2 Läs mer >>
Det gick bra att jobba igår. Tiden gick inte sådär otroligt sakta som den har gjort de andra gångerna jag jobbat på spelbutiken. Så nu har jag fått en snabbgenomgång på både öppning och stängning. Kruxet är bara att när jag skulle bli visad hur man öppnar så var halva jobbet redan gjort så de har jag aldrig sett hur man gör, och igår hade chefen bråttom så det blev en snabbsnabbaresnabbast stängning. Men det kmr väll fler gånger. Jag känner endå att jag skulle klara av det om jag var tvungen, meeeen det blir jag inte :)
Nu har vi inte planerat in någon fler dag men vi bestämde att vi skulle höras efter påsk. Det lät som en bra idé.

Idag är jag ledig. Oskar och jag ska nog städa en sväng. Hade tänkt vänta till lördag eftersom Robinsson fyller år på söndag men jag står inte ut. Måste städa! Hinner nog städa en till gång innan söndagen också :) Finnemang det!

Imorse åkte mammsen till systerlinda. Hoppas ni får det mysigt och roligt. Mamma har så jäkla ont så jag kan tänka mig att dom tar det lilla lugna. Då kanske hon är bättre när hon kommer hem om en vecka, och det är nödvändigt med tanke på hur mycket Oskar kommer klänga på sin älsklingsmormor.

Imorgon är jag tillbaka på guldfynd. Det är rätt rolgit att vara på två ställen faktiskt.  Tjing!

31 mars

2 Läs mer >>

Vi hörs ;)

30 mars

3 Läs mer >>

Dansa dansa dansa!


30 mars

2 Läs mer >>

I går var vi i kyrkan igen på familjegudstjänst. Den här gången var det Robins tur att medverka. Det var riktigt roligt. Att se Robin dansa och sjunga och samtidgt försöka hålla koll på Oskar. Haha. Men det gick bra! Efter kyrkan fikade vi en stund sen ville Oskar hem och vila.

Vid fem var det dags för 1års kalas. Lille Alwar som blitt stora killen. Vi fick gott fika och ett riktigt härligt avslut på helgen. Tiden går fort när man har roligt så vi var inte hemma förrän 8. Då var det välling och säng som gällde.

Grattis till Larsa och hans sambo som inatt fick sin lille son. Hoppas det inte dröjer så länge innan vi får komma och hälsa på skrutten.

Idag börjar jag ett så Oskar är hos brittis&bosse. Vi hörs

29 mars

2 Läs mer >>

När vi handlat klart och ska gå till kassan och betala ser Robin en skylt, handla för 200:- och ett kilo godis. Varken han eller jag är sugen på godis men han tycker det låter som en bra affär. En middag tänker vi, det blir ju aldrig 200:-. "Du går och tar ett paket blöjor så plockar jag godis". Blöjor köpte robin igår efter jobbet, men allt för godiset va. Vi hade lika gärna kunnat passa på att köpa några fler middagar så vi slapp handla varje dag som vanligt men så smarta är inte vi. De framför oss i kassan handlar 5 av allt. 5 duschcreme, 5 paket korvbröd, 5 liter yogurt, 5 hushållspappet osv. Sparar man pengar genom storhandling? Vi är så jäkla dålig på det här med att handla smart. I ren panik idag så slängde jag ner lite fryst kyckling i vagnen, för tänk vad pinsamt det hade blivit om det inte blev 200:- och vi redan plockat godis som vi absolut inte ville betala för. Kalaset landade på över 600:-

27 mars

4 Läs mer >>

Så här gick det till när mosterlindas födelsedagspresent gjordes.

24 mars

2 Läs mer >>

En helt vanlig dag hos gammelmormor, diskning och borstning av tänderna med eltandborsten.

23 mars

0 Läs mer >>
Här sitter jag. Tyst som bara jag kan vara. Jag vill inte att Oskar vaknar så jag sitter alltid knäpp tyst då jag är ensam hemma med honom. Dum mamma som inte vill att sonen kommer upp och härjar lite till. Nja. Om fem minuter måste jag börja låta. Då börjar halv 8 hos mig. Är det så det heter, är det halv 8 hemma hos mig? med mig? Jag har glömt.

23 mars

2 Läs mer >>

Dagen blev såklart inte så hemsk som jag intalat mig. Det brukar bli bättre än vad jag får för mig. Även fast timmarna där går sjukt sakta så stötte jag inte på några större konstigheter. Men hur många spel finns det egentligen? Tänk när jag lärt mig alla spel, då ska jag lära mig alla dragningar, odds och allt vad det heter. Jag fattar egentligen ingenting. De enda jag fattar är att en trisslott kostar 25 kr och att v75 går på lördagar.
Idag fick jag iaf fixa med tidningarna, returer osv. Något som jag gjort förr och därför känner mig lite mer hemma på.

På torsdag ska jag vara där en timme tidigare och lära mig hur man öppnar. Jag tycker det går lite för fort men det är bara hänga med så gott jag kan har jag förstått. Men jaja, snart så kan jag det här med. Typiskt att det alltid är lika jobbigt att vara nybörjare. Perfekt med lite extra slantar iaf.

Oskar har vart med min och sin mormor idag och när jag kom hit efter jobbet stod en färdig porterstek och potatisgratäng och väntade på en riktigt hungrig jag. Gissa om jag åt. Oskar smakade knappt, lite herecoverts och sås men resten var blä.

Imorgon är jag ledig. Kanske tar med mig Oskar till Birsta och shoppar skor. Nu när extra slantarna börjar rulla in menar jag. SKOJAR ROBIN!!! ♥

23 mars

2 Läs mer >>

Idag är det visst tisdag. Känns som en dålig dag.

Om en timme börjar jag jobba. Men inte på Guldfynd utan på nya extrajobbet som är på en spelbutik nere i stan. Och vet ni vad, jag vill inte. Fy, jag sitter och tänker "kanske jag är lite sjuk endå, eller kanske Oskar absolut inte vill vara med någon annan än mig idag". Men jag vet, jag måste. Nu räknar dom ju med att jag kommer så även om jag faktist hade vart sjuk så hade jag nog gått dit endå. Men det känns inte bra. Jag hatar spel. Jag tycker det är tragiskt. Jag vet ju hur lågt man kan sjunka och hur mycket man kan förlora, och då pratar jag inte bara pengar. Jag hade en kund i fredags som vann över 8000:- på lotto. Han reagerade knappt. Jag tycker det är så jävla konstigt. Och tänk de som är riktigt nere i spelträsket, de reagerar knappt över 50 000:-. Helt vansinnigt.

Dessutom har vi lite problem med språkkommunikationen. De två jag arbetar för är asiater och jag har jätte svårt att höra vad de säger. Och ibland säger de en sak men menar en annan, och innan man lärt känna dom så är det svårt för mig att göra rätt. Olika regler och olika sätt gör det också jäkligt svårt för mig. Jag skulle behöva en riktigt genomgång innan jag ens skulle fundera på att ta kunder och kassa ensam. Men nu är det som det är. Bara att bita ihop.

Hej!

23 mars

2 Läs mer >>

21 mars

2 Läs mer >>

Lillgrisen :D

21 mars

3 Läs mer >>
Igår fick jag extrajobbstips av min morbror. Idag var jag nere och presenterade mig. Imorgon börjar jag.

Det ni! Fast det är bara ett extra jobb som knappt kommer ge betalt men jag slipper vara arbetslös och bli slö som alla verkar bli. Bra för mig. Det blir perfekt att kombinera med älsklingsjobbet på guldfynd.

Ses i solen!

Förresten, har hittat en jätte bra jobbsida. Skriv om ni vill veta adess.

Nu blir det Bibbibulla hos mormor!

17 mars

1 Läs mer >>

Trevlig helg!

12 mars

1 Läs mer >>
Hej igen.
Jag är som oftast klar alldeles för tidigt. Börjar inte jobba förrän 3 idag. Jag hade tänkt att jag skulle gå en sväng på stan innan jag börjar men nej jag stannar hemma. Jag vill shoppa massor så jag törs inte släppa mig själv lös på stan. Robin och Oskar får nog lov att komma ner imorgon tills jag slutar så vi kan gå tillsammans. Eftersom Robin säger, tycker du verkligen vi har råd med det där, till allt så blir det inte lika många påsar med shoppning som om jag går själv. Ibland är jag förnuftig va... 

Kaffe och nutella nu tills jag ska fara ner på stan och jobba. Ska göra om köpsuget till säljsug ;) När jag stängt och bommat igen ikväll ska jag hem till en förhoppnigsvis glad oskar och en robin som är klar med middagen. Robin kan faktist laga mat, tro det eller ej. Han har bara "kan inte" som ursäkt och det tror jag många av det manliga könet har. Och vet ni, nu när Robin insett att det kanske inte är det ultimata att ha pizzakrydda i all mat så smakar det tll och med gott ;)
Kom på, jag kan spara shoppingen tills vi åker ner till linda i göteborg, för när man är i en annan stad så får man handla hur mycket man vill. (?!) Men presenter ska inhandlas vilket fall som helst!

12 mars

5 Läs mer >>

Sådär ja. Jag blev för en stund sedan klar med dammsugning och skurning av alla golv. Skönt! Och vad snabbt det går att städa när inte Oskar är hemma och hjälper till.

Tänkte visa hur det gick med sängen iaf. Vi började väl vid halv 2 och strax innan 6 slutade vi. Lite små pill är kvar men det stora hela är färdigt. Vi byggde ramen runt så vi kan sova lugnt om natten och inte oroa oss för att Oskar ska slå sig i väggen eller ramla ur sängen i sömnen. Väggarna är vadderade och det är super mysigt att ligga där.
 

12 mars