0 Läs mer >>

Idag när Robin slutat jobbet träffades vi på Ikea. Oskar lämnade jag strax innan hos Bosse & Brittis. Så medans Oskar hade det gott med faster sin så letade Robin och jag oss runt på bland annat Ikea. Robin är världens sämsta spenderar sällskap. Hans present till mig var ju att få göra hallen precis som jag ville. Men tror ni jag får handla nånting? Nejni. Till slut fick jag nog och sa, en ny lampa ska jag också ha. Så nu har vi en ny lampa också, inget fel på den gamla men jävlas man med mig så får man tillbaka ;)

Efter mkt bråk om tapeter kom vi hem med nått billigt skit som förhoppningsvis sitter tills vi säljer lägenheten. Äh, dom duger.

Robin köpte med sig kinamat hem och jag bar upp det mesta av grejorna. Sen gick vi bort och hämtade våra små barn. Värmen var så behaglig ute så vi tog en härlig promenad ner till hamnen och lät Oskar kika på lite båtar. Vi var säkert ute i 3 ½ timme. Gissa om det var en fyrbent tjej som var helt slut.

Men nu är det iaf fixat, tapeter och golv. Resten hinner vi!

Nu ska vi mysa  =)

Tisdag

3 Läs mer >>
Robin lagar mat åt sig. Jag kollar efter tapeter och hallar. Imorgon tänkte vi handla så allt finns på tisdag när hantverkarna kommer ;)

Robin har en jobbig uppgift ikväll. Han ska låstas som inte jag är hemma, det går sådär. "Frida, kan du hämta. Frida, kan du hålla" osv. Men icke, dags för pappsen att vara pappa utan mamma hemma. Lite senare ska vi gå en promenad, ner till stan. Det biir mysigt, hoppas bara inte Robin inte låstas om mig då också ;)

Puss och kram!

Ett hej härifrån

1 Läs mer >>
Idag har jag städat och grejat. Oskar har busat och sovit. Nu ska jag göra lite te åt oss. Oskar underhåller oss med fin sång ifrån soffan. Puss och hej

En dag hemma

3 Läs mer >>
Solstrålen

Vår solstråle

1 Läs mer >>
Farmor och Oskar har roligt!

Nettan o Oskar

1 Läs mer >>
BUSFRÖ



Skruttunge

4 Läs mer >>
Sagostund innan sovdags.

I lördags

1 Läs mer >>
Tapettips uppskattas!!!

Tapeter

3 Läs mer >>

Ses till helgen =)

0 Läs mer >>

PÖSS

1 Läs mer >>

Jag försöker planera hur vår hall ska se ut men det står stilla i idéproduktionen. En hall är verkligen svår att göra. Det ska både vara snyggt och praktiskt. Det enda vi kommit fram till är golvet och det får stå för det snygga, resten bör nog vara praktiskt för att kompensera ;)

Skruttungen har sovit i flera timmar redan, så han vaknar nog innan tuppen imorgonbitti. Men men, jag väcker Robin så det är lugnt ;)

Puss &  godnatt

Lördag

2 Läs mer >>
mmm...

Jillar ;)

0 Läs mer >>
När Oskar blir större ska vi se på Astrids sagor tillsammans... ♥

Bästa Astrid

0 Läs mer >>

Oskar sover gott i sin säng med alla sina gosar. Det är viktigt, nappen och massor att gosa med. Då sover han gott!

Robin och Ylva är ute och går. Hon ska med till Alnö imorgon och vara med oss i helgen. Det blir mysigt!


Mio min Mio



När Robin och Ylva kommer hem ska vi fika nybakta bullar och te. Sen ska vi nog sova så vi orkar upp tidigt (har iof inget val) och kan åka till Robins stuga. Oskars väska står färdigpackat, bara alla andras kvar alltså.

Torsdag

1 Läs mer >>
Godaste Brittiskakorna behöver ett eget inlägg att glänsa i. Mmm

Gottit

2 Läs mer >>
Visst blir han finare och mer fantastisk för var dag som går? Det tkr iaf vi, Robin och jag. Han börjar förstå vem som är hans mamma och pappa nu och vem som ska älska honom hela livet. Jag hade föreställt mig en söt liten bäbis med inte särskillt mkt till personlighet osv som skrek för det mesta. Men han är tvärtom, söt liten bäbis kan man inte säga högt till honom längre (även fast han är det) för då sträcker han på sig och stirrar tills vi säger "stoorkille". Han är rolig!

Imorgon ska vi försöka göra en rikig fotovägg här i vardagsrummet. Det kmr bli så fint! 

Nu ska jag gå och testa kläder =) fick ett helt paket skickat från göteborg med klääder! Tack Linda ♥ Haha förresten, den orangea sjalen jag fick, satte jag på huvudet och sjöng Pippi Långstrump för Oskar. Önskar vi kunde ha spelat in honom, han garvade så! 

 

Onsdag