Sportlovet

Sportlovet har faktsit vart väldigt roligt och grymt trevligt. Hanna Isa Johan  och jag har planerat ett tag att göra om uppehållsrummet på våran våning på skolan. I torsdags började vi (även robin hjälpte till efter han slutat jobba). Vi for omkring hela dagen och på kvällen målade vi första gången. På fredagen åkte de på två till lager. Till slut vart det toppen. Sen var det bara att börja bygga ihop och skruva upp allt på väggarna. I lördags var vi där till ungefär 6, då försökte vi sätta upp det mest så de bara var städningen kvar tills idag. Vi börjar nämnligen skolan idag så det passade ju perfekt att vi städade och gjorde det sista idag. Hur som helst är ja så grymt glad att det blev så bra som det blev. Rektorn och lärarna tycker att vi har vart super duktiga, även gällande designen osv. Tomas är nog lite stolt att vi klarade av allt så strålande bra. Jaja nu vet ja inte vad mer ja kan skriva, hade egentligen tänkt skriva varje dag sen när vi började, för att få med roliga detaljer, för vi har verkligen haft så sjukt roligt, men iaf, det orkade jag inte riktigt så det fick bli en kort och tråkig sammanfattning ist.
Världens bästa klasskompisar i hela världen!!!!
Just ja, idag på eftermiddagen kom Tomas och Dimitrie och hämtade oss, då blev vi serverade fika uppe på takterassen, i solen! Hur skönt som helst. Sånna stunder är som ovärderliga, sitta i solen på ett tak med utsikt och skit härliga människor!

Ikväll ska Robin och jag till pappa på tuttut ( brandstation) och hälsa på lite. Det var ett tag sen vi sågs. Sen ska vi åka till mormor för att gå ut med Felix en sväng, för mormor var servitris på nått nere i stan. 

Idag är det precis 3 månader tills jag fyller 18 år. Härligt på nått vis ;)
Ha en fort. trevlig vecka! 

Kommentera här: