. Annorlunda och fint. Hon sa att de bara fanns runt 1000 band i hela Sverige så de var ju toppen att hon stannade precis hos oss ;)

Efter jobbet åkte mor och jag till bommen och köpte skor. Jag fick två st men mamma tjurade till sig och köpte inte några alls. Sedan for vi till de där stället i vid Stångå och köpte nya lampor och krukor eftersom vi skulle måla om i vardagsrummet. Nu har vi målat, och just nu väntar jag på att bordet ska torka till sig lite så jag kan måla det igen. De blir så fint så. Nån dag ska vi till IKEA och leta ny klädsel, vit som jag såg att dom hade där. De blir kalasbra!

De är en kissekatt här som vägrar gå i från mor & fars gård. Och smart som mamma är så har hon börjat ge den mat. Ute än så länge men de dröjer nog inte länge innan den får komma in. Eftersom den är här hela tiden så tyckte jag att den förtjänade ett namn. Den är inte direkt fin, ser nästan äcklig ut men ju mer man tittar ju bättre blire. Vi döpte den iaf till LiseLott. De är enkelt att komma ihåg och sånt.

Grrr, nu när jag är här så kan man ju tro att Topmodel skulle passa på att vara på 3an, Robin och jag har nämnligen inte den hemma på kompanivägen och de är tusen år sen jag såg på de, men iicke, ist ska de va nåt annat skit program som jag aldrig sett. Typiskt.

Trevlig fort. på veckan!
Puss & kram!

Grattis mamma & pappa...

1 Läs mer >>

Mkt har hänt, typ.
Har klarat teorin, på första försöket till och med. Vilket jag verkligen inte trodde. Efter dom fem första frågorna var jag nästan säker på att de bara blev bajs. Men icke, 55 rätt och en signatur på att de blev godkänt. Skönt som fan! Sen vare tänkt att jag skulle köra halkbanan den 10 juli. Men de tyckte Nille, morfars kusinbarn att de inte gick för sig. Så dagen efter kl 8 åkte mormor och jag ner till Bromma- Stockholm för att köra där ist. De var skit kul och instruktören tyckte att jag var duktig. Mohaha! Bra. Efter de ringde vi till vägverket för att boka uppkörning, den 2a augusti fick jag tid. Men nu håller vi på att ringa de där sista minuten nummret och hoppas på avbokade tider. Jag vill ju som inviga min fina bil på vägarna!

Helgen har varit lugn och skön. Robin och jag har pendlat mellan stugorna på Alnö och i Armsjön. De finns ju som inget bättre än att va i stugan på sommarn.

I veckan hade jag tänkt börja jobba. Men inte nästa vecka för då ska Felix bo här, eller om vi bor i stugan så han kan bada, vi får se. Iaf, mormor åker till Mallorca en vecka, så de blir lugnt och skönt en stund nu ;)

Nu äre bra filmen på 4an. Gottttaaaaa go!!!!!

Puss & kram!

Robin 24/6-05 står de...

0 Läs mer >>

Shooo vilken dag de blev igår. Grym som fan!
Det började med att mormor skjutsade in mig till stan, där pappa väntade. Väl där så ödslade vi ingen tid alls utan for direkt till Malte Månsson för att hämta Vipern som vi skulle få provköra. Efter ett bra tag där så kom dom äntligen på hur man öppnade huven och vi kunde åka. Pappa njöt, men jag njöt mer. Shit vilket ljud. Och shit, när vi drog på så V10an fick visa va den gick kunde vi inte annat än att skratta och bli riktigt riktigt sugna på att köpa den. Iaf, vi åkte och visade upp den också för lite folk sen for vi tillbaka med den. De lustiga är, ( Viper är min drömbil, som jag drömmer om på nätterna) att -89 då jag föddes visades den första Viper konceptbilen. Hur lustigt är inte de?!

Efter den underbara upplevelsen åkte jag raka vägen till stugan för där var Inga och väntade. Vi fikade och pratade om lite smått och gott. Mycket trivsamt! På kvällskvisten kom alla andra. ( snabbspolning). Sen vare dags för paket öppning. Jag fick super fina grejer av alla. Hel nöjd vill ja lova. Mamma och pappa kom som vanligt en timme för sent, men iaf, dom är förlåten för jag höll på att dö när jag öppnade ena paketet. I där låg det pengar till körkoret, presentkort på Traffic så jag kan ta massa lektioner och längst under, EN BILD PÅ EN BIL!!!! På regplåten stod det, Frida 18 år. Jag började ju självklart att gråta massa och då blev mamma vek och grät hon med. Haha, jag blev så glad så de är inte sant! Men kort sagt fick jag tok bra grejer och jag är riktigt nöjd.

Idag fyller Nettan år, tusen grattisar!
Bara Robin kmr nån gång så ska vi äta och fara dit.

Jag har bra tur ja ;) 
 Håll utkik på fritjof.bilddagboken.se

Puss & kram!

Numer 18.

0 Läs mer >>
Fredagen hemma här var as trevlig. På stan hände de dock inte allt för mycket som intresserade oss. Hanna panna är iaf bäst ;) På lördagen skulle ja ju åka fina bilar men ja kände när ja vaknade i sängen ( 35 grader inne) attt jag inte skulle orka så mamma kom och hämtade mig och skjutsade mig till stugan. Där tog jag en solsäng, täcke och kudde och sov hela dagen. SNACKA OM KLEN BRUD! På kvällen åt jag cholkad för mormor var på middag. Men nu är jag hemma igen och ska gå ner till Linda på Pipeline och hämta henne där, eller vänta tils hon avslutar kursen så alla får gå hem ;) iaf, sen ska vi på saffran och käka sen bio,. Gött!

Ska kila nu. Ikväll kmr Bobbie heeeeem ;D
Puss & kram!
image20

KursLinda

0 Läs mer >>
BRA DAG!
Imorse runt 9 gick media och it till hamnen och myste.. Hanna Lina och jag stannade i stort sätt där till halv 4. Fast vi åkte lite bil och tittade på lite studenter också såklart. Iaf, stefan och kim kom dit och satt med oss en stund, de va ju trevligt. Måste låna alfred nåndag känner ja, blev så sugen på han :D Min gogris de..
De va ju tänkt att ja skulle städa hemma här igår men då var vi ju ute och hade trevligt, och nyss ringde mamma och sa att hon ville att ja skulle följa med henne til njurunda så ja fick de och åka hennes nya audi. SKA JAG AAALDIRG FÅ STÄDA ELLER.........
Livet är bra!
De enda som skulle kunna va bättre är om robin skulle va hemma så jag hade nått fint att titta på. Fast iof, han är ju och gör högvakten och de tkr han ju om så de är ju bra ändå, att han gör nått kul .. SEDÄR! Bara bra.
ska kila nu, puss puss

By the sea

0 Läs mer >>

Kvällen har spenderats med damerna & johan. Vi spelade kubb ( värdelöst spel ;) ) sen åt vi på Max för jag och johan var så hungriga. Dock åt jag middag från donklas. Meeeen, skit samma. Kul kväll med massor av skratt.. Vart tyvärr vääädligt kallt för mig och johan, som skulle gå hem, resten åkte bil hem till alnö..

Jaja, hoooppas de blir en kanon helg, den är iaf planerad.. Vilket är ovanligt.

Nu ska jag dra upp rullgardinerna och gå och sova för imorn äre skola. Men de lär nog bara vara jag och hanna där ;) höhöhö

Puss & kram!

Team work

0 Läs mer >>

Heja Sverige!
Idag åker Robin ner till Stockholm för att gå högvakten, iigen! Hur som, lär bli tråkigt. Men Hanna får kompensera de tror ja ;) Har inte träffat tokarna sen i fredags nu så de är på tiden känner jag. Imorn ska äre skola, fast jag tror de bara lär bli fika och mys! Treeevligt. På fredag är det avslutning och på eftermiddagen kmr Linda hem. Hoppas på en härlig kväll :D

Igår var bytta pappa & jag massa plankor på verandan, golvet alltså. Sen målade jag & mormor det. Fin fint. Brun blev man också :D grymt !!!! Till och med Robin sa i morse när han vaknade, men gu va brun du är :D mohah då vet man att de syns, för annars skulle han inte säga nått.. gött med sommar! 
 
Nu ska vi åka och se om Nenne är hemma och vill följa med ner till stan.

Puss & kram!

6 juni 2007

0 Läs mer >>

Oj, snacka om härlig helg va. Vilket väder! Helt underbart. Har hunnit med lite av varje, lite smått och gått.

Ifredags var mormor och jag i stugan, sen åkte jag pappa och Robin och kikade på Vipern, tråkigt som fan att de var en -94(eller om de var -96 :/ ) för jag trodde ju att dom skule ha lyckats få upp en ny! Men iaf, den dög. Inte den modellen jag gillar bäst men helt okej ;)

På lördagen var jag ute hos mamma, sen åt vi mat och myste uppe hos Leif &Benita.

På söndagen var vi ute på Alnö och lekte trädgårdstomtar. Vi planerade blommor och åt middag osv. Myspys.

Igår, ja va gjorde vi igår?? Just ja, inatt sov jag med mormor i stugan. De finns inget bättre tror ja. De finns ingenstans som man sover så skönt som där. Jag vaknar alltid utvilad och somnar alltid ovaggad. Hann inte ens säga gonatt till mormor igår innan jag hade hunnit somna. Och idag, en dag för sig. Helt sjukt skönt med sommar igen. Har legat vid vattnet med Felix och bara busat och myst med han och mormor. När Robin hade jobbat klart kom han också, då åt vi och grejade sen åkte vi hem.

Haha, tråkigt inlägg de blev den här gången (också) men de får la duga.
På onsdag åker Robin ner till shlm och på fredag kmr Linda hem. SOOMMARLOV!

Puss & kram!

Koskit i hagen