26 oktober

Vår dröm. Huset är PERFEKT. Precis som vi vill ha det, ofärdigt. Det som stoppar oss är för dyra resekostnader och ingen barnvakt om det skulle krisa någon dag. Fan! Men vi ska nog gå på visning iaf, blir vi kär så får vi försöka oss på ett syskon så jag kan vara hemma längeeee till.. Skämto sido ;)


http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/538416

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Hittade din blogg genom Matilda och Meya!=)Har jobbat med Nettan på Allégården också! Och har läst din blogg ibland och nu måste jag göra ett inlägg!=)Det är fantastiskt fint hus med stora möjligheter, men det tråkiga är att du har ett till hus på samma gård där det bor folk!Alldeles till höger på bilden närmare sagt! Men ett tips är ju att köpa huset och flytta det!;)

2 Frida:

skriven

Yes, vi vet. Vi var där och tittade. Men eftersom jag är galet mörkrädd så har jag krav på att det finns grannar. Att dom bor nästan vägg i vägg tyckte jag var BRA! Ja, tänk om man hade en tomt att ställa huset på. Det får tyvärr inte plats nere i förrådet. Kul att du läser!

3 Hanna:

skriven

Huset är helt underbart :) Jag förstår att det är er DRÖM, och du som är så duktig med inredning kommer få ett grymt resultat :)

4 Johanna:

skriven

Jamen då passar ju huset perfekt för er!=) Kan ju även tillägga att grannarna på tomten är jättetrevliga!=) Men ett litet minus, eller snarare ett stort minus är ju faktiskt att det är så långt till Holm!!=( Låter ni det förbli en dröm eller ska ni slå till?=)

5 Eva:

skriven

Jag har en kasse med kläder till goknoppen!!!

Är ni hemma imorgon kväll??Kommer gärna & hälsar på!Kram på er

6 Frida:

skriven

Åh vad bra Eva. Det behövs! Vi ser till att vara hemma.

Tack Hanna!

Ja, jag kände det på mig, att de skulle vara trevliga alltså. Fina gardinerna och vackara hundar skvallrade lite lätt. Huset får nog förbli en dröm ett tag till...

7 Nettan:

skriven

Ja det är alldeles för långt bort, vi vill ha er nära:)) Kram

8 MOSTER:

skriven

jag röstar för Gbg, kom hit!!!

9 s,:

skriven

Hej! Holm är ett perfekt ställe att växa upp på för barn så jag rekomenderar det starkt. Barnvakt går alltid att fixa, jag själv kan gärna ställa upp. Är ofta barnvakt där borta och har inga problem med att hjälpa er heller.



Tänk kunna åka skoter dagligen på vintern, promenader i friska luften och på sommaren bara kunna gå ner och lägga sig på en brygga vid vattnet. Tänk på saken det är riktigt bra !

10 frida:

skriven

Tänk om man visste vem "s," var? ;)

Kommentera här: