0 Läs mer >>
Jag mår dåligt?! Vill helst gå och lägga mig i sängen och mysa med robin och ylva, men dom är ute och går och jag måååste plugga.. orkar inte!!!

har iaf jobbat idag och saknat ihjäl mig efter robin.. vet ej varför, så bra är han ju inte ;) eller så jo!
äh hej då

bläbläblä

0 Läs mer >>
Gårdagen var extrem, extremt spännande. Kl 6 åkte Robin till H-sand och skulle på finmiddag med hemvärnet. Efter en halv timme ringer han och säger att det kommer en kille och kollar på bilen. Synd vare bara att batteriet var urladdat, typiskt lixom.. Då kom robins farbror och kusin och försökte hjälpa mig.. men de gick obra så då kom pappa med tuttut bilen och hjälpte oss! Tillslut så drog V8an igång och sen dess startar den bra ;) För fick dock stänga order om att inte stänga av bilen för batteriet måste laddas. Så var jag tvungen att åka till macken för att slänga in vinterdäcken, sen skulle jag backa därifrån, ( en timme innnan körde jag mormor bil, där backen ligger neråt..) och lägger i 4an. TOPPEN bilen dog och jag höll på att kissa på mig av spännandehet! Skulle den starta?!?!?! Jo som tur var så gjorde den ju de! Sen vare nästan raka vägen till tutut och visa upp bilen. Han gick ett varv runt bilen, ställde sig brevid mig och sa: Ja, 20 taru de`? Haha, jag spelade kall och sa nja, men ändrade mig snabbt till ja, visst okej då :D moooohaha, tänk om han visste vad vi betalade för den :D Skönt som fan! och vinst till miiig ;)
Hur som, sen skjutade mormor hem mig och vi gick ut med hundarna, sen gick jag och la mig tror ja. Ylva med, brevid i sängen.. Men mitt i natten försvann hon, och robin kom in genom dörrn?!! han skulle ju sova i h-sand.. Jaja, de va ju as bra för då spar vi på lamporna.. Jag vägrar släcka när ja ska sova själv..

Ikväll blire en tråkig kväll, bara jag och ylva hemma. Inte för att hon inte duger men hon är inte så direkt pratglad.. och på tal om henne ska jag nog gå ut en svängis med na, hon kankse är pinkis :/ ...
Håller tummarna för att krogarna stänger 12 ikväll så min stora starka robin kmr hem och skyddar mig från alla monster på lv5.
Pöss!image39

Hoppihoppi

1 Läs mer >>

Idag hade jag ingen som helst lust nånstans i hela mig att gå till skolan. Fast jag klev upp nästan samma tid ändå, samtidigt som Robin. När herrn hade farit på jobbet och efter att ylva hade vart ute en sväng så såg hon och jag på Polar Expressen.  Den va skit bra tyckte vi. När den var slut så gick vi ut i skogen och gick i nån timme, och kameran fick följa med. Vid  2 tiden kom hussen hem, de tyckte Yvla var trevligt. Han fick bulla och mjölk av hans trogna tjänare/ kvinna. De va nog gott, sen for han och gosan och jag gick återigen ut. På promminixen försökte jag komma på vad mitt tal skulle handla om, och jag kom på de. Så då rappade vi oss hem och jag började skriva. Nu har jag skrivit det mesta , tror det blev 3½ minut, och det måste bli 5 minuter. Men de hinner jag gott och väl, får jag hoppas på!                                                                                                                     
♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
image33image34image35image36                                                                                     image38image37

Proooosit!

0 Läs mer >>
Varför köper ingen min bil? Blir tokig snart, de är ju så många som vill komma och kolla och så många som är intresserade! VARFÖR KOMMER INGEN??? Jag måste få den såld för jag har inga pengar alls! Eller, de är väl inte direkt så att jag är nära att hamna på gatan men ja ska ju köpa massa grejs hem och lägga undan pengar så jag kan åka till Linda i gbg.. Bmwn är ju för fan felfri! Visst de är nån repa och så men maskinellt går den asbra!
KÖP DEN!!!!!!!!!!

Igår var vi hos mormor och åt middag, hennes bror Åke och hans fruga Anita var nämnligen här. De va  trävligt!
Nu ska jag rycka upp mig och gå på en lång prommis med Ylva!
Måste nog fara till mamma en sväng idag också, mormor sa att hon hade blitt sjuk!
image32image31


Köp min bil!

0 Läs mer >>

Jösses! Jag har verkligen utvecklats på min fotofront. Kollade precis in på min fotosida och jag förstår inte vad jag tyckte var bra med bilderna ?! Vissa är jag skit nöjd över men ganska många ser ut som skit. Jag tänker dock inte ta bort nån bild, dels för att mitt betalmedlemskap snart går ut och dels för att de är så roligt att se när man har utvecklats..  Och nu när jag ändå är inne på foto så kan ja ju säga att jag blev riktigt nöjd med några bilder som jag tog på Hanna. Har lagt upp några på -->  fritjof.bilddagboken.se dock bara två där tror ja som ja tycker är riktigt fina. Jaja nu ska jag duscha och sen börja med nån mat.. Pöss

image30image29

Utveckling på Fotosid...

0 Läs mer >>

Har tittat massa på smycken nu, alla kostade runt 100- 200 kr men de jag hittade och ville ha på samma sida kostade självklart över 1000 spänn. Blä, tänk om allt jag gillade skulle va lika billigt som allt annant!!! Typiskt..
Nu verkar de dra ihop sig till en redovisning, ska väl kanske inte skriva här medans.. Hejhej

halsbandet

0 Läs mer >>

Sådär ja, då har vi redovisat i ungefär en timma om Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet.. De gick väl sådär.. Så jävla svårt att sätta sig in i nått man absolut inte tycker. vi skulle nämnligen svara på frågor från läraren och klassen, samt förklara varför partiet tycker som de tycker.. de är apsvårt! Men nu äre äntligen över, vi drog nån vals och låstsades som vi visste om vad vi pratade om.. Lyckat!

Har fått massa mail om sugna bilköpare på min Bmw, en kille som troligen kommer i eftermiddag och tittar på den. Hoppas på att han vill ha den. Dock hände de en liten olycka igår, OPS! Men, han får väl pruta en tusenlapp på bilen så blir ju alla nöjda ändå.. 
Sen ikväll ska vi till nedansjö på kalas till min tremänning. Trevligt, och gooood mat :D

Igår var vi med Ylva hos farbror doktorn. Allt såg mycket bra ut, så de känns skönt!
Skööönt med helg, verkligen välbehövt.

Adios!

Politik!

0 Läs mer >>
BMW 730 -92a.
V8a, stora färddatorn, cd spelare m.m. Grått helskinn!
För övrigt en mycket grym bil. Inga snikna fälgar utan rejäla grejer ;)
Går som en dröm, riktigt härliga säten och fräsch interiör!
 22 000:- dock säljer jag den till ett billigare pris vid snabb affär.
maila till [email protected] vid intresse!
image28

BMW 730, billigare vi...

0 Läs mer >>
Förra veckan satt jag och gjorde runt 20 sidor, säkerligen närmare 30 sidor i power point. De kanske säger sig själv, men för att förtydliga så var det förjävla tråkigt!!
Iaf, idag när vi skulle börja öva på partierna så var allt borta? Vart fan har allt det tagit vägen?!! Ville bara ge upp. Men självklart var vi tvungna att göra om allt. Verkligen inte de roligaste man kunde göra när vi har ett 40 minuters långt föredrag att hålla på fredag, som vi inte hinner träna på!!!!
Men så äre när man håller på med datorer, man ska aldrig förlita sig till 100 % på dessa makkapärer!

Ska plugga vidare nu.. Puss hej

Jävla pp

1 Läs mer >>

Fin blogg jag gjorde, bläööö :D
Skulle egentligen plugga lite sv, meeen jag gjorde nått annat ist som alltid.
Ska ut till stuga nu med vovsingarna, mormor och robin. Hoppas de inte blåser så kallt där. Ska borsta tanden nu och åka.

image27

Fin blogg!

1 Läs mer >>

Nu sitter hanna isa jocke och jag och försöker komma nån vart med svenska c talet. BLä. Hanna hon är klar hon. Duktig kikka ;) Jag ska göra ett tal om Hitler. Hittar dock inte så värst mycket om de man ska ha med, nämnligen varför han blev sån stor talre. Visst man vet ju i stora drag men kanske inte så ingående. Måste nog förhöra Robin sen, hoppas han kan nått!

Idag hade vi sh, skit tråkigt! Vi har så jävla mycket, i 40 minuter ska vi redovisa och svara på frågor. Men hejja oss!

Ska försöka koncentrera mig nu, vi sitter dock i ett klassrum där dom har engelsa och jag kan inte sluta lyssna. Fan va mkt roligare med engelska c än svenska c. MEEEN MEEEN jag får ju iaf umgås med mina favoriter.

Puss & kram


 

Svenska och massor av...

