3 Läs mer >>
Och eftersom jag, tro det eller ej, är tjej. Karig-tjej som robin gärna talar om... Så kan jag ju skifta humör snabbt. Så häng med nu... Jag köpte ett par jeans idag. Det känns som jag har hm ingenting på mig. (Linda, skynda fynda). 199 kr på gina. Hoppas dom är lika fina efter några tvättar. Men just ikväll skiter jag i tvätt :P Dom är så fina och så sköna och jag kommer nog sova med dom på. Så det så Robin. Hade du vart snäll och hjälpsam hade jag kanske sovit utan jeans. Morot?

Nu går jag och lägger mig. Är trött och less. Och mina nycklar är spårlöst försvunna.

29 januari

0 Läs mer >>

Jag vet inte. Vad är det som är så svårt? Ställer jag verkligen så stora krav? Är att hjälpa till för hårt krav som alltid måste utvecklas till bråk. Ta disken så jag slipper, tvätta en maskin så jag slipper, är det verkligen så svårt? Erbjud dig att ge oskar sin mat så jag slipper äta kall mat varje dag. Allt jag begär är lite hjälp och iaf frågan om jag vill ha hjälp. Ska det vara så svårt? Ska man behöva offra förhållandet och livet tillsammans för ett sånt krav. Jag vet inte. Det känns så lätt men det verkar så svårt. Jag vet hur du fungerar, du väntar tills jag lessnar och gör allt själv. eller tills jag lessnar och tjatar sönder ämnet. Eller, glömmer, och säger att du inte kan rå för att du glömmer. Alltid skitsnack. Varför vill du bara inte göra förhållandet till det som det skulle kunna vara. Jag gör ju ändå allt 9 av 10 gånger. Är det värt att offra oss för 1 gång. Det känns ju som det är rätt det här. Men det känns så fel så ofta. Så mkt fel...

Och eftersom det inte går att prata med dig så får du läsa här. Ren upprepning till det vi pratar om så ofta men du kanske behvöer lite mer press. Vad vet jag. Allt jag begär är lite hjälp. Passar det inte så får det vara. Båda förtjänar att leva lyckligt och utan tjat/bråk. Sluta vara så otroligt bortskämd och ta tag i dig själv innan det är för sent!
Dit ska vi, och vi kommer bli gamla och rynkiga på vägen. Är du med?


Nu går vi!

29 januari

2 Läs mer >>

Trevlig helg !

29 januari

2 Läs mer >>
Idag har jag jobbat. Och det var otroligt lite folk. Kom igen nu, shoppa loss, tänk på att företagen måste gå runt ;)

Nu är det tävling på tvn. Ooh spännande...
Köket är inte klart ännu men snart så. Allt små pill tar sån tid.

Kramar!


Grattis Malin! som vi väntat ;) Oskar ska nog lära skrotungen din alla bus han kan :D

28 januari

5 Läs mer >>

Idag gjorde vi första middagen i nya köket. Vi gjorde lasagne, bara för vi gör världshistoriens godaste. Fläkten är bytt också så nu ska vi bara komma ihåg att slå på den.

26 januari

1 Läs mer >>
Åh varför ska det jävlas. Vi satte upp nya fläkten ikväll och självklart så fungerar den inte som den ska. När man trycker på lampknappen så tjuter hela fläkten. Så nu lär vi väll få vänta ihjäl oss på en ny. Skit!

Vattnet och elen är iaf fixad. Så imorgon ska det diskas ;)

Jag har precis tjatat robin i säng. Börjar man halv 6 och ständigt klagar på trötthet borde man inte kolla på tv till kvart över 11. Säger inte det sig själv. Jag har aldrig fattat varför man ska vara uppe så sent. Det är väll skönare att sova på kvällen och vakna pigg på morgonen. Japp så äre.

Vi hörs imorgon. Då kanske ni får lite bilder också.
Håll tummarna för att jag vaknar fri från förkyldningen imorgon, orkar inte vara sjuk...

25 januari

6 Läs mer >>

Nu är taket målat en vända. Och det verkar som det räcker, tack och lov. Det har vart en jäkla planering till när vi skulle måla taket. Eftersom vi blev varnade om att den luktade ganska starkt och att Oskar nog inte skulle vara hemma när vi målade. Så inatt har han sovit hos min mormor med sin mormor. Precis när vi började måla sa vi att oskar kanske inte hade behövt sova borta. 10 minuter senare stod jag i sovrummet och drog in frisk luft genom fönstret. Sen kunde jag inte hjälpa till något mer. Så nu hoppas jag att även robin blir nöjd med resultatet och att vi inte målar med den där färgen någe mer.

När vi var färdiga med taket gjorde vi popcorn och satte oss i soffan. 2 sekunder senare kom jag på att vi kunde ligga i sängen och kolla på film. Sagt och gjort. Vi måste ju faktiskt passa på att göra allt man inte kan göra när oskar är hemma. Det var mysigt. Men jag längtar tills ikväll då jag får ligga och lyssna på Oskars snarkningar igen. 
 
I övrigt är jag så klyven. Det känns svårt att tro något som ingen annan tror. Men jag gör mina egna val. Och just nu väljer jag det som känns bäst, iaf tills motsatsen är bevisad. Jag önskar bara att det var ogjort och att alla kunde få må bra.

Ikväll är jag bjuden på vipkväll på guldfynd. Jag vet inte vad det innebär riktigt så det får bli lite av en överraskning.
När jag kommer hem är förhoppningsvis elen och vattnet klart. Hoppaaas!

Nu ska jag röja lite. Sen ta en dusch och gå bort till Oskar.

