2 Läs mer >>
Idag är jag hemma med barnen då det går magsjuka på dagis... Suck, tänk om vi redan är smittade! Vilket drömscenario att sitta fast på ett flygplan o ha magsjuka :/ eller att åka ifrån barnen om dom är sjuka. Äh, positiva tankar nu ;) det här går nog bra! 

Nu ska vi bygga lego! 









29 okt

56 Läs mer >>
Igår var barnen och jag ledig och tog en heldag hos Bosse o Brittis... Med all-inclusive :) Förrutom att bygga lego, fika/äta, vila i en fåtölj och mysa gjorde vi ingenting på hela dagen! (Innan dagen var slut hade vi iof vart och inhandlat de sista listerna, så lite nytta blev ju faktiskt gjort nu när jag tänker efter). Riktigt skönt! Så nu är det bara jobba o se glad ut tills vi åker på onsdag. Hon som lägger mitt schema borde få stryk. ( Aj!) 





En ledig dag

1 Läs mer >>
Idag har vi firat Hanna som snart fyller år. Vi fick smarrig tårta och det bästa av allt... Hannas hemmagjorda biskvier! Inget slår dom!!! 

När vi kom hem gick Oskar rakt över gatan till Rasmus som bjöd på pizza/ grabbkväll hela kvällen. Stora killen :D 






28 oktober

2 Läs mer >>
Igår var det tio år sedan jag hittade mannen i mitt liv. 
Blev överraskad av den finaste buketten när jag kom hem från jobbet idag <3

10 år

0 Läs mer >>
Tiden springer ifrån oss! Nu är det ju höst på riktigt. 

Isaks humör o tjurighet blir bara värre för var dag. Tänk om vi kunde ha normala arbetstider som normala människor så vi kunde vara två både morgon o kväll, vad normalt allt skulle vara då :) men men det rullar ju på såhär också!
Nu är det sista inför USA semestern fixat. Vi fick finfina resväskor av mamma som givetvis ska fyllas med massa shopping väl på plats :D kommer bli så kul! Bara hoppas barnen förlåter oss som åker utan dom! ( Nääää tror jag stannar hemma istället ;( ) 

PS. Snart kan min lilla badanka simma :) han är grym! 













5 oktober