0 Läs mer >>
Haha, vi har precis lekt idol här hemma. Robin sjöng och jag var juryn. Haha jag skratta så mycket så ja grinade. Ylva låg dock i fåtöljen och beundrade sin husse. Haha, hon vände sig till och med om och gav mig en häpen blick, sen vände hon tillbaka blicken till robin som stod och sjöng för kung och fosterland tamme fan. Haha!

Aja, ylva blir mer och mer öppen. Börjar kännas som vi känner henne. Hon är våran snosa! Världens finaste snoooosaaa :D Pöss på na!

Robins familj har vart, de va kanon för vi fick gott fika :D Sen när dom hade farit så kom robins faster och kusin och beundrade våran snosa. hon ville först inte hälsa men sedan vart hon modig och gick fram helt själv.

Bläääää ska upp tidigt imorn, men sen äre helg. Skönt som fan. Vi ska till birsta och shoppa skoooor för glatta livet :D har sett ut några gobitar på internet ikväll. MMMM!!! Får se om jag ska jobba nått också, hoppas inte. Känner mig inte laddad än. Kanske nästa helg :D

Ska sno tv.n av robin och snosan nu och tvinga ut dom för att pinka. själv är jag för mörkrädd för att gå ut, iaf själv.
fritjof.bilddagboken.se ska försöka få dit några fler bilder på våran snosa :D
Puss & kram!

Snosan är trött

0 Läs mer >>
Nu har vi lunch, skönt.. Jag är så grymt sugen på godis, de är obra!
För tillfället sitter isa och säger bajs ord med svordoms innebörd och hanna skriver blogg för glatta livet. JIIIIHAA!
Har kommit en bit nu på min svenska c upg som ska redovisar imorn, kändes helt kört igår kväll för jag kmr verkligen inte på nånting att skriva men idag släppte de lite.

Imorse ville jag verkligen inte gå upp, ändå så var jag uppe halv sju. Då fikade jag och gosades lite med vargen våran. Som förövringt sov i sängen mellan robin och mig heeeeeeeeeeela natten. Kan ju verkligen inte bara trycka ner henne när hon tittar så där på mig, hon är charmig som fan. Hon ligger liksom aningen men hela kroppen på en eller med huvet. Värst är dock när man ska säga till henne på skarpen, då trycker hon ner huvet och gör så vi tycker synd om henne. Sicken rackare! I alla fulla fall så hårar hon inte lika mycket nu, hittade en as bra grej på arken igår. Den är hur bra som helst, och den kostade bara 40 spänn tror ja. TOPPEN!  Innan klockan var halv 9 imorse hade jag prommenixat i drygt en timme. Men för att inte riskera att bli hälsosam eller så, så ehm åt jag massa chips igår. Man kan ju inte gå och bli nyttig bara för man har skaffat hund.

Ses!

Dagen till ära så skr...

1 Läs mer >>

Första dygnet med Ylva har snart gått. De har inte vart några problem, förrut att hon hårar så jag kan dö! Ska undersöka om man kan dra ur pälsen med en grej som dom använde på Felix. Hoppas verkligen de, inte bara för våran skull utan för hennes med. Hon ska ju trots allt bo inne, fast de verkar hon inte tycka vara jobbigt.. Just nu ligger hon på en fäll och filt nedanför mina fötter, hon vill gärna vara nära eller ligga i knät har jag märkt..
Imorse klockan halv 10 gick ylva och jag till skogen för att möta mormor och felix. Se gick vi en långis i några timmar (FYFAAAN), och med hennes tempo så lär jag  ha ont i morn :P Men skönt att röra på sig, dock inte nu när jag är förkyld men jag var ju tvungen kände jag.. Sen gick vi hem till mormor och åt lunch..  Äsch nu kom robin hem.. skriver mer sen om vårt äventyr.. puss och hej..

långis i skogen

0 Läs mer >>

Sjukdom på ingång känner jag. Ska peppra mig med alvedon nu och sedan gå och sova.
Ylva följde med oss hem förrut och hon verkar trivas bra. Hon har vart och hälsat på nästan alla i släkterna nu, hon är skit blyg en stund i början men de blir nog bättre när hon lärt känna oss. Robin och mig verkar hon gilla super mkt iaf :) Kommer bli jobbigt som fan att få diciplin på henne och att  få uppmärksamheten då vi är ute.. Men allt går med lite träning. Hoppas de blir bra de här.. Ska gosa lite med henne nu sen sussa. Puss och hej

Snurrvlig!

0 Läs mer >>
Skiiiit, ja hade ju skrivit ett långt jädra inlägg. Meeeen självklart fungerar inte den sidan längre, Åh, så nu tänker jag inte skriva vad vi ska göra idag. Berättar sen om vi får ta med oss henne hem.. HEJDÅ!!!
image25

Skit blogg!!