2 Läs mer >>
Smygtitt från dopet...

Dop

0 Läs mer >>
Hej!
Vi är på alnön. Här är det kallt. Oskar hoppar i sin gunga. Robin tittar på. Gubbarna bygger ;)

Tjing

Måndag

1 Läs mer >>
Imorgon kan jag kanske visa några fina bilder från dopet :) Sov gott alla!

Hörs en annan dag

1 Läs mer >>
Efter dopet hade mormor bjudit ut hela vår sida på middag i stugan. Vi hade sån tur så vi kunde sitta ute och äta både middag och efterrätt. Mat var gott kan jag lova, särskillt då jag inte hade ätit nånting innan dopet. Pirrimagen!

Mysigt att umgås en stund extra då vi ses så sällan. Här har alla åkt vidare mot Brämön

Fulafingret. Linda verkar tro att hon är hårdare än vad hon är ;)




En lördagkväll med li...

0 Läs mer >>
Tårtan. Hade önskat att dom gjorde som jag ville när vi beställde den.
Men den fick duga, kunde inte göra så mkt.
Älskad från första stund!

Psalmträning och pianospel innan kyrkan...

Dopdag

1 Läs mer >>
Vi ska älska dig av hela våra hjärtan, genom hela ditt liv!  ♥

Ett löfte

5 Läs mer >>

Dagen före dopardagen är snart slut. Vi har nyss ätit middag och nu ser vi på en mesig film som rullar på ettan.
Förhoppningsvis har jag massor av fina bilder efter morgondagen som jag kan visa er. Hoppas lillemannen inte blir rädd och grinig i kyrkan.
Jag är så ledsen att inte Isa och Simon kan komma! Fy.. Och jag kommer deppa över att tårtan är ful. Robin försöker intala mig att den kmr se bra ut men jag har svårt att tro honom. Äh, vi får se imorgon när vi hämtar den. Förhoppningsvis blir den snabbt uppäten.

Hörs hej


Dop

7 Läs mer >>

Idag har vi haft en riktigt mysig dag. Mammas födelsedag för det första. Det firades med god kina mat i stan.När vi var mätta gick vi vidare på stan. Mamma och mormor gick för sig själv och Robin, Oskar och jag gjorde lika. Robin gick lös inne på Cubus och kom ut med två full proppade påsar med kläder till oss alla. Robin valde nästan allt själv, så resultatet blev inte super men endå, han måste ju få bestämma ibland (tyvärr) ;)
 
Efter stan åkte vi hem och tog en planerare med prästen. Det gick bra, hoppas jag. Resultatet får vi se på lördag..
Middag åts på alnö, gott som vanligt.

Imorgon bitti ska jag och Oskar klippa oss. Oskar ser knappt något om vi inte pillar bort luggen dagarna i enda. Hoppas det går att fixa, utan grin osv.

På kvällen kommer linda hem. Då blir lilleman nog glad, det var ju som ett bra tag sen.. Jag blir iaf glad :D

Oskars första kaninträff




Tisdag

0 Läs mer >>
Det är roligt med banan,...

Banarne

1 Läs mer >>
Musikaliskafamiljen! Särskillt till moster som gav Oskar den fina guran

Måndag

0 Läs mer >>
Nyvaken liten skruttunge..

När Oskar var liten ;...

0 Läs mer >>
Oskar är lika nyfiken som sin pappa. Dom kan inte riskera att missa nånting. Oskar har ett jäkla ståhej att få i sig maten sin, det händer ju så mkt runt om som man kan missa verkar han tycka. Därför får man ibland ge honom mat på lite udda sätt. Så som detta...

Nickenyfiken

0 Läs mer >>
Igår var vi och käkade i Galtström. Efter god mat delade vi på oss och tog olika vägar. Robin, Oskar och jag for till Rotvik. Väl där såg vi att Jocke och Lars var ute på gården, så vi stannade. Jag tog en chansning och sa att vi ville se deras små valpar. Och turt som det var så fanns det valpar på bakgården. Dom är ju så söta, skulle kunna gosa ihjäl mig. Oskar ville också klappa men dom hade så sylvassa små tandsingar så det var nog ingen bra idé. Så en klapp på nosen fick räcka. 

Idag har jag tagit mig i kragen och tvättat all tvätt. Tråkigt, men det måste göras. Mamma ringde och ville till Birsta men jag hade ingen lust så hon kom hit och gosade med prinsen ist. Mkt bättre ;)



 

Måndag

4 Läs mer >>
Hej!

Är ni nyfninaaa på hur hallen blir? Det är jag, även fast jag sitter 2 meter ifrån den och tittar. Det blir så ljus och fint!! Robin och jag måste tyvärr tillbaka till IKEA senare och byta konsollerna vi var och köpte förrut idag. TYPISKT! Efter det ska vi raka vägen ut till Oskar, som sovit utan oss inatt. Jag fick sova med hans gos som luktar Oskar för att inte sakna ihjäl mig.

Kim, Stefan, Max och Anita har kommit också, så det är mkt att hinna med nu ;)

Nä, hej

Onsdag, 1 dag kvar ti...

1 Läs mer >>

Nu är det sent och snart dags för att sova. Imorgon kommer Pelle och Anders och grejar i hallen. Bäst att vara vaken och redo med kaffepannan ;)

Linda, imorgon (om jag hinner) ska jag ladda upp ett videoklipp på något som du nog kommer uppskatta. Jobba bra nu på Hultsfred så ses vi snart! PUSS!

Ska se hur det går för stackarn på NCIS sen ska jag dra med mig Robin till sängen. Han som är så trött (sägs det) borde redan vara i sängs.

Hatbra

Hej

0 Läs mer >>
Ylva i knät, pyttebäbisOskar i magen, Robin i hjärtat. Tänk vad tiden går.

Flyger förbi