Oskar 2½ månad. Länge sedan nu :)


25 januari

6 Läs mer >>
Tur att mamma visade mig Taipei. Nu slipper jag grina ihjäl mig. Vill ju gärna överleva menar jag. Varför finns aldrig robin när jag behöver han.............

Inge bra

10 Läs mer >>
Igår vändes livet upp och ner. Så lång tid av bara ren lögn. Men jag ska vara som mamma, STARK! Och från och med nu finns du inte. Även fast det var det jag under så lång tid försökt undvika. Alla förlorar på det här men den som förlorar mest är du. Oskar kommer aldrig mer få se dig. Och vi som familj, utan dig, kommer må bättre och bli ännu starkare. Så mkt skit som du gett oss ska ingen människa behöva ta. Och du, det här är inte männskligt, du är ett riktigt jävla as som vi aldrig kommer förlåta. Den andra parten i fråga förtjänar två skott i nacken. Vem fan gör så här....

Oskars julklapp är klippt i trasor och ligger på golvet och allt annat han fått av dig ska ut.

Så, kände bara att jag var tvungen att skriva av mig. Utifall att ni läser. Jag funderar på att lösenordskydda min blogg bara för att eliminera alla chanser för er att veta något om vårt liv. Men nej, ni är luft ist. Ni exicisterar inte. Ni kommer tll helvetet och inte himmlen. Det räcker, då är jag nöjd. De högre makterna är på min sida den här gången.

Ett nytt kapitel börjar nu. Även om jag säkerligen kommer vara helt förstörd i ett bra tag. Men med mamma och systers visa ord så går allt. ♥

Tobbe var här igår och satte mosaiken. Det blev så bra och han gjorde ett jätte bra jobb. På tom mage, kan ni tänka er. Det blev klart väldigt sent så Robin åt sin middag efter 10. Och det är anmärkningsvärt hur trevlig han lyckades vara under hela kvällen trots sin hunger. Nu är det bara fogen som ska dit, sen är väggarna klara.
Idag lägger vi golv. Pelle och Anders kommer och hjälper oss. Fast det brukar oftast bli så att vi hjälper dom och dom gör själva jobbet. Men det blir ju faktist bäst så ;) Lars kommer och kopplar in vattnet också. Skööönt!

Tanken var att vi skulle ha målat taket igår kväll men det hann vi inte med. Färgen är giftig, eller nått, och man får egentligen inte vara där på 12 timmar. Så Oskar sov med sin mormor hos min mormor inatt. Vi får helt enkelt måla senare när allt annat är klart.
Det var skönt för mig att vara ensam en stund nu på morgonen iaf. Sovmorgon till 9 blev det också :) Det behövdes då mitt huvud höll på explodera.

Jag ska ta en till kopp kaffe nu och sedan ta tag i köket. Jag har aldrig sett en så stökig arbetsplats i mitt liv. Arga snickarn skulle dö...

20 januari

3 Läs mer >>

Morgonbus!

Hörs!

19 januari

2 Läs mer >>
Oskar har det ibland lite jobbigt när vi äter frukost. Macka i båda händerna plus en bit på bordet. Hur gör man?





Det gick ju fint det där...

19 januari

3 Läs mer >>

Ooooooooskaaaar! Förgrymmade unge...

19 januari

1 Läs mer >>

Så här ser köket ut just nu.
Tobbe var här igår och spacklade väggen. Idag blir det vit mosaik där.
Imorgon får vi tillbaka vattnet. Skönt!

19 januari

1 Läs mer >>
Igår var Jacke här och slet med elen. Han åkte hem efter 9 tror jag, så det blev verkligen en hel dag. Men bra blev det!

En sida av köket är helt klar nu. Vi ska bara dra bort plasten som skyddar bänkskivan. Men det får vänta tills alla verktyg är borta.

18 januari

1 Läs mer >>

Renoveringsdag 8.
Igår var Pelle och Anders här och hjälpte oss. Alltså Robins pappa och farbror. Eller ja, mina hantverkare ;)
Reglar och bänkskrivorna är färdiga. Diskhon är så snygg. Jag längtar tills jag kan visa er. Just nu är det ingen idé för det ser värre ut idag än vad det gjorde igår. Om vi hade kunnat gjort allt själv så hade vi kommit så mkt längre än vad vi gjort nu. Men det är bara att vänta, och vänta... i röran. Typiskt att alla vi vill ha hjälp av är så upptagna.

Uppdaterar sedan. Oskar vaknade precis och vill leka nu. Han har ju sovit 25 minuter nu så ojoj dags att leka.
kram

17 januari

3 Läs mer >>
Jag jobbar idag också. Sjukdom=jag jobbar extra. Jag hade faktiskt sett fram emot att vara med Oskar och slippa lämna bort honom. Jag tror inte han mår dåligt över att vara med farmor eller mormor sin men det har väll blivit lite mkt nu på slutet kanske. Men han är ju glad och verkar inte ha något emot att vara utan mamma och pappa. Plus att jag måste ta alla chanser till att få jobba. Jobb är viktigt! Jag hoppas iaf att jag inte behöver jobba på lördag. För då får vi hjälp med köket av anders och pelle. Vore ju bra om jag kunde vara hemma och vara med Oskar då, och hjälpa till såklart. Men vi får se.

Robin slet igår när jag var på jobbet. Allt kakel är borta. Så nu är det bara resten kvar. Typ återställa röran. Snart klara nu ;)

Efter jobbet ska jag hämta lillemannen och svärmor bjuder på mat. Sen kommer hanna till oss. Det blir jääätte bra!

Ärlighet varar längst. Men men....♥

 

13 